Ευρωμπάσκετ 2007

Έκανε διείσδυση ο Λάζος!!! 8O 8O

Ναι ρεεεεεεεεεεε Δημοοοοοοο…

Παιδια ο Ντικουδης πηρε χαπια σημερα.
Επισης εβαλε καλαθι ο Παπαδοπουλος. Επισης εβαλε καλαθι ο Παπαδοπουλιος ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ το καλαθι. Επισης εβαλε καλαθι ο Παπαδοπουλος ΧΩΡΙΣ ΧΟΥΚ. Επισης εβαλε καλαθι ο Παπαδοπουλος με διεισδυση. Μετα απ’αυτο πρεπει να κατοχυρωθει το ματς υπερ μας με 20-0.

επιτέλους ένα ελεύθερο τρίποντο!!!

άντε να τελείωει… Έχω τον αδερφό μου να μου φωνάζει τί γίνεται!

Μα την Παναγια, με ταπα Παπαδοπουλου πηραμε ματς, αυτα δεν εχουν ξαναγινει.

χαχαχαχαχα

Με τάπα του Παπαδόπουλου!!!

Χαχαχα Τους είχαμε από την αρχή! ¶νετα! Έλα ρε Λάζο, πάλι μας χάρισες τη νίκη!

ΝΙΚΗΣΕ Η ΕΛΛΑΔΑΑΑ!!!

Καποιος ειπε για το Λαζο νομιζω…ε???Μολις μας εδωσε τη νικη…Α ρε εθνικαρα επταψυχη…!!!

αφου δεν μπορουν να μας νικησουν στη χειροτερη μας μερα…ποτε???

Με το που είδα το post της Πυραμίδας ξελάφρωσα απίστευτα!!!

ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ

ΕΛΛΑΔΑΡΑ
ΕΛΛΑΔΑΡΑ!!!

Έχω πολλά να σου πώ για τον Λάζο και 80 τάπες να κάνει

Πάλι καλά που νικήσε η Ελλάδα και γλίτωσε το βρισίδι

Τελικά είχε τον άσο στο μανίκι ο Λάζος…:lol: Oσο για το τρίποντο του Σούφροβιτς η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά…

1/6 ειχε ως τοτε και πηγε κι εβαλε το πιο κωλοφαρδο της καριερας του.

Ποιά επιστήμη μωρε; χθες 5 αράπηδες των παίρναν απο πίσω και του έχει γίνει σαν την τρύπα του όζοντος πάνω απο την Αυστραλία

Το ματς συνολικά άθλιοτατο,οι έλληνες καλά θα κάνουν να συνέλθουν γρήγορα και να βτουν τον εαυτό τυος,αλλιώς δεν την γλιτώνουν,και γενικά άθλιο θέαμα παρόλα τα καρδιοκτύπια.Όσο για τον Λάζο,ουδέν σχόλιο πέρα του ότι μπορεί αλλά δεν αποδίδει,και πιστεύω τώρα δεν έχει κι ο ίδιος αυτοπεπίθηση.Πρέπει να συνέλθει γρήγορα γιατί υπάρχει ανάγκη για 5 επιγόντως.

Δεν χανουμε…απλα δεν χανουμε…!!!

Αυριο ειναι επιτακτικη η αναγκη να αγωνιστει ο Μπουρουσης εναντια στον Κιριλενκο ο οποιος ειναι αλλο στυλ 5αριου απο τον Μιλισιτς. Ε και γιατι ο Παπαδοπουλος τα πα σημερα, ξεθυμανα.

Γνωρίζει κανείς αν ο Μπουρούσης είναι τραυματίας, έχει ψυχολογικά προβλήματα ή τέλος πάντων αν έχει παίξει μπουνιές με τον Γιαννάκη γιατί εκλεψε στην προηγούμενη παρτίδα τάβλι?