και μην ξεχνάμε ότι παίζουμε μέσα στην Ισπανία. Η έδρα παίζει μεγάλο ρόλο.
Εδώ η Γερμανία με τον Κοχ καλύτερο της παίκτη πήρε Ευρωπαϊκό γιατί γινόταν μέσα στη Γερμανία…
και μην ξεχνάμε ότι παίζουμε μέσα στην Ισπανία. Η έδρα παίζει μεγάλο ρόλο.
Εδώ η Γερμανία με τον Κοχ καλύτερο της παίκτη πήρε Ευρωπαϊκό γιατί γινόταν μέσα στη Γερμανία…
αληθεια γιατι ο Σχορτσιανιτης και ο Φωτσης δε συμμετεχουν φετος;;
είμαι εκνευρισμένος και στεναχωρημένος.
συμφωνώ απόλυτα με ChrisP και Cozy…
Στην επόμενη αναμέτρηση με τους Ισπανούς θα έχουμε έκπτωση; :-s
Γιατί είναι και οι δύο βλάκες.
Edit: Απάντηση στην Lady είναι αυτό.
Οι μισοι και παραπανω αναφερεστε στην σημερινη εμφανιση. Το θεμα ειναι ομως οτι η Ελλαδα παιζει ετσι σ’ολη τη διοργανωση. Κατα την αποψη μου, χρειαζεται τα εξης:
Όλα είναι σχετικά ρε Νικ. Γιατί είχε δηλαδή η Ισπανία σέντερ-σκιάχτρο; Ή από την άλλη αν στη ζώνη βάλεις δύο απανωτά τρίποντα, σου λέω εγώ για πότε θα έχει γίνει μαν του μαν.
Ψυχολογία θέλει μόνο.
Σωστά.
Στην ουσία το ίδιο ζητάς, άρα σωστό.
Ο Μπουρούσης μόνο αυτό το ματς έπαιξε, δε μπορούμε να τον κρίνουμε καλά καλά.
Μας γάμησαν καρμπόν με πέρυσι, ακριβώς όμως…
ε σοβαρα, δηλαδη απο μονοι τους δεν πηγαν;
Επειδή το έχασα,πόσο χάσαμε?
Εχει τον Γκασολ που με το που παιρνει την μπαλα ξερεις οτι ή θα στο χωσει στη μαπα ή θα του κανεις φαουλ. Χωρια τα ρημπαουντ.
Αμα το γυρισουν σε μαν του μαν θεωρω οτι εχουμε προβαδισμα. Ασε που δε νομιζω να σε χαλαει να εχουμε εναν παιχτη να ριξει δυο απανωτα τριποντα. Μιας και μιλας για ψυχολογια θα ξερεις τι σημαινει αυτο.
Στη Γιουγκοσλαβία:
α)Δεν είχαμε κάποιον σκόρερ. Σε κάθε ματς ήταν και άλλος
β) Δεν είχαμε κάποιον κλασικό σουτέρ και βάζαμε τον Ζήση να είναι τέτοιος
γ) Σέντερ είχαμε Παπαδόπουλο και Τσαρτσαρή (ο Μπουρούσης μια χαρά ήταν ρε παιδιά… Μπορεί να έκανε και double double. Ξέρουμε πόσα ριμπάουντ κατέβασε?)
δ) Απλά φέτος δεν έχουμε συστήματα
Με λίγα λόγια, μόνο στο δ συμφωνώ μαζί σου. Είμαστε κακοί στην επίθεση και από ότι θυμάμαι, η διαφορά από τη Γιουγκοσλαβία είναι ότι εκεί, μόλις κλέβαμε τη μπάλα φεύγαμε αμέσως στην επίθεση και δεν κάναμε 20 λάθη μ.ο. σε κάθε ματς…
Πόσο χάσαμε?:-s
χασαμε 76-58
@lady:ο φωτσης τραυματιστηκε,ο σοφοκλης ηθελε να κανει ειδικο προγραμμα για αδυνατισμα και για αυτο δεν ακολουθησε την αποστολη…
α-β-γ: Ολα αυτα που λες ισχυαν, μονο που τοτε δεν μας ηξεραν και τους πιασαμε στον υπνο. Ασε που δεν παιξαμε με καμια μεγαλη ομαδα, οποτε στην ουσια η καλη μας διοργανωση ηταν το Μουντομπασκετ. Εγω παντως σου λεω ΤΩΡΑ τι θελει η ομαδα, οχι πριν 2 χρονια. Ο Μπουρουσης επαναλαμβανω οτι ειναι καλος παικτης, αλλα θελουμε εναν ακομα, λιγο καλυτερο. Ο Τσαρτσαρης θα ειναι πιο χρησιμος για 4αρι.
76-58 ρεντ παϊραμιντ.
18 πόντους.
Ο Σοφοκλής δεν παίζει γιατί κάνει ειδική δίαιτα μιας και όλη τη χρονιά κατέβασε όσο κατεβάζει όλος ο πληθυσμός της Αφρικής ετησίως.
Ο Φώτσης χτύπησε στο χέρι, θα μπορούσε να παίξει στη δεύτερη φάση (από σήμερα δηλαδή) αλλά φοβήθηκε ότι αν υπήρχε υποτροπή θα έχανε τα καλά λεφτάκια που παίρνει από την ομάδα του.
Τι ειπες τωρα, Subbuteo ρε :respect: :respect: :respect: Τεραστια θρησκεια!
Μην γκρινιαζετε ρε, μια χαρα τα πηγαμε!
Απο αυτα που εβλεπα μπορουσαμε να τα παμε πολυ-πολυ χειροτερα…
Ρε μαλάκα μήπως έπαιζες ΝΒΑ Live; :lol:
Μεγαλη ξενερα εφαγα.Δεν μας περιμενα τοσο ανημπορους και τοσο κοτες.
Αυτο ακριβως πιστευω κι εγω.Ψυχολογια μηδεν.
Δεν ειναι δυνατον να μην παιρνει κανεις πανω του μια διεισδυση.Δηλαδη αμα ξαναδω σπλιτ στη ζωη μου θα ξερασω.Το μονο που καναμε ηταν να επιχειρει ενας να διεισδυσει,να τον κλεινουν 2-3 Ισπανοι και να κανει σπλιτ αουτ.
ΡΕ.Οταν μπαινει ο αλλος και παει καποιος για βοηθεια,ανοιγουν δρομοι.Ε μια φορα να μπηκε ενας δικος μας “τρειλερ” η να πηρε θεση στη ρακετα για ευκολο καλαθι δεν ειδα.Το μονο που καναμε ηταν σπλιτ αουτ.Και με τετοια ποσοστα στα 3ποντα,αναθεμα αν καταλαβαιναν και οι ιδιοι γιατι το καναν.
Μονο ο Διαμαντιδης ειδα να προσπαθει οργανωτικα,αλλα εκτελεστικα κι αυτος ηταν αναποτελεσματικος.
Οι Ισπανοι βαζαν τα κερατα τους,ειχαν και εξ’αρχης ενα πλεονεκτημα με τα 2 αντιαθλητικα που τους δωσαν ενα προβαδισμα 8-10 ποντων απο το 1ο δεκαλεπτο και απο κει και περα πηγε περιπατο η οποια ψυχολογια ειχαμε.
Τωρα αυτο το αντιαθλητικο/τεχνικη ποινη(δεν καταλαβα τι εδωσε) που πηρε την μπαλα ο Μπουρουσης και την αφησε κατω πρωτη φορα βλεπω να δινεται,αλλα τελοσπαντων.
Κερδισε και το Ισραηλ ε.Δηλαδη αν χασεις απο την Κροατια χαθηκες.
Από ότι κατάλαβα αίσχος ήταν πάλι:lol: Εγώ πιστεύω ότι τελευταία στιγμή θα ξυπνήσουν,ίσως να χρειάζεται να πιάσουν πάτο,μήπως και συνέλθουν.Συμφωνώ με τον θέριον όσο αφορά την ψυχολογία.αλλά πέρσα τον απουσιών πρέπει να επισημάνει κανείς και κάποια άλλα πράγματα.
1.Πρώτη φορά βλέπω τον Χαττζηβρέτα να παίζει έτσι.Μιλάμε για ένα παίκτη που στην ομάδα του-που δεν είναι όποια κι όποια-έχει σημαντικό αλλά διαφορετικό ρόλο.Τώρα ποια κάνει ποιο πολύ ως αμυντικός,και δυστηχώς,δεν βλέπω να μπορεί να ανταπεξέλθει στην επίθεση.Κανονικά αυτό δεν θα πόναγε τόσο αν δεν πέρναγε ντεφορμέ περίοδο ο Ζήσης,ο σε εισαγωγικά κλασσικός σουτέρ μας.
2.5.Πόναγε πάντα αυτή η θέση.Με τον Σόφο τα πράγματα καλυτέρευσαν,αλλά τώρα ξαναφένεται το κενό.Ο Παπαδόπουλος δεν πιστεύω ότι είναι κακός παίκτη,αλλά τώρα που δεν έχει αποδόσει,δύσκολα θ βγάλει κάτι-έχει πάρει η ψυχολογία του τα κάτω της-.Ο Μπουρούσης πρέπει να προσαρμοστεί γρήγορα.Μπορεί,αλλά δεν ξέρω κατά πόσο συμβαδίζει με τα σχέδια του Γιαννάκη.
3.Σπανούλης:Ο πάγκος στο Χιούστον,μπορεί να τον έκανε ποιο δυνατό,αλλά δεν έχει βρεί τα πατήματα του,και μου φένετε ότι αυτό το ‘turnover machine’ που τον λέγαν,έχει βάλει σκοπό του να τον χαρακτηρίζει.
Οι μόνοι παίκτες που έχουν αποδώσει ως τώρα:Διαμαντίδης,Τσατσαρής,Ντικούδης,Κακιούζης,πες και τον Βασιλόπουλο.Με 4-5 παίκτες σε τέτοια διωργάνωση δεν τα βγάζεις πέρα.Χωρίς να είδα το σημερινό αγώνα,πιστεύω ότι η ομάδα αυτή κάθε άλλο παρά έχει τελιώσει,και σίγουρα έχει και άλλα πράγματα να πεί.