Τοτε να παιξει βασικος να γλυτωσουμε απο τον αλλο τον αμπνταλη.
ορμάει κι ο Μήτσος:lol:
Καλά, τραγικός. Ούτε εγώ τον αντέχω!!
Εμένα πάλι μ’ αρέσει, άσε που έχει φάει πολλά ταξίδια με το Θρύλο!
52-73 την Ιταλια με εκπληκτικη αμυνα…
Όταν σας λέω εγώ ότι το έχουμε το ευρωπαϊκό…
EE ντατσι,μην το παρατραβατε,πολυ καλος ο Μπουρουσης αλλα οχι τελειος…ο Κουφος ειναι νομιζω καλο ταλεντο αρκει να μην ψωνιστει με τολα αυτα που ακουει…βασικα η εθνικη νομιζω οτι παλι θα στηριχτει στην περιφερεια-αμυνα …και…μαλλον θα παμε καλα…ειδα λιγο το ματσακι με τους ιταλους σημερα…καλα εε…τους καναμε…μπαλακι…#-o
Συνειδιτοποιεί κανείς ότι κάνανε την Ιταλία σκόνη,και όχι κάποια ομάδα κορυφής?Τεσπα.Μια χαρά είναι ο Μπουρούσης,αλλά θέλει τον χρόνο του.Δυστηχώς για άλλη μια φορά,δεν έχουμε επίθεση,ότι βάζουμε μέσω άμυνα.Κάτι πρέπει να γίνει εκεί.
Ουτε εσεις που εισται και γαυροι δεν τον αντεχετε… Φανταστειτε ποσο τραγικος ειναι ο τυπος.
Πάμε ένα στοίχημα ότι η Ιταλία θα είναι τουλάχιστον 8άδα;
10 δημοσιογραφοι ευρωπαϊκων χωρων εδωσαν πρωτο φαβορι την Ισπανια, δευτερο Γαλλια και τριτο Ελλαδα. Δευτερο Γαλλια. Μηπως ηταν πολιτικοι δημοσιογραφοι ή τιποτα του τενις?
Δεν λέω όχι,αλλά και πάλι δεν παίζει σύγκριση.Ακόμη και να το πάορυμε το τίτλο δυναμίες έχουμε αρκετές,και για να γίνουν καλύτεροοι οι παίκτες αυτά πρέπει να τα σκέφτονται εκείνοι. Στο κάτω κάτω,όπως είναι φιλικό για μας,έτσι κια για αυτούς.Στους κανονικούς αγώνες θα 'ναι πιο σκληρά τα πράγματα.Με ποιο σοβαρές ομάδες,εκεί η Ελλάδα θα 'χει πρόβλημα.
Παίζει ρόλο που επέστρεψε ο Πάρκερ.Προσθέτει θόρυβο για την ομάδα. Ιδιαίτερα ύστερα από ένα τίτλο.
Πλζ,μην διαβάσω πράγματα του στύλ,‘και ποιος είναι αυτός’,ή κάτι τέτοα.:-s
ΟΙ δημοσιογραφοι κοιτανε πιο πολυ εικονα παρα ουσια. Και εικονα ειναι ποσους ΝΒΑers εχει καθε ομαδα. Η Ισπανια εχει Γκασολ, Καλντερον και πιθανοτατα και Ναβαρρο και ειναι παγκοσμια πρωταθλητρια. Η Γαλλια εχει Παρκερ (πρωταθλητη με Σπερς και βασικο), Ντιο, Πιετρις. Εμεις εναν ειχαμε και αποφασισε να γυρισει στη μαμακα του…
Παντως το θεμα ειναι να μην γινει καμια στραβη στα προημιτελικα και να μπουμε 4αδα. Απο κει και περα ολα ειναι ρευστα…
Και ποιος ειναι αυτος που θα κανει μια μετρια ομαδα 2ο φαβορι για τον τιτλο. Και ποσο καλυτερος ειναι στον Ευρωπαϊκο τροπο παιχνιδιου απο Παπαλουκα και Διαμαντιδη. Και διαφορα αλλα. Μην κρινετε απο τον Νοβιτσκι, αλλο ενας καλος ποϊντ γκαρντ του ΝΒΑ (οπου ο 1ος εχει αλλες δουλειες) κι αλλο ο πιο πληρης και καλυτερος ισως παιχτης στον κοσμο.
Ε νταξ,και?Στο στοιχημα παιζομαστε 2ο φαβορι με 4 αποδοση απ’οτι ειχα δει πριν κανα 2 βδομαδες στο ιντερνετ.
Η Ισπανια 1.85 κ η Γαλλια…13.
Δεν του το συνχωρεί κανένας του Σπανούλη που έφυγε:lol: και τι δεν έχει γραφτεί εδώ μέσα(ειδικά από ChrisP).
Μπα, μ’αυτη τη λογικη Λιθουανια, Τουρκια, Γερμανια και οι υπολοιπες χωρες θα ηταν ψηλοτερα απο μας. Κι η Αμερικη ειχε 12 παιχτες στο ΝΒΑ αλλα οταν αναγκαστηκε ν’αντιμετωπισει μια ομαδα που παιζει ευρωπαϊκο μπασκετ εφαγε τα μουτρα της.
Εγω ειπα πως το βλεπουν οι δημοσιογραφοι. Η Ελλαδ ειναι 3η επειδη ειναι κατοχος ευρωπαϊκου και δευτεραθλητρια κοσμου…
Μωρε να κι αν εφυγε να κι αν εμενε! I couldn’t care less! Απλα εχει πλακα ο λογος που εφυγε (“ηταν σκληρο να ειμαι μακρια απο την οικογενεια μου”). Παραμενει παιχταρας…