Ευρωμπάσκετ 2007

Κανείς δεν είπε το αντίθετο.Ούτε τον υποτήμισε κανείς.Είναι όμως πολύ δύσκολο με τον τρόπο που παίζει να αποδίδει συνέχεια στο βαθμό που χρειάζεται.Και το να 'σαι προβλέψιμος είναι πολύ σοβαρό μειωνέκτημα,χωρίς να 'ναι καταδικαστέο.

Το προβλημα με τον Παπαδοπουλο ειναι οτι κανει ΜΟΝΟ χουκ. Κι αν δει κανεις τα στατιστικα του, παιρνει υπερβολικα πολλες προσπαθειες με ασχημα ποσοστα (γυρω στο 50%). Συν του οτι αν παει η μπαλα σ’αυτον η επιθεση τελειωνει εκει. Ειναι πολυ αργος στις κινησεις του και τρωει 6-7 δευτερολεπτα με τη μπαλα μεχρι να κανει σουτ ή να την σπασει εξω.

Ο Παπαδοπουλος ειναι πολυ καλος σεντερ ομως εχει προβλημα στο πικ-εν-ρολ. Δεν ειναι απο αυτους που θα παρουν τη μπαλα ψηλα, θα ρολαρουν και θα την υποδεχτουν παλι. Αυτο θα μπορουσε να το κανει ο Σοφο αλλα δεν παιζει, μπορει ομως και ο Μπουρουσης. Νομιζω ομως οτι ο Γιαννακης δεν τον πολυπιστευει ακομα…

Ο Μπουρούσης έχει μέχρι και μπάσιμο. Μεγάλος παίκτης…
Φανταστείτε σε λίγα χρόνια εθνική με σούπερ βελτιωμένους Μπουρούση Κουφό!

Ο Μπουρουσης δν ειναι ο τελειος παικτης.

Το καλο του ειναι οτι αν και 4αρι μπορει να κανει μπασιμο οπως λεει ο Μανος και μπορει να σουταρει και απο μακρια.

Εχμ…ο Μπουρούσης είναι πιο πολύ 5.Όχι 4.Αυτός ήταν σε στιγμές ο ρόλος του στον Ολυμπιακό,όσο έβλεπα,αυτός και στην Εθνική.Πληροφοριακά,το να σου βάλει σούτ το 5 σου,θεωρίτε συνήθως πολυτέλεια,όχι κάτι με το οποίο κάνεις σχέδιο γι ατην εξέλιξη του αγώνα που έχεις να δώσεις.

4αρι θα παιξει στην Εθνικη κατα πασα πιθανοτητα.

Οταν το 4αρι η το 5αρι σου μπορει καλλιστα να παιξει και εξω ειναι ενα μεγαλο οπλο γτ οι περισσοτεροι αντιπαλοι του δν μπορουν να τον ακολουθησουν.

ο Μπουρούσης πιστεύω ότι πλέον αξίζει ευκαιρίες και μπορεί να δώσει πολλές λύσεις…θα μπορούσε να γίνει το φετινό κρυφό όπλο του δράκου

Μπα,νομίζω ότι μεγάλο ρόλο θα παίξει η απόδοση του Σπανούλη όπως και όσων προορίζονται για τη θέση 4.Αυτό με την προυπόθεση ότι Διαμαντίδης,Παπαλουκάς θα δώσουν αυτά που περιμένουμε,δλδ να υπερνικήσουν όποιον αντίπαλο βρεθεί στο διάβα τους(μην λέμε μπούρδες,με διαφορά οι 2 καλύτεροι PG στην Ευρώπη,και σίγουρα στο Top10 του κόσμου.).Αν αυτοί δεν απαδώσουν,τότε την βάψαμε.Τώρα,ο ερωτηματικό είναι ο Ζήσης που κακά τα ψέμματα,είναι πολύ σημαντικός μιας και έχει μάλον καλύτερο σούτ απ’ τους υπόλοιπους,οπότε τον χρειαζόμαστε να δίνει λύσεις απ’ την περιφέρεια.

Αυτο ακριβως. Θα ειναι ο παικτης που κανεις δεν θα περιμενει σε αντιθεση με Παπαδοπουλο, Φωτση, Διαμαντιδη κτλ…

Δεν δείχνει να μπαίνει στο κλία όμως,τουλάχιστον απ’ όσο τον έχω δεί.

Για να μπει στο κλιμα πρεπει και να παιξει λιγο, να παρει και καμια επιθεση ε…

Μύλος με Φώτση / sport-fm.gr

Σε σίριαλ εξελίσσεται το θέμα της συμμετοχής ή μη του Αντώνη Φώτση στο Ευρωμπάσκετ της Ισπανίας. Ο 26χρονος φόργουορντ πήγε το πρωί της Τετάρτης στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος», αλλά δεν αναχώρησε με την υπόλοιπη αποστολή για την Ιταλία, όπου σήμερα (17:30, ΕΤ1) γίνεται το τελευταίο φιλικό προετοιμασίας κόντρα στη «σκουάντρα ατζούρα». Ο διεθνής άσος αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του και στις δηλώσεις του φάνηκε να αποκλείει τη συμμετοχή του στην προσεχή διοργάνωση.

«Το χέρι μου είναι πάνω κάτω στην ίδια κατάσταση που ήταν όταν το χτύπησα. Στη Ρωσία με εξέτασαν οι γιατροί και όλοι είχαν την άποψη ότι δεν προλαβαίνω να παίξω με την Εθνική. Η διάγνωση κάνει λόγο για σπάσιμο και μου είπαν ότι θα πρέπει να μείνω 4-5 εβδομάδες εκτός αγωνιστικής δράσης. Δεν ξέρω πώς έγινε και η Ομοσπονδία έβγαλε ανακοίνωση ότι όλα είναι καλά. Τα πράγματα δεν ήταν καλά από την αρχή. Θα ήθελα πολύ να ενισχύσω την ομάδα, όμως, όπως έχουν τα πράγματα, δεν μπορώ. Μίλησα με τον κόουτς, με κατάλαβε και μου ευχήθηκε καλή ανάρρωση», τόνισε ο «Μπάτμαν», ανοίγοντας παράλληλα μέτωπο με την ΕΟΚ.

Το έγγραφο της Ντιναμό Μόσχας στην ελληνική ομοσπονδία ανέφερε πως οι γιατροί της συστήνουν στον παίκτη να μείνει 4-5 εβδομάδες εκτός δράσης, ωστόσο δεν απαιτούν τον αποκλεισμό του από την αποστολή για το Ευρωμπάσκετ. Ο Παναγιώτης Γιαννάκης αποφάσισε να πάρει τον παίκτη μαζί του στην αποστολή για την Ιταλία, ωστόσο ο Φώτσης, αν και αρχικά δεν είχε προβάλει αντιρρήσεις, το βράδυ της Τρίτης ενημέρωσε τους ανθρώπους της Εθνικής πως δεν θα ακολουθήσει την αποστολή.

Το απόγευμα της Τετάρτης στα γραφεία της ΕΟΚ έφτασε φαξ από τη ρωσική ομοσπονδία, στο οποίο η Ντιναμό Μόσχας διαβεβαίωνε πως δεν έφερνε αντίρρηση στη συμμετοχή του Φώτση στο Ευρωμπάσκετ. Αμέσως ο μάνατζερ της Εθνικής, Νίκος Φιλίππου, επικοινώνησε με τον διεθνή παίκτη και τον ειδοποίησε να μεταβεί στην Ιταλία, με τον παίκτη να επιφυλάσσεται να απαντήσει (ως αργά το βράδυ της Τετάρτης). Από το περιβάλλον της ομοσπονδίας αφηνόταν να εννοηθεί πως αν ο Φώτσης δεν πάρει το πρώτο αεροπλάνο για την Ιταλία απειλείται με τιμωρία! Μένει να φανεί τι θα πράξει ο Αντώνης Φώτσης, που είναι άγνωστο αν τελικά θα μεταβεί στην Ιταλία, αν θα επιλέξει να μεταβεί απευθείας στην Ισπανία ή… δεν θα πάει πουθενά εμμένοντας στη στάση του.

Όλη αυτή η ιστορία μόνο καλό δεν κάνει στην εθνική ομάδα, που τη Δευτέρα ρίχνεται στη μάχη της υπεράσπισης του τίτλου που κατέκτησε στο Βελιγράδι πριν από δύο χρόνια. Ο Παναγιώτης Γιαννάκης και οι παίκτες του προσπαθούν να μείνουν ανεπηρέαστοι από όσα συμβαίνουν και να αφοσιωθούν στη δουλειά τους, ωστόσο, παρά το εξαιρετικό κλίμα στις τάξεις του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, με αυτή την ξαφνική κρίση είναι δύσκολο να το κάνουν. Σημειώνεται πως το τελικό ρόστερ της Εθνικής πρέπει να δηλωθεί μέχρι την Παρασκευή.

Δεν θελω να γινω μαντης κακων αλλα τα πραγματα φετος δεν δειχνουν καλα. Πρωτα το θεμα με Σοφο, μετα η διαμαχη ΠΣΑΚ-ΕΟΚ τωρα ο Φωτσης…

Και πιο πριν ο μαλακας ο Συριγος να δημιουργει εσωτερικα προβληματα.

Εχω την εντυπωση οτι με τον τραυματισμο του Φωτση αυτο το Ευρωμπασκετ μπορει να να γινει η διοργανωση του Βασιλοπουλου. Ιδωμεν…

Edit: Βλεπω το φιλικο με Ιταλια τωρα και δεν μπορω να αντεξω με τιποτα τον Γεωργιου στην περιγραφη! Ουρλιαζει ολη την ωρα. Θα δεινοπαθησουμε στο Ευρωμπασκετ…

ποιος είναι αυτός?

Ελα μωρε πως τον λενε Γεωργιου, Ιωαννου ουτε που με νοιαζει στην τελικη…

Αυτος που μετεδιδε τους εντος εδρας για τον ΟΣΦΠ φετινους τελικους, αυτος που λεγατε βαμμενο γαυρο! Ελα, αφου καταλαβες…

ε,μπορεί να ήταν nick του Χατζηγεωργίου:lol: :lol:
Ιωάννου…
μου έχει λείψει ο θεός παραπάνω πάντως…ο όλα-τα-ξέρω-όλα-τα-σχολιάζω:lol:

Ο Παπαδοπουλος εχει παρει ριμπαουντ στη ζωη του?

Τα παιρνει ολα ο γιγαντας Μπουρουσης ρε!