Οχι φιλε Παουερα. Παιξαμε για 35 λεπτα ασχημο μπασκετ. Τα 5 τελευταια λεπτα παιξαμε οπως περσι, οπως πρεπει να παιζουμε. Νομιζα οτι εβλεπα αγωνα Ιαπωνιας, full court press με βοηθειες, double team, κινηση στην επιθεση, γρηγορες επιθεσεις, ευστοχια και κλεψιματα, πολλα κλεψιματα, παρα πολλα κλεψιματα.
Και δεν ειμαστε τυχεροι. Τυχερους μας ελεγα με τη Γαλλια προπερσι, με την Αυστραλια περσι, οχι ομως τωρα. Οταν τα κανεις αυτα συνεχεια ΔΕΝ εισαι τυχερος. Αν μπορεσουμε να παιξουμε ετσι στη συνεχεια δεν υπαρχει αντιπαλος. ΑΝ παιξουμε ετσι. Γιατι αυτη ειναι η Ελλαδα, οχι το εκτρωμα των 35 πρωτων λεπτων.
Ακριβώς.Στα τελευταία λεπτά έδειξαν όλοι τι παίκτες είναι.Και μιας και το έβλεπα με παρέα,τους είχαν όλοι ξεγραμένους.Και όμως…μόνο αυτή η ομάδα τα κάνει αυτά,η ομάδα των ανατρωπών.
Στην αρχή μόνο ο Διαμαντίδης και ο Παπαδόπουλος προσπάθησαν και απωδόσανε,ειδικά ο πρώτος.Αλλά στα τελευταία λεπτά όμως όλοι μα όλοι ήταν απίστευτοι,και ο Σλοβένοι τρέμανε πραγματικά.Νομίζω ότι οι ίδιοι νιώσανε τα πάντα να χάνοντε.
Ομαδάρα,όμαδάρα.
Για τους λάτρεις των θεωριών συνωμοσίας: Οδηγία της ΕΕ με στόχο την ελάφρυνση των ταμείων (αποδήμησαν εις Κύριον οι 60+)…
Γιγατρε δεν χαλαστηκες μεχρι στιγμης, ε?
ΕΤΣΙ ΕΤΣΙ ΕΤΣΙ…!!!ΣΤΟ ΚΑΝΑΒΑΤΣΟ ΟΙ ΣΛΟΒΕΝΟΙ…ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ…ΕΛΑ ΡΕ ΕΛΛΑΔΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ…ΕΤΣΙ ΑΛΛΑ ΓΑΛΛΙΑ…ΕΧΕΙ ΨΥΧΗ Η ΟΜΑΔΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ…ΠΑΜΕ ΜΕ ΚΕΚΤΗΜΕΝΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΡΕΒΑΝΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΣΠΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΥΠΑ…ΕΛΛΑΔΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ…!!!
Έπεσαν βαρελότα εδώ…
ΟΛΕΕΕΕΕΕΕΕ
ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΟΛΑ? ΕΕΕ ΟΧΙ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΟΛΑ, ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ!!! Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΒΑΖΕΙ ΣΚΑΛΑ ΚΑΙ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ… :lol: :papas: :papas: :papas: :papas: :papas: :bow2: :bow2:
Δε γίνονται αυτά τα πράγματα… Δε γίνοντα.
Βασιλόπουλος και Ζήσης σωτήρες. Όντως οι τελευταίες ελπίδες.
Διαμαντίδης σχεδόν άφαντος σε όλο το ματς αλλά δεν πειράζει, κρατάει δυνάμεις για αύριο. Παπαλουκάς πάλι καλά που γκάζωσε στο τέλος. Παπαδόπουλος… ωραία τα 2-3 hooks αλλά στον ελεύθερο του χρόνο πρέπει να αρχίσει να βαράει και κάνα σουτ και ιδιαίτερα βολές…
Ρε τι ήταν αυτό γαμώτο. Πραγματικά ματς για μη καρδιακούς. Πόσους άλλους αγώνες θα πάμε έτσι;
Η διαιτησία στο 4ο δεκάλεπτο απερίγραπτη. Βέβαια να την αντισταθμίσουμε είχαμε την τύχη με το μέρος μας προς το τέλος (δεν ήταν και ακατόρθωτο να μπει το τελευταίο τρίποντο των Σλοβένων).
Πάμε γερά αύριο. Τουλάχιστον έδειξαν ότι και να 'μαστε πίσω πάντα υπάρχουν περιθώρια. Κυρίως τους εαυτούς τους βοήθησαν για αύριο.
Ναι, σημερα δειξαμε οτι ειμαστε δυναμη του παγκοσμιου μπασκετ. Μονο μια μεγαλη ομαδα το κανει αυτο…
Ναι παιξαμε αθλια, ναι κι εγω εβριζα σε ολο το ματς, ναι σπασαμε τα καλαθια ΑΛΛΑ… Αλλα το πηραμε το ματσακι γαμω την πουτανα μου! Εχω γραψει οτι δε με νοιαζει το αποτελεσμα σε τετοιες διοργανωσεις, με νοιαζει το θεαμα. Ε, λοιπον το να γυριζει ενα ματς 12 ποντων στα τελευταια λεπτα ειναι οτι πιο θεαματικο μπορει να δει κανεις. Το θεαμα που εδωσε στον κοσμο η Ελλαδα σημερα ηταν η πιστη στις δυναμεις της…
Ειδα την χειροτερη Ελλαδα ολου του Ευρωμπασκετ κι ομως ειμαι πιο ευτυχισμενος απο καθε αλλη στιγμη. Και να χαναμε στο 62-61 δεν θα με πειραζε…
Α, και ο Ελληνας σταρ ειναι ο Παπαλουκας. Τελεια.
Τον τραγικό συνσχολιαστή τον άκουγε κανείς; :lol:
Ως γνωστόν είμαστε της τελευταίας στιγμής αλλά πάντα τα καταφέρνουμέ!!!
Καταπληκτικό 5 λεπτό και δεν έπαψα ποτέ να πιστεύω γιατι έλεγα ότι κάποια στιγμή θα ξυπνήσουμε και η Σλοβενία τότε θα ήτανε πολύ λίγη για εμάς!!!Και εγινέ…
Ο λεντ τα είπε όλα για το πως παίξαμε πραγματικά πίασαμε απίστευτή απόδοση. Συγκλονιστικό το τρίποντο του Παπαλουκά που σούταρε δίχως καμία τεχνική αλλά…
Αντέ και τώρα τους Ισπανούς…
Ti να πω ρε παιδιά…Τα έχω παίξει!Εκεί που το είχα για χαμένο μας τρέλλαναν πάλι!!!Μπράβο ρε Ελλαδάρα!!!
¶ντε και με την Ισπανία σοβαρά και πάμε για τελικό!!!
Mόλις σηκώθηκα από το πάτωμα!!!
Και ο Διαμαντίδης έκανε 2 κλεψίματα κρισιμότατα,και κάτι πολύ δύσκολα επιθετικά ριμπάουντ,και στο σύνολο του αγώνα προσπάθησε τρομερά.
Αλλά εντάξει,δεν θα τσακωθούμε για αυτό…αφού είδαμε τέτοια ματσάρα είναι το λιγότερο που πρέπει να αποσχολεί τους φιλάθλους.
ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΤΟ… NOTHING IS IMPOSSIBLE!!!
ΑΘΑΝΑΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΨΥΧΗ ΡΕΕΕΕΕΕΕ!!!
Μα και ο Διαμαντιδης ειναι σταρ. Αλλα (κατ εμε) λιιιγο λιγοτερο απο τον Παπαλουκα. Πιστεψε με, το ντραηβ που κανει στην τελευταια επιθεση το κανουν ελαχιστοι παικτες…
Και οι δύο γαμάτοι είναι,δεν θα πάω κόντρα απ’ τη χαρά μου.Ειλικρινά,ελπίζω αύριο να τους σκίσουνε τους Ισπανούς.Μπορούνε,μην λέμε μπούρδες,έχουνε ξανανικήσει ομάδα πολύυ μεγάλου επιπέδου-Η.Π.Α.-,γιατί να μην μπορούν να νικήσουν και αυτούς?
Μόνο τον κακό τους εαυτό έχουνε να φοβούντε τα παλικάρια.Αν και αυτός κάνει πολύ συχνά επισκέψεις.
$&DFHXS%YQ$%YSFGSDF G%Y SDFG%$G HSFGHSDFH SDF !!!
Οι ΗΠΑ δεν παιζουν αμυνα, ενω οι Ισπανοι εχουν ζωνη που σε πνιγει. Οποτε πρεπει να απαντησουμε με ευστοχα τριποντα απο την αρχη και να παιξουμε και μεις αμυνα σκυλισια…
Οπως και να χει ρε παιδες σημερα καναμε το ακατορθωτο, χαρειτε το και αφηστε τα μεγαλα λογια γι αυριο…
τρέμω ακόμα…:vibrate: