Ευρωμπάσκετ 2007

Πέρα από εθνικές υστερίες περί αθάνατης ελληνικής ψυχής, οι παίκτες κάνανε στο τελευταίο πεντάλεπτο αυτό που έπρεπε να κάνουν όλο το παιχνίδι. Πίεση στην αδύναμη περιφέρεια και ελλιπής (λείπουν Νάχμπαρ Μπετσίροβιτς Ούντριχ) των Σλοβένων και να αποκοπούν οι ψηλοί που αποτελούν και τη δυναμή τους. Φανταστείτε, αυτό έγινε ένα πεντάλεπτο καλυψαν διαφορά 16 πόντων αν γινόταν σε όλο το παιχνίδι. Οι δυνατότητες της ομάδας είναι απεριόριστες το θέμα είναι η απόδοση

Μετα το τριποντο του $%$#%$#^%%$# Λακοβιτς δεν μιλαγα καθολου ειχα βαθια μεσα μου μια κρυφη ελπιδα αλλα δεν ελεγα τιποτα για να μηγν φαω καμια μουτζα αλλα και γιατι ουτε εγω δεν το πιστευα… παραλιγο να σπασουμε την καφετερια απο την πορωση… αρρωστια!!! Ετσι σε τρελενουν πιο πολυ!!!
Παμε μωρη αρρωστια!!!

Καλα θα βγει ο καθε ασχετος βλακας να κανει αναλυση της νικης και θα λεει για ψυχη και γονιδια. Επισης ειχαμε και εμεις σοβαρες απουσιες (Φωτση και Σοφο) με καλο τον Σοφο (Φωτσης ειναι εγγυηση) θα ειμασταν πολυ καλυτερη!:wink:

Τς τς τς τι μιζεροι αυτοι στο sportday

Συμφωνώ απόλυτα και οι δύο πιστεύω θα ήταν παραίτητοι χθες. Αλλά αυτό το είπα για να δείξω την αδυναμία της περιφέρειας τους και το τι έπρεπε να κάνει η Ελλάδα…

Το είχα πει πριν λίγες μέρες, ότι αν φτάσουμε 4άδα θα είναι τεράστια επιτυχία.
Δεν μπορώ να ζητήσω πια κάτι παραπάνω. Παίζουν 4 χρόνια συνεχόμενα στο υψηλότερο επίπεδο, είναι κουρασμένοι όλοι (λόγω ολόκληρης της χρονιάς αλλά και εξ αιτίας του γελοίου και εξοντωτικού προγράμματος του ευρωπαϊκού) και όμως στο κρίσιμο σημείο δεν καταλαβαίνουν τίποτα. Ένα μεγάλο ΕΥΓΕ!

Και τώρα θα σας πω τη χθεσινή μου ιστορία. Έπρεπε να φύγω από το σπίτι στο ημίχρονο. Επειδή όμως το γούρι είναι τα παιχνίδια στο μπάσκετ να βλέπονται σπίτι…φεύγοντας άφησα επίτηδες ανοιχτή την τηλεόραση :lol:
Στο αυτοκίνητο φοβόμουν να ανοίξω το ραδιόφωνο. Όταν το άνοιξα ήταν η στιγμή που το σκορ από 58-42 έγινε 58-44. Βάλαμε με τον Μόντε που ήμασταν ένα τραγούδι να ακούσουμε και όταν ξαναβάλαμε το σκορ ήταν απλά 58-46. Άντε λέω ας το ακούσουμε πόσο θα τελειώσει πριν πάμε στη συναυλία…
Ο Μόντε μου λέει για ανατροπή 15 πόντων σε δύο λεπτά που είχε δει μια φορά από του Μπουλς στο ΝΒΑ…
Τη συνέχεια την ξέρετε!

XAXAAXXAAX τρέλα το εξώφυλλο της Sport Day :lol:

Καποιες φορες η αληθεια εχει πιο ευκολη εξηγηση απ οτι ψαχνετε.

:smiley:

Με 5 λεπτά καλού μπασκετ νικήσαμε μία από τις καλύτερες ομάδες του τουρνουα, οπότε μας αξίζουν συγχαρητήρια. Όμως τους Ισπανούς δεν νομίζω να αρκεί ένα καλό 5λεπτο για να τους νικήσουμε (στην έδρα τους, μην ξεχνιόμαστε). Θα χρειαστεί να έχουμε ευστοχία και στις βολές, στις οποίες μέχρι τώρα έχουμε από τα χειρότερα ποσοστά του τουρνουα, καθώς και να παίξουμε καλά και στις 4 περιόδους, κάτι που μέχρι τώρα κάναμε μόνο στον αγώνα με την αδύναμη Πορτογαλία…

Αντε, παρτε να χετε!

Οι κραυγες του Ιωαννου ολα τα λεφτα!

καλα ρε μαγκες…τι παιχνιδι εγινε χθες στο Ελλαδα-Σλοβενια…Ελεος με τετοια χαλια θα παμε να παιξουμε σημερα με την Ισπανια???

Ας απαντησει καποιος…

Με τετοια και χειροτερα…

και θα κερδίσουμε και πάλι…PUTA ESPANA VIETA LA MIERDA…:smiley:

Δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο η ΕΤ1 δε δείχνει και τους άλλους 2 αγώνες που γίνονται σήμερα. Σε ένα τουρνουά που κρατά 2 βδομάδες τόσο ζόρι τους είναι; Γαμώτο.

+1000,εγώ που ήθελα ας πούμε να δώ τη Γαλλία δεν μπορώ επειδή για κάποιο μυστήριο λόγο αποφασίσανε να μην το δείξουνε.Περίμενα το τουρνουά να χορτάσω μπάσκετ,και τελικά μας το δώσανε μισό.

Ειδες…

Δηλώση Ζήση:Σήμερα αυτό που παίξαμε δεν ήταν μπάσκετ…Κάτι άλλο παίζαμε…:stuck_out_tongue:

τοτε τι επαιζαν???τ …???

Τι ανησυχείτε ρε παιδιά? Θα το σηκώσουμε παίζοντας το χειρότερο μπάσκετ… :lol:

Ανατριχίλα!!!