το χα ξεχασει αυτο. προσκυνω
λίγο off topic αλλά αξίζει…
Πριν κάνα 3-μηνο στη σχολή και αφού είχε παράσει κ καμιά ώρα μάθημα κ όλοι ήμασταν στον κόσμο μας γυρνάει ο προφέσορας κ μας λέει: “Είστε που είστε ένα σκαλί πάνω από τον τενεκέ… δε προσέχετε κ λίγο μήπως περάσει κανένας!!!” :lol:
χλεχλες,χλιμιτζουρας,τσιτσιφιογκος,παπατρεχας,το στανιο μου,το φελεκι μου,που να παρει…
Λωποδύτης…
εγω ως βερμπαλιστης χρησιμοποιω: αβελτερε, αδροδιαιτε, πεφυσιωμενε, αδροδιαιτε, οχετε,ακηδη,επηλη, ξυπασμενε, κνωδαλο,αδολεσχε,μυκτηριστη,κομπορρυμων, οιηματια,καργα, κομπαστη,αποκολοκυνθωποιημενε, αοιδημε, ασφυοκαμπτη, κιναιδε, κωλομπαρα, κρονοληρε,αβδηριτη και φυσικα μακακα
Καλα ρε πως βριζετε ετσι?Ουτε ο Ζουραρις να ησασταν.
Πειτε εκει ενα μπουτανατσιε να τελειωνετε.
ματζακουλας
ω πορδε, ω κλανιλε
¶λλο ένα κρητικό της γιαγιάς μου: Παράουρος!
Τελικά σαρδανάπαλος. Κατεδαφίζει.
Επισης απο αυτες που δεν εχουν αναφερθει ειναι οι ξετσιπωτος και ξεδιαντροπος…
πα πα απα παπ ππα ππαππαπαπαπ π πα
btw και το παρατεταμενο τσ τσ τσ τσ τσ τσ μπορει να θεωριθει ρετρο βρισια… :lol:
Λοιμοκοντόρος!!! :lol: Δεν υπάρχουν άλλες λέξεις!!! :lol:
(…ή μήπως γράφεται λιμοκοντόρος; :-k )
εγω αυτες που χρησιμοποιω ειναι οι εξης : μπεχλιβανης, κατσαπλιας και για οσους μου την σπανε με μηχανες/αμαξια που την εχουν δει οδηγαρες και κανουν οτι γουσταρουν η ηχορυπαινουν χρησιμοποιω και τις λεξεις πανηγυρτζηδες και μπανάνιανς ( απο το μπανανία)…
επισης εχω ακουσει και την θεικη λεξη : ΣΦΟΓΚΟΚΩΛΑΡΙΟΣ (την ορθογραφια δεν την ξερω της λεξης)…το καλοκαιρι την ελεγα συνεχεια…χαχαχαχαχ
Καραγκιόζ μπερνετές
Eχουμε ξεχασει το “αναγωγος”… :lol: :respect:
Ιεροδουλη και ΠΟΡΝΗ για τις γυναικες…:roll:
To ''Πορνη" χαλαρα χρησιμοποιειται και αλλου. Π.χ. στο ποδοσφαιρο ακους ατακες τυπου ‘‘ΠΟΡΝΗ ΜΠΑΛΑ’’ κ.τ.λ. (αν και το παραδειγμα ειναι πολυ σοφτ-κορ αλλα λεμε τωρα).
Χαχαχα!:lol: Οπως επισης, ΠΟΡΝΗ ΖΩΗ για καποιους απαισιοδοξους!
Το ιεροδουλη ομως ειναι πιο ωραια ρετρο βρισια… τελευταια το λεω συνεχεια μιλαμε!:roll: