κοίτα
εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να σου πω ότι τα πάντα λύνονται με κουβεντούλα με τους “σημαντικούς άλλους”, γιατί τότε δεν θα πίστευα στη δουλειά μου!
Αλλά σοβαρά τωρα, ναι, υπάρχουν προβλήματα που δεν μπορεί να λύσει κανείς έτσι, μόνος του. Πρέπει να μου προσδιορίσεις λίγο το “σωστά άτομα”.
Πάντως υπάρχουν προβλήματα και προβλήματα. Κάποια είναι πιο σοβαρά από άλλα. Σε κάποια απαιτείται μία πιο εξειδικευμένη παρέμβαση. Επιπλέον τις περισσότερες φορές ο περίγυρος είτε είναι μέρος του προβλήματος, είτε συντηρεί το πρόβλημα. Οπότε μία “απ’έξω” ματιά είναι απαρταίτητη.
o roger waters ειχε πει οτι ολο το THE WALL ηταν στην ουσια μια μεγαλης διαρκειας συνεδρια σε ΨΥΧΑΝΑΛΥΤΗ(οχι ψυχολογο γτ εχει μεγαλη διαφορα) και εννοειται πως αυτη η συνεδρια δεν ηταν η μοναδικη ε!.ο τυπος ειχε δηλωσει κατ επαναληψη οτι τον ειχαν κυριευσει φοβοι,επεσε σε μεγαλη θλιψη αλλα με τη βοηθεια ψυχαναλυτη τωρα ο τυπος παιρνει τους φοβους του,τους κανει στιχακια και τους παιζει στη κιθαρα κανα βραδυ που βαριεται και δεν εχει τι να κανει:wink:
πιστευω θελει μεγαλη υπομονη δεν πρεπει να περιμενεις αποτελεσματα απο την πρωτη στιγμη,θελει θεληση και οτι λεγεται εκει περα το εχεις εφοδιο για παντα πιστευω.
χμμ,σωστά άτομα εννοώ άτομα τα οποία είναι σοβαρά και έχουν όρεξη να ασχοληθούν σοβαρά και όχι μόλις τελειώσεις τον μονόλογο σου να σου πουν το δικό τους:p.επίσης να έχουν κάποιες γνώσεις και να μπορούν ξέρω γω να προσδιορίσουν ίσως μερι΄κες αιτίες που προκαλούν τα προβλήματα σου…