Ευρωμπάσκετ 2007

Η Πορτογαλία κερδίζει 14 πόντους το Ισραήλ… Ρε θα μας τρελάνουν ρε 8O

Πρόβλεψη για σήμερα: Θα μπούμε και θα τους αλλάξουμε τα φώτα.

Συμφωνώ… Και με κορυφαίους Παπαλουκά-Κακιούζη 8)

Σοβαρα ε, ειναι ο μονος που πιστευω οτι μπορει ν’αλλαξει τις ισορροπιες του αγωνα. Κανα-δυο τριποντα, κινησεις κατω απο τη μπασκετα και μερικα επιθετικα ριμπαουντ. Παντα τα ειχε, παντα τα προσεφερε. Και κακως κατα την αποψη μου δεν παιρνει χρονο συμμετοχης, ειναι μακραν ο πιο εξυπνος μπασκετικα ψηλος μας.

Όντως, ο Κακιούζης θα έπρεπε να παίζει περισσότερο. Και έχει και σουτ.

Οι δηλωσεις Μιλισιτς με ελληνικους υποτιτλους. Το σκηνικο που σταματαει για να πιει powerade και μετα συνεχιζει να βριζει ειναι εντελως καλτ…

Καλά, πολύ γέλιο μεν, αλλά αποκλείεται να είναι σωστή η μετάφραση. Για πλάκα είναι οι υπότιτλοι!!

94 ποντους εβαλε η Πορτογαλια κι εμεις με το ζορι 65. Αντε ρε παιξτε λιγο απελευθερωμενο μπασκτ. Τουλαχιστον να χαρουμε θεαμα.

Ισως αλλα και στις εφημεριδες σχεδον ετσι μεταφερθηκαν οι δηλωσεις του…

Anyway, για παμε τωρα για ενα καλο ματσακι με Κροατες…

Καλά, αν είναι όντως αυτές οι δηλώσεις, κακώς δεν του έκοψαν το μπάσκετ για ένα χρόνο.
Σκεφτείτε πως θα σφυρίζουν οι διαιτητές αν τον πετύχουν πουθενά :lol:

Είναι κατά λέξη μετάφραση… Κι έφαγε 10.000 ευρώ πρόστιμο από τη FIBA για τη… συνέντευξη…:!: .

8O 8O 8O

2 καλάθια ο Παπαδόπουλος!!!

Στο ένα κάρφωσε κι όλας!!!8O 8O

5/6 !!!

Μη χαιρεστε, το ματς θα το χασουμε στα χαρτια λογω ντοπας του Παπαδοπουλου.
Μα να καρφωσει ρε πουστη? Δεν πρεπει να το χει κανει αυτο ποτε.

εγώ πάντα πίστευα σε αυτό τον παίκτη!!! :stuck_out_tongue:

:lol:

Ρε, τι θεα ειναι αυτη η Ελληνιδα στην εξεδρα?

καλοί είμαστε στην επίθεση, αλλά κακοί στην άμυνα… :frowning:

Δεν γινεται ρε πουστη μου να κυνηγας σκορ με τον Χατζηβρετα…Δεν μπορει το παλικαρι, και καρφωμα χανει πλεον.
Κοντρα σε αμυνα ζωνης η Ελλαδα δεν μπορει με τιποτα. Δεν σκοραρει. Η μπαλα γυρναει απο δω κι απο κει και κανεις δεν μπαινει προς τα μεσα ν’ανοιξει χωρους. Και κανα ριμπαουντ δεν βλαπτει ε.
Πολυ καλος επιθετικα ο Παπαδοπουλος αλλα στην αμυνα δεν υπαρχει. Οτι θελει μας κανει στη ρακετα η Κροατια. Ο Παπαλουκας πρεπει να ειναι ο χειροτερος παικτης του τουρνουα αν αναλογιστει κανεις τις ικανοτητες του και το πως αποδιδει.

Ουτε εκει ειμαστε καλοι δυστυχως. Δεν καταλαβαινω. Δυο φορες εχει παρει την μπαλα στη base-line ο Κακιουζης και αμεσως την δινει εξω. Ο Σπανουλης ειναι και παλι απαραδεκτος, ο Παπαλουκας το ιδιο, ο Διαμαντιδης δεν παιρνει πρωτοβουλιες…

Νομίζω τελικά το πρόβλημα ξεκινάει από την τετράδα των play-maker: Παπαλουκά, Σπανούλη, Ζήση, Διαμαντίδη. Ούτε ασίστ δίνουν, ούτε καλάθια βάζουν, ούτε διεισδύσεις κάνουν, ούτε τίποτα. [-X
Το παιχνίδι θα έπρεπε να είναι 15 πόντους υπέρ μας. Ψιλιαστεία ομάδα είναι η Κροατία, ούτε σύστημα δεν έχουν καλά καλά.
Αν παίξουμε καλά στην άμυνα και βάλουμε κανένα 3ποντο να φύγει η ζώνη, τους έχουμε.
Ο Χατζηβρέττας και πάλι εμπόδιο στο να πάει καλά η ομάδα. Ούτε τις βολές πια; Έλεος…

Ήμαρτον με αυτήν τη ζώνη… Αλλά αν δεν έχεις σουτέρ…