Γεια σου, καλό μου φόρουμ

Νομίζω ερωτεύομαι σιγά σιγά :stuck_out_tongue:

Ναι; κοιτάει δίπλα και βλέπει: Senior Member. Χμμμ. Δεν είσαι Mod βλέπω. [-X

O:)

Χαχαχαχα ναι! Είναι φλωράκι! Ή ο Ρον Γουίζλι είναι ή ο Ανιάν, επιβεβαιώθηκα #-o :lol:

χαχαχαχαχα

Αν δεν έχω γαλόνια δηλαδή δε μπορώ να σε έχω? :frowning:

http://www.rocking.gr/modules/forum/showgroups.php

O Eντ ειμαι και θα σας ριξω γροθια στη μυτη γιατι ειμαι και τραμπουκος.

ΑΧΑ. Μάλιστα.

Τώρα ίσως να άρχισα κι εγώ να ερωτεύομαι. :oops:

(γιατί δε λέει mod πάνω από το αβαταρ σου; Για να μπορείς να ξέρεις ποιες σε θέλουν για τα γαλόνια και ποιες για τα αισθήματά σου;:stuck_out_tongue: )

@ Therion: άντε ρε φτιάξε το ραβδί σου, παλιο Ρον. Λες και ψέμματα.

ακριβώς… Τώρα όμως μου πλήγωσες τη καρδιά…:frowning:

Και εγώ που νόμιζα ότι είχα βρει έναν άνθρωπο για να ακούω Tool και να κράζω Scorpions :frowning:

ΥΓ. Therion σταμάτα γιατί θα με κάνεις να κατεβάσω τα βιβλία του μικρού Νικόλα και να τα διαβάζω πάλι, με αποτέλεσμα να τα σκατώσω στις εξετάσεις μου :frowning:

εγω ομως ειμαι εντιτορ! εχω μια ταμπελα ναααα κατω απο το νικ. :lol: παρτα καρβουνιαρη!:stuck_out_tongue:

αστο πλακα κανουμε. ειμαι πιασμενος. ισοβιτης που λενε.:stuck_out_tongue:

Κι εγώ πιασμένη είμαι :frowning: Από τον ύπνο. Αλλά είμαι και με την άλλη έννοια, ισοβίτισσα που λες κι εσύ. :stuck_out_tongue: Αλλά δεν κατάλαβα τώρα, μου το λες για να μη στην πέσω;;; Ψωνάρα :har:

@karvou: θα είμαι πάντα εδώ όταν θες να πούμε πόσο γαμυν οι Τουλ και πόσο δε γαμυν οι Scorpions :oops:

εσυ δε θα μου την πεσεις. θα μου την πεσουν κατι ρουχλες τυπου ζαφροκ να κοροιδευουν και να λενε μλκιες. :stuck_out_tongue: μετα θα τους λεω βλακειες για ταπωμα και τουμπαλιν απ την αρχη. βαριεμαι να μπαινω στη διαδικασια.:stuck_out_tongue:

Χμμμμ δεν τα κατάλαβα όλα αλλά οκ σε νιώθω:-s Αυτό το ζαφροκ ακούγεται επικίνδυνο. Είναι κάτι σαν τα ιμοζ και τα γκρέμλινς; :-s

οχι. ειναι κατι πολυ χειροτερο. να ευχεσαι να μη το πετυχεις στο δρομο σου. 8O

οσοι το συναντησαν δεν ειναι πλεον εδω για να διηγηθουν την ιστορια τους… :-s :-s :-s

ομαγαδ. Κάτι, δηλαδή, σαν την Έφη Θώδη.

Α έχω μια απορία: γιατί όλοι εδώ είμαστε ουδέτερα; Το ντεξτερ, το ανγκμαρ, το καρβου κτλ; :lol:

εγώ γιατί είμαι ένα θαύμα της φύσης. Είμαι “το Θαύμα Κάρβου” και οι φίλοι με λένε “το κάρβου” και δε με πειράζει γιατί είμαι ταπεινός άνθρωπος…

ΜΟΥΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΧ #-o :lol:

Ωραία. Εγώ είμαι “το κουκλάκι dexter” και δε με πειράζει να με λέτε “το κουκλάκι dexter”. :lol: Είμαι -κι εγώ- ταπεινός άνθρωπος.

Ειμαστε ολοι ουδετερα γιατι οπως καταλαβες κι εσυ, μη δει θυληκο το καρβου, αμεσως να την πεσει…

Το κάρβου δεν έκανε τίποτα τέτοιο, απλά συγκινήθηκε που δε γουστάρω Σκόρπιονς :lol:

Αμα δει θυληκο μεχρι και τους Pink Floyd απαρνιεται…

Τίποτα δεν απαρνιέται ο karvou. Έχει αβαταρ Χόμερ, που σημαίνει ότι ξέρει να εκτιμά τις αξίες. Απλά ζηλεύετε εσείς.

Κατι πολυ χειροτερο… Και δυστυχως μερικοι το τρωνε στη μαπα…:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Ζαφειρονιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

Καπου εδω πεταγεται το νεφελονι!:stuck_out_tongue:

Όλο υπονoούμενα είναι το φρίντομ. :lol: :stuck_out_tongue: