Αγαπημενη ρετρο βρισια

το χα ξεχασει αυτο. προσκυνω

λίγο off topic αλλά αξίζει…
Πριν κάνα 3-μηνο στη σχολή και αφού είχε παράσει κ καμιά ώρα μάθημα κ όλοι ήμασταν στον κόσμο μας γυρνάει ο προφέσορας κ μας λέει: “Είστε που είστε ένα σκαλί πάνω από τον τενεκέ… δε προσέχετε κ λίγο μήπως περάσει κανένας!!!” :lol:

χλεχλες,χλιμιτζουρας,τσιτσιφιογκος,παπατρεχας,το στανιο μου,το φελεκι μου,που να παρει… :smiley:

Λωποδύτης…

εγω ως βερμπαλιστης χρησιμοποιω: αβελτερε, αδροδιαιτε, πεφυσιωμενε, αδροδιαιτε, οχετε,ακηδη,επηλη, ξυπασμενε, κνωδαλο,αδολεσχε,μυκτηριστη,κομπορρυμων, οιηματια,καργα, κομπαστη,αποκολοκυνθωποιημενε, αοιδημε, ασφυοκαμπτη, κιναιδε, κωλομπαρα, κρονοληρε,αβδηριτη και φυσικα μακακα

Καλα ρε πως βριζετε ετσι?Ουτε ο Ζουραρις να ησασταν.
Πειτε εκει ενα μπουτανατσιε να τελειωνετε.

ματζακουλας

ω πορδε, ω κλανιλε

¶λλο ένα κρητικό της γιαγιάς μου: Παράουρος!

Τελικά σαρδανάπαλος. Κατεδαφίζει.

Επισης απο αυτες που δεν εχουν αναφερθει ειναι οι ξετσιπωτος και ξεδιαντροπος…

πα πα απα παπ ππα ππαππαπαπαπ π πα

btw και το παρατεταμενο τσ τσ τσ τσ τσ τσ μπορει να θεωριθει ρετρο βρισια… :lol: :stuck_out_tongue:

Λοιμοκοντόρος!!! :lol: Δεν υπάρχουν άλλες λέξεις!!! :lol:
(…ή μήπως γράφεται λιμοκοντόρος; :-k )

εγω αυτες που χρησιμοποιω ειναι οι εξης : μπεχλιβανης, κατσαπλιας και για οσους μου την σπανε με μηχανες/αμαξια που την εχουν δει οδηγαρες και κανουν οτι γουσταρουν η ηχορυπαινουν χρησιμοποιω και τις λεξεις πανηγυρτζηδες και μπανάνιανς ( απο το μπανανία)…

επισης εχω ακουσει και την θεικη λεξη : ΣΦΟΓΚΟΚΩΛΑΡΙΟΣ (την ορθογραφια δεν την ξερω της λεξης)…το καλοκαιρι την ελεγα συνεχεια…χαχαχαχαχ

Καραγκιόζ μπερνετές

Eχουμε ξεχασει το “αναγωγος”… :lol: :bow: :respect:

Ιεροδουλη και ΠΟΡΝΗ για τις γυναικες…:roll: :stuck_out_tongue:

To ''Πορνη" χαλαρα χρησιμοποιειται και αλλου. Π.χ. στο ποδοσφαιρο ακους ατακες τυπου ‘‘ΠΟΡΝΗ ΜΠΑΛΑ’’ κ.τ.λ. (αν και το παραδειγμα ειναι πολυ σοφτ-κορ αλλα λεμε τωρα).

Χαχαχα!:lol: Οπως επισης, ΠΟΡΝΗ ΖΩΗ για καποιους απαισιοδοξους!:stuck_out_tongue:
Το ιεροδουλη ομως ειναι πιο ωραια ρετρο βρισια… τελευταια το λεω συνεχεια μιλαμε!:roll: