ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Τι έκαναν πάλι τα χαζά? Στιγμές όπως με Γαλλία στον προπέρσινο ημιτελικό ζήσαμε!!!
Τον προπονητη της σλοβενιας τον λενε Πιπαν…(λοοοολ)
Πιπαν κωλον!
κακή απόδοση.
αλλά…
τι ματς θεέ μου?
σας ευχαριστώ.
Κυπριος ειναι?
Δεν τον εβλεπα τον αγωνα, ειχα προπονηση.
Γυριζω σπιτι 12 και κατι και ακολουθει ο ακολουθος διαλογος με τον πατερα μου:
-Τι γινεται? Ποσο ειναι? Τελειωσε?
-Αστα, χασαμε…
-Τελειωσε?
-Ε, χανουμε με 7 62-55 και θελει περιπου 1,5 λεπτο… Κριμα, αποκλειστηκαμε.
-Τι μονο με 7? Ανετα μωρε, το γυρναμε!
-Ασε τις βλακειες ρε εξυπνακια!!
-Το γυρναμε ρε σου λεω!!Ανετα! Το εχουμε ξανακανει! Τωρα που γυρισα εγω δεν θα ξαναβαλουν καλαθι οι Σλοβενοι!!
-Ναι ναι πως, περιμενε…
-Καλα, θα το δεις!
.
.
.
62-58
.
.
.
62-61
.
.
.
62-63!!! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!
8O 8O 8O 8O 8O
Το εχω ξανακανει και εχει πιασει και αλλου αλλα δεν λεω τωρα λεπτομερειες για να μην στεναχωρησω κοσμο! Ειναι νυχτα χαρας η σημερινη!!:yahoo:
Ειμαι τρελη μαυρογατα τελικα! Γιαυτο moderators προσεξτε, μην μου κανετε edit κανα post γιατι θα πω τιποτα για το site!!
παιδια τι ωρα παιζουμε αυριο???
:lol3:
Κύριοι, σοβαρευτείτε… :lol:
8
Τι ήταν αυτό…8O 8O
ChrisP says:
δηλαδη…
ChrisP says:
το συνηδειτοποιεις και μονη σου
ChrisP says:
δεν ειδες το ματς
SoFi says:
γκρρ
ChrisP says:
και ενω χαναμε για πολυ, κερδισαμε
ChrisP says:
please!
SoFi says:
δεν ειμαι γκαντεμω!
ChrisP says:
μην το δεις αυριο
SoFi says:
θα το δω
SoFi says:
για να στο αποδειξω
SoFi says:
θα νικησουμε
ChrisP says:
καλα στις 10.30 παιζουμε
SoFi says:
για χαζη με εχεις…
SoFi says:
8 παιζουμε
Παει το αυριανο…
Πάει δε λες τίποτα… Θα το δω με την απόλυτη μαυρόγατα!!
A, γνωριζεστε με την user sofi-k?
Οχι δεν ξερω το Στελιο86. Εντιτ: Αρα αμα χασουμε θα φταιει η μαυρογατα του Στελιου, οχι εγω α.
Θα το δω, θα νικησουμε και μετα θα μου στελνετε τετοια στεφανια με συγγνωμες ρε.
Παρεξηγήσατε… Σε άλλη μαυρόγατα αναφέρομαι. Το στεφάνι δεκτό όμως.
Η ιστορια επαναλαμβανεται.Με το που πηγε το σκορ 55-62 ημουν σιγουρος οτι θα το γυρισουμε.
Α ρε Παπαλουκα σε ολο το παιχνιδι το εξυνες και στο τελος το πηρες μονος σου(3ποντο,κλεψιμο,τελευταια επιθεση).
Παντως αν και μας βγαλαν την ψυχη,κατι τετοια παιχνιδια τα απολαμβανω περισσοτερο.
Ειναι γαματα να’σαι με την παρεα σου και να χριστοπαναγιαζεις τον Λακοβιτς ενω σηκωνεται για το τελευταιο τριποντο και μετα να χοροπηδατε ολοι μαζι ξεσηκωνοντας τη γειτονια.
Και τωρα στο ψητο.Ταυρακια ερχομαστε.
Παναγιώτης Βασιλόπουλος: «Μπήκα με την εντολή να παίξω καλή άμυνα, να πιέσω, να βοηθήσω να κλέψουμε μπάλες. Κακά τα ψέματα με τους Σλοβένους να παίζουν καλά δεν περιμέναμε ότι θα νικούσαμε στο τέλος. Είχαμε πολλά προβλήματα με την τροφική δηλητηρίαση και ο κόσμος δεν το ξέρει. Με τους Ισπανούς έχουμε ξαναπαίξει, σίγουρα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι».
Ρε μαλακες τι παιζει;
Νταξ, διαβασα απανωτα τις τελευταιες 30 σελιδες του τοπικ γιατι ειχα μεινει εκτος. Χυσαμε πανω στην τηλεοραση, τι να πω, παντως αυτα γινονται μονο απο μεγαλες ομαδες και τυχη επαλαμβανομνη παυει να ειναι τυχη. Οι Ζλοβενοι( Λεντ) δεν το πιστεψαν, πολυ μικροι για τα παλικαρια μας. Ο Παππαδοπουλος στην καλη του μερα τα εχει σαν στραγαλια τα χοοκς, με ενα ποδι να παταει, χωρις ισσοροπια, με 3 πανω του. Καλα ο Παπαλουκ ηταν ο καταλληλος παιχτης με την ικανοτητα και τον τσαμπουκα να μπει και να κανει το τελευταιο ντραιβ και ας ηταν ολα τα γομαρια στην ρακετα. Ηξερες οτι θα το βαλει με το που ξεκινησε το μπασιμο. Μαλλον οι Ισπανοι θα ειναι οι επομενοι. 1 του πουστη, 2 του πουστη, 3 και κλαπ στην μαπα ολα.(ναι! μου τον καρφωνει! δειτε το επος:http://www.youtube.com/watch?v=jF1Lo_YKHM8 )
Εγώ πάντα πίστευα σε αυτούς τους παικταράδες
ΥΓ. Ποια τροφική δηλητηρίαση ρε παιδιά?
Ο Παπαλουκας, ο Παπαδοπουλος κι ο Ζησης επαθαν τροφικη δηλητηριαση χτες ή σημερα πριν τον αγωνα.