ρε ειδα την Ισπανια σημερα και τρομαξα. Τι ητανε αυτο, πλακα τους κανανε. Καλα οι Γερμανοι τραγικοι ως συνηθως. Ενας κουκος δεν φερνει την ανοιξη (Νοβιτσκι), ποσο μαλλον οταν δεν παιζει και καλα. Απλα περιμενα να τους κοντραρουν λιγο.
Αντε και καλη επιτυχια σε εμας αυριο. Βλεπω να κερδιζουμε, αν χασουμε απο τον μπετοβλακα τον Λακοβιτς και τον Σμοντις που δεν μπορω ουτε να τον βλεπω, ε , ασταδιαλα τοτε
Βασικα μεχρι το ματς με τους Κροατες το ιδιο καναμε κι εμεις αλλα δεν εμπαινε το τριποντο…
H Ελλάδα πιστεύω θα νικήσει τη Σλοβενία αφού η περιφέρεια με Σπανούλη Διαμαντίδη και Παπαλουκά πετάει φωτιές σε αντίθεση με αυτή των Σλοβένων που ένας Λάκοβιτς δε φέρνει την άνοιξη… Της λείπουν Νάχμπαρ και Μπετσίροβιτς…
Καλά η Ισπανία χθες ήταν απλά καταιγιστική! Έτσι να είναι σε φόρμα! Όταν τους νικήσουμε να τους έρθει πιο κατακέφαλα!
Με οποιαδήποτε άλλη ομάδα από τους 8 να έπαιζε χθες η Ισπανία θα έχανε στο ημίχρονο όπως έπαιξε. Αντίθετα αυτή κέρδιζε με 13 πόντους και λογικά οι Γερμανοί κατέρρευσαν στο δεύτερο. Εμένα μου τη σπάει ο Καλντερόν με τις Κουλ γκριμάτσες. Και όχι άλλο ‘’ Λα Μπόμπα’’ έλεος.
Εν τω μεταξύ έχει γίνει μεγάλη αλητεία εξ’ αρχής στο πρόγραμμα για να ευνοηθούν οι Ισπανοί. Κανονικά οι
προημιτελικοί που διαταυρώνονται έπρεπε να γίνουν την ίδια μέρα για να έχουν τις ίδιες μέρες ξεκούρασης. Αλλα ας περάσουμε το Λακα και βλέπουμε…
Oi Ισπανοί παίξαν ξεκούραστοι τους Γερμανούς που είχαν δύο ματς συνεχόμενα. Το ίδιο θα συμβεί και στο ημιτελικό αν προκριθούμε…
Ψαχνετε ψυλλους στ’ αχυρα. Η μια μερα παραπανω κανει ελαχιστη διαφορα…
βασικά εξαρτάται ChrisP. Από ότι έχω ακούσει να λένε δημοσιογράφοι, οι προπονητές προτιμούν να παίζουν οι παίκτες συνεχόμενα, παρά με κενό 4 ημερών, γιατί τους βγάζει εκτός ρυθμού.
(έτσι έχω ακούσει. Εγώ δεν έχω άποψη… )
Για μια μερα ειπα εγω. Κι εμεις σημερα παιζουμε με τη Σλοβενια που επαιξε προχθες ενω εμεις παραπροχθες. Αρα ειμαστε πιο ξεκουραστοι?
Αυτο που λενε οι προπονητες ειναι σωστο περισσοτερο στον ψυχολογικο/πνευματικο τομεα. Δηλαδη, αν παιζεις στην τσιτα επι 3 μερες ας πουμε και μετα εχεις κενο 4 ημερων λογικο ειναι οι παικτες να χαλαρωσουν…
Έλα ρε ομάδα σήμερα,παίξτε το μπάσκετ που ξέρετε και το έχετε το ματς.
Παμε ρε !!! Μαθετε τους λιγο απο το μπασκετ που ξερετε…
Παμε ρε Ελλαδαρα…Για την τετραδα και μετα για την κουπα…Σημερα απεδειξε και η Λιθουανια οτι δεν ειναι αχτυπητη…!!!
Αμα δεν αρχισουν τα κωλοφαρδα τριποντα οι Σλοβενοι και μαρκαρουμε σωστα τους ψηλους τους που σημειωνουν τα 2/3 απο τους ποντους της ομαδας λογικα θα κερδισουμε. Δεν εχουν τον απιστευτο παγκο, οποτε αμα χρεωσουμε με φαουλ τον Σμοντις και τον Λακοβιτς τοτε πολυ δυσκολα θ’απειλησουν.
Παντως ολοι αυτοι οι Σερβοσλαβοανατολικοτετοιοι εχουν πολλες απουσιες σε ΚΑΘΕ διοργανωση. Αντιθετως εμεις και οι δυτικοι σχεδον ποτε. Εδω ο Γκαρμπαχοσα παιζει με πρησμενο αστραγαλο, θα μπορουσε να βρει οσες δικαιολογιες ηθελε για να μην ερθει αλλα αυτος εβαλε την εθνικη πανω κι απο την καριερα του στο ΝΒΑ. Ειναι τρελοι αυτοι οι Ρωμαιοι.
Ε να μην μπορουμε να βάλουμε ένα ελεύθερο τρίποντο…
Αν δεν κανει σουτ ο Διαμαντιδης δεν θα περασουμε ουτε μονοι μας να παιζουμε.
Του Παπαλουκα του ποναει η κοιλιτσα του, ας κατσει στον παγκο γιατι δεν μπορει το παιδι. Επισης στην επιθεση ειμαστε ΚΑΚΟΙ χωρις κλασσικο 5αρι.
Εντιτ: Ελπιζω να μην περασουμε στον ημιτελικο, θα ειναι αδικια.
Κρίμα…
Τα λέμε του χρόνου.
Μένει ένα 10λεπτο αλλά μ’έχει κουράσει το να πηγαίνουμε πάντα πόντο-πόντο στα τελευταία λεπτά (εκτός από το ματς με τη Πορτογαλία). Βέβαια σήμερα έτσι όπως πάει ούτε πόντο-πόντο θα πάμε, αλλά γιατί ρε γαμώτο. Τι αίσχος είναι αυτό.
Δες τι φαουλ δινει στους Σλοβενους και τι δε δινει σε μας… Τι κανεις ρε μαλακα Βασιλακοπουλε, τι κανεις? Οσο ειχαν οι Σερβοι τον Στανκοβιτς γαμουσαν κι εδερναν. Εσυ θα μας κανεις να παιρνουμε λιγοτερα σφυριγματα απο πριν…
Εντιτ: Αν δεν φαμε τριποντο μετα το γκολ φαουλ του Παπαλουκα θα το γυρισουμε το ματς.
ΝΑΙ ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ΝΑΙ! ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΥΡΙΣΑΜΕ! ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΥΤΟ!
Έτσι,έτσι,πάρτε το!!!Ποιος είπε ότι οι Ελλάδα δεν είναι μεγάλη ομάδα?
τι κωλοφαρδια παλι σημερα…
παιζουμε αθλιο μπασκετ αλλα και παλι τετραδα…