Γεια σου, καλό μου φόρουμ

Επειδη εσυ εισαι πονηρο μυαλο, δεν σου φταιμε σε τιποτα εμεις τα αθωα πλασματακια της φυσης…

Φρίντομ παρατήρησα ότι σε ένα χρόνο μόνο έχεις 6261 posts! 8O #-o Πώς το έκανες αυτό; Teach me.

:-s :-s :-s

O:) O:)

:–

[-X [-X spammer…

Μιλαει το σπαμποτ…

Αυτο λεγεται θρασσος ρε…

:lightsabre:

:lol:

όχι, ξέρεις γιατί ρωτάω; Στην αρχή όποτε μπαίνω σε ένα φόρουμ πορώνομαι (ειδικά άμα είναι και εξεταστική και πάει το ξενύχτι ως τις 4) και γράφω πολλά μηνύματα σε μικρό χρονικό διάστημα αλλά μετά βαριέμαι λίγο :stuck_out_tongue: :roll:

Δεν έχω φτάσει ποτέ πάνω από 400 μηνύματα :frowning:

Ναι αλλά εδώ δεν είμαστε ένα τυπικό / κλασσικό φόρουμ. [-X 8)

Δίκιο έχεις.

8O Είσαι 2 χρόνια στο φόρουμ και έχεις 2800 ποστς και είσαι και εντιτορ/μοντ. [-X Δεν είσαι σπαμμποτ.

Τα είδωλά μου είναι το μανος και το φρίντομ 8O

Οχι, οχι, οχι [-X [-X

Εγω δεν ειμαι τιποτα μπροστα στη μηχανη που ακουει στο ονομα “Manos87”.

Τουλαχιστον εγω ειμαι υπαρκτο προσωπο, σε αυτο τον εχω!:smiley: 8)

Προσεχε γιατι το “γκρεμλιν” ζαφροκ θα χωσει τις νυχαρες του στις σαρκες σου ε.

Και αυτο το “ζαφειρονι” κοψτε το, ακουγεται ΕΜΟ. :twisted:

Στο Νεφελονι τα παραπονα, εγω οτι ακουω λεω…:roll:

Με προλαβες, λιγο ελειψε να θυμηθω αυτο το παλιο σου χρεος… :twisted:

τους Pink Floyd δε τους απαρνιέμαι ποτέ!

(ChrisP, μεταξύ μας αυτό. Όντως της την πέφτω, αλλά μη πεις τίποτα. :wink: Να μείνει μεταξύ μας αυτό. Βέβαια, αυτή με θέλει επειδή είμαι moderator, αλλά λέω να το ρισκάρω και ελπίζω να με θέλει καμιά μέρα απλά επειδή θα έχω λεφτά… :oops: )

ΥΓ. ρε κουτσομπόληδες, δε πιστεύω να πρέπει να βάλω :stuck_out_tongue: μέσα σε σπόιλερ!:stuck_out_tongue:

Οχι, να εισαι σιγουρος οτι δεν τα διαβασα…

Δεν ειμαι κουτσομπολης εγω…

Καλώς ήρθες και ελπίζω να την κάνεις σύντομα γιατί θα floodάρεις τον server. Δε νομίζω να περιμένεις να ακούσεις για αγάπες και λουλούδια, η υπομονή μου έχει αρχίσει και εξαντλείται με τόσους που στην πέφτουν εδώ, και μετά το χθεσινό σου μήνυμα “ρε, τα παλικάρια στο rocking είναι γαμάτα”
Χέσου τώρα.

Aς εκμεταλλευόσουν την ευκαιρία που σου δόθηκε. Γιου νόου γουάτ άι μιν. #-o

Και ναι λοιπόν. Δε σε έχω πια ανάγκη. Σε απαρνιέμαι. έχω το κάρβου και το κόζι εδώ να με προστατεύουν.

ΑΝΤΙΟ.

Γι αυτό σου λέω dextah, στην αγκαλιά μου έλα, να κοιμηθείς… :stuck_out_tongue:

:roll: Μήπως να αλλάξετε το τίτλο του τόπικ σε ‘Καυτά πόστ στο ρόκινγκ’ ή ‘Το ρόζ τόπικ:ο έρωτας ξαναχτυπά’.?:roll:

Sorry :oops:

Η ντροπαλή ανέγγιχτη κόρη. μουχαχαχα.