αν τα χε λέει??? αμ γιατί τ΄αγόρασα? για αυτά δεν τ΄αγόρασα
η αλήθεια είναι ότι στην αξιοσέβαστη ηλικία των ετών…15 που ημουν τότε τον γούσταρα τον Θέμη ερωτικώς εννοείται όπως και λίγο αργότερα γούσταρα τον καλύτερο εκτελεστή αράουτ που πέρασε ποτέ τον
Θεόφιλο Σημαιοφορίδη μεταγραγή του Παναθά από την ιστορική καστορία του Δίντζικου του Παπαβασιλείου και άλλων αστεριών ώσπου μια ψυχή μου σύστησε τον Ρόμπερ Πλάντ και ενέβλεψα διότι μέχρι τότε τυφλή ημήν 8) 8)
Ποιος exactly σου είπε ότι το γύρισα? Αυτά και πολλά ακόμα κλασσικά metal groups εξακολουθούν να είναι από τα αγαπημένα μου. E με το Kings Of Metal και το Powerslave έχω μεγαλώσει!
Λοιπόν ο πρώτος μου δίσκος αν θυμάμαι καλά ήταν Army of lovers:dance: στο δημοτικό,που το χα ζητήσει για δώρο γιατι μου άρεσε ενα τραγουδάκι απο κεί!
Το πρώτο πιο συνειδητοποιημένο βινύλιο ήταν το Beethoven -Symphony No3 heroica:-({|= κάπου πέμπτη δημοτικού γιατί έψαχνα το Bach- Toccata and fugue in D minor και δεν ήξερα το τίτλο!
Η πρώτη ροκάδικη κασσέτα (και τελευταία) στη πρώτη γυμνασίου ηταν Bryan adams-So far,so goοd:walkman:
Στη δευτέρα γυμνασίου ένας φίλος μου με μύησε στο μέταλ και αγόρασα το Metallica - Master of Puppets:metal: σε βινύλιο απο ένα ξάδελφο του.
The who-Who’s next
AC/DC-Highway to hell
Rory Gallagher-Calling card
Ten years after-A space in time
Iron maiden-Live after death(Aν και το είχα σε cd ήθελα να έχω το εξώφυλλο μεγάλο να το χαίρομαι και είχε μόνο 6 ευρώ. )