Ευρωμπάσκετ 2007

κάποτε στη θέση του Κουφού ήταν ο Ρεντζιάς… Εύκολα καίγονται οι παίκτες. Ας μη καούν εξαιτίας μας…

“Στου Κουφού τη πόρτα όσο θέλεις βρόντα”…

Γιατί δεν παίζουν καλά;

Θα γυρισει…πιστευω…

ελπίζω…:frowning:

απλα η συνηθησμενη κακη εμφανιση που κανουμε σε καθε τουρνουα κ μετα παιρνουμε φορα…καλυτερα τωρα παρα στα νοκ αουτ ματς…απλα αν τελικα χασουμε με ρωσια θα εχουμε αγχος…

Ο Κουφος ειναι μαλιστα παρομοιο στυλ παιχτη με τον Ρεντζια. 5αρι που ριχνει ταπες, παιζει απο μεσα, βαζει και μακρινα σουτ κλπ. Παρολα αυτα δεν περιμενω να καει γιατι παιζει σ’ενα απο τα καλυτερα κολλεγια και τον προοριζουν για μελλοντικο σταρ του ΝΒΑ.

Στο σημερα, ο Σπανουλης κατι εχει παθει. Ξεχνιεται οταν παιρνει την μπαλα και χανουμε πολυτιμο χρονο. Για τα ερμπολ του Παπαλουκα δεν εχω τι να πω. Ειναι σε κακη μερα αλλα εχει την κλαση να γυρισει το ματς.
Εν τω μεταξυ εχουν στραβωσει οι ρακετες με τετοια τουβλα που πετανε οι δυο ομαδες.

Γεια σου ρε Ντικουδη…

Αυτος ο σχολιαστης ειναι πολύ γκαντέμης.

Λέει στην αρχη: Οι Σέρβοι έχουν βάλει μόνο 3 πόντους. Και βάλανε καπάκι 5.

Αν ο Παπαλουκας βαλει τις 2 βολες, μετα το ταϊμ αουτ μενουν 2 επιθεσεις, μια για την καθε ομαδα με αρκετο χρονο. Δεν πρεπει να κανουμε φαουλ γιατι εχουν βολες. Αν φαμε καλαθι, τοτε μ’ενα διποντο καθαριζουμε το ματς. Βεβαια θα μας κανουν φαουλ, οποτε βαζουμε μεσα 4 κοντους και φυγαμε.

ΤΙ ΕΒΑΛΕ Ο ΚΑΡΙΟΛΗΣ?!?!?!?!?!!?!?

Tι λες τωρα???Ελεος!!! Αλλος Λακοβιτς απο 'δω…

Το τρίποντο του κωλόφαρδου ο Π#Π#Ρ#Σ!!!#-o 8O #-o 8O

παραταση…

Ελα, οκ, κι εμεις εχουμε κερδισει σαραντα ματς με τριποντο στο τελος…

ΓΑΜΩ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΜΟΥ ΓΑΜΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩω

Αυτό δεν το κάνει πιο παρηγοριτικό:lol: :lol: :lol:

Δεν παιζει να έχωσε τέτοιο τρίποντο!!!

Τι μουνιτσα αυτη η ξανθια στις κερκιδες ρε!

Tι γινεται ρεεεεεεεεεε???..Καρδιακοι θα γινουμε…

Εγω έχω κλείσει την Τηλεόραση…