Ευρωμπάσκετ 2007

Εννοείς με Μάτσε μέσα;

Ναι. Δεν ξερω αν λειπουν αλλοι, αλλα ο καλος Ματσιγιαουσκας ειναι ο καλυτερος σουτερ στην Ευρωπη και ανεβαζει την Λιθουανια ενα επιπεδο.
Παντως αν παρουν το χρυσο δεν θα μου κανει καμια εντυπωση.

Μπα,δεν νομίζω,έχουν μια γκαντεμιά που τους κρατάει μακρυά από την κορυφή αυτή η ομάδα.

Στοίχημα,ποντάρω σε οποιοδήποτε από τα αουτσάιντερ.

Σλοβενία είναι τελικά ο αντίπαλος?

Καλά, αυτό το “πολύτιμο εργαλείο” έχει γίνει λίγο καραμέλα για τον Χατζηβρέττα. Σόρρυ, αλλά εγώ δε βλέπω που προσφέρει τις “πολύτιμες” υπηρεσίες του. Μπαίνει μέσα και φαίνεται σαν να τα έχει κάνει πάνω του. Βγάζει αρνητική ενέργεια, χωρίς πλάκα.

:roll:

(βασικά είπα ότι αν πέρναγε η Ιταλία, τότε θα κέρδιζε. Όμως πέρασε η Γερμανία. Κρίμα γιατί θα βλέπατε πόσο δίκιο θα είχα :stuck_out_tongue: )

Λοιπόν: Ελλάδα-Σλοβενία.

Πρέπει για πρώτη φορά να δουλέψουν ταυτόχρονα και η περιφέρεια και οι ψηλοί. Οι Σλοβένοι δεν έχουν καλή περιφέρεια (ρε, γιατί λείπει ο Μπετσίροβιτς; ) και με πίεση εκεί έχουν μεγάλο πρόβλημα. Τον Λάκοβιτς τον ξέρουν οι δικοί μας και νομίζω ότι ο Σπαν και ο Μήτσος θα θέλουν να του δώσουν και ένα μάθημα :wink:
Έχουν πάντως καλή front-line. Οπότε…Παπαδόπουλε, Μπορού και Τσαρτσαρή, παίξτε ρε παλικάρια γερά να τους πάρουμε κι αυτούς.
Άντε να μυρίσει λίγη ΤΙΡΙΝΙ. ΑΝΤΕ ΕΙΠΑ!!!

O Μπετσιροβιτς δεν πηγε απο μονος του.
Οι Σλοβενοι εχουν καλη ομαδα,αλλα θελω να πιστευω οτι θα δουμε την πραγματικη Ελλαδα την Παρασκευη,την Ελλαδα που θα τσακισει κοκκαλα στην αμυνα και θα εκμεταλλευτει τα επιθετικα της οπλα(που αυτη τη στιγμη ειναι κυριως ο φορμαρισμενος Διαμαντιδης και οι ψηλοι μας).

Παμε ρε.

Το ματς με τη Σλοβενια προβλεπω να ειναι ντερμπι. Δεν θα ειναι αν ο Λακοβιτς κανει τα τρελα του κι ο Σμοντις θεριζει στη ρακετα ή, αντιθετα, αν η αμυνα μας τους περιορισει και μπουν τα δικα μας τριποντα…

Επισης θα πω κατι και βριστε με ολοι ελευθερα. Επειδη εμενα αυτο που με νοιαζει περισσοτερο σε τετοιες διοργανωσεις ειναι το καλο θεαμα, με βαση αυτα που εχω δει μεχρι τωρα θελω τελικο Λιθουανια - Ισπανια…

Που είναι και το πιο πιθανό ζευγάρι εδώ που τα λέμε, βάση δυναμικής.

Αλλά, ξέρεις, όταν παίζουμε σε τέτοιες διοργανώσεις και φτάνουμε κοντά σε μετάλλιο, χέστηκες για το θέαμα. Γουστάρεις κ μόνο που βλέπεις την αρμάδα να…κερδάει (copyright, Nick Alefantos). Έστω κ έτσι όπως είναι τώρα, 2 κλάσεις κάτω απο περυσι.

Προσωπικα οχι δεν χεστηκα για το θεαμα, αλλα οπως το βλεπει κανεις…

Εγώ πάλι θέλω Ελλάδα - Γερμανία στον ένα ημιτελικό και Γαλλια - Κροατία στον άλλο. Με ομάδες που τις έχουμε θα παίξουμε και ωραίο μπασκετάκι και θα πάρουμε και το χρυσό πανεύκολα…

Φυσικά και πρέπει να παίξουμε με Ισπανία και φυσικά και πρέπει να τους νικήσουμε. It’s payback time! :evil:

Καλά παιχνίδια σίγουρα θα υπάρξουν,δε γίνεται να μην υπάρξουν…

that’s the spirit :smiley: :D:D

Τους Σλοβένους πιστεύω οτι τους έχουμε και ας μας έχουν πάρει τον αέρα. Στα νοκ-ουτ παιχνίδια είμαστε ζόρικοι και αυριο δε χάνουμε με την καμία. (πιστευω:roll: ).
Οπότε λογικά πέφτουμε με τους Ισπανούς στα ημιτελικά και εκεί ο θεός βοηθός. Είναι καλύτεροι, έχουν την έδρα, έχουν αβάντα/σπρώξιμο απο τους διαιτητές κτλ κτλ.

Α…η Λιθουανία είναι η μια ομάδα του τελικού…100% (…Γεωργίου speaking:))

Γαμώτο!Περάσε η Ρωσία!Ήθελα να νικήσει η Γαλλία:cry: Α ρε Πάρκερ,κρίμα.Όσο κι αν προσπάθησε κι αυτός και ο Ντιαό και οΤουριάφ και όλοι,δεν είχαν και λίγη τύχη με το μέρος τους.

E απο τη μια δεν βαζουν βολες,απο την αλλη πεταει την μπαλα στην τελευταια βολη σαν τουβλο (λιγο διακριτικα βρε παιδι)…Η τυχη τους πειραξε.:roll:

Δεν έχεις άδικο,αλλά και πάλι μου την δίνει που χάσανε.Ελπίζω σήμερα ο Νοβίτσκι να ρίξει και τους Ισπανούς(αυτό δεν είναι το επόμενο μάτς?) και να με κάνει να πάρω τα λόγια μου πίσω.Όρμα ρε Ντίρκ:D

Ναι Ισπανια - Γερμανια εχει μετα,αλλα ενας Νοβιτσκι πως θα κερδισει Ναβαρρο,Καλντερον,Γκασολ,Γκαρμπαχοσα κτλ κτλ κτλ…??

Πιθανότητες λένε όχι,αλλά όλοι έχουν δικαίωμα να ελπίζουν.

Nαι,αλλα θελουμε τους ταυρολαγνους το Σαββατο να τους ξεσκισουμε και να παρουμε το αιμα μας πισω.
Για να δουμε.

Αυτόν τον καρπουζά τον Γκαρμπαχόθα πολύ θα ήθελα να τον πλακώσω στις μπούφλες. Μου σπάει τα νεύρα λέμε. Έχει και εκνευριστική φάτσα και τα βάζει και όλα.
Επίσης δεν είναι μπάσκετ αυτό που παίζουν οι Ισπανοί. Γυρνούν την μπάλα, γυρνούν την μπάλα και στο τέλος βάζουν τρίποντο. Ρε ασταδιάλα.