Γεια σου, καλό μου φόρουμ

Τα εχουμε καψει λιγο ή μου φαινεται…?..Κοιτα που οι florumites (οπως ειπε επιτυχως νομιζω ο led_zeppelin) μας βγηκαν μπηχτες…Πολυ πεσιμο βρε αδερφε…Αντε ελατε να κανουμε και ενα ομαδικο οργιο να δεσει το γλυκο…VIVA HOT LINE…VIVA WEB SEX…!!!

Πέστα ρε ra-ra-rasputin. Αν άνοιγε αρσενικό κάποιο αντίστοιχο thread, ούτε δεύτερη σελίδα δε θα έπιανε.

Αν ήταν έτσι το web sex και το hot line, ούτε τον Πίκατσου δε θα μπορούμε να βλέπουμε σε λίγο. Είναι σαικσουαλικός.

¶ντε συγκεντρωθείτε ρε.

α) όποιος ακούει Tool
β) κράζει τους Scorpions
γ) έχει το μικρό Νικόλα για αβατάρ
και
δ) είναι γυναίκα

Είναι λογικό σε αυτό το φόρουμ να έχει τόσα πολλά ποστς για καλώς ήρθες…:stuck_out_tongue:

γιατι δοσατζης εισαι;8O

εχω φεσωσει πολυ κοσμο… :-k εσενα ομως οχι!:stuck_out_tongue:

…ακομα! :lol:

και γω δε γουσταρω σκορπιονς αλλα δε συγκινειται οταν με βλεπει!:lol:

ευτυχως δηλαδη! αν συγκινουταν θα προχωραγα τοιχο - τοιχο!:lol:

XAXAXAXXAXA!!! Τοίχο τοίχο ε;;;…

…να μη σε πετύχει το κάρβου;

@karvou: οκ λοιπόν αφού οι λόγοι του καλωσορίσματός σας είναι τόσο ποταποί, θα αποχωρήσω και θα ξαναμιλήσω σε κανέναν παρά μόνο στο αγαπημένο μου ιφριτ που κερνάει και γκαζόζες και δεν έχει τέτοια ροζ συμφέροντα από μένα.

ENTIT: το όνομα διορθώθηκε.

Διορθωση: Καρβου ειναι, οχι κορβου…:wink:

Σορρυ. :stuck_out_tongue:

από το κάρβουνο βγαίνει;

Δεν ξερω αν θα ειχε δευτερη σελιδα παντως δεν το ειπα για αυτο…Η κοπελια (απο τα post που εχω διαβασει) φαινεται ενταξει αλλα σαν πολυ πεσιμο δεν επεσε βρε αδερφακι μου…? Λεω εγω τωρα μεταξυ σοβαρου και αστειου…Παντως ενταξει πλακα εχει απλα εδω κολλαει μια φραση: ‘‘Τα λογια σου τα εφημερα , που δεν κρατανε σημερα’’…εννοωντας οτι που θα παει…θα κορεστει και αυτο το thread…:smiley: :smiley:

ναι, γιατί είμαι ταπεινός και δε θέλω να με φωνάζουν “Διαμάντι” :stuck_out_tongue:

Αν αυτά που λέγονται τα θεωρείς πέσιμο, τι να πω. Πχ το “νομίζω ότι ερωτεύτηκα” του κάρβου. ΓΟΥΑΟΥ μου την πέφτουν. Πάλι καλά “η κοπελιά φαίνεται εντάξει”.

Και σε μια τελική, αν είναι τόσο μεγάλο θέμα ή ενοχλητική κατάσταση η ύπαρξη του θρεντ, απέχεις και είσαι οκ. Αλλά κάνεις λες και κόβει πιο πολλά εισιτήρια ξέρω γω και έχεις χασούρα.

Αλλιώς ας κλειδωθεί. Σορρυ δηλαδή, δεν είχα καταλάβει ότι έπαιζε πρόβλημα.

(βασικά δε θα έδινα σημασία αλλά είναι το δεύτερο ποστ σου στο ίδιο ακριβώς μήκος κύματος και ίσως να συμφωνούν κι άλλοι μαζί σου)

:-s

αυτό είναι το δικό σου τόπικ… Εσύ κάνεις κουμάντο. Δε δίνεις πουθενά λογαριασμό. :wink:

ΥΓ. Μην αφήνεις κανένα να μπαίνει ανάμεσα μας :stuck_out_tongue:

Κάρβου κάτω τα χέρια ε.

Μπα; Ξύπνησες;8O

Μη μιλάς ιφρίτ, δεν είμαστε ευπρόσδεκτοι εδώ. Θα βγεί πάλι ο ρα-ρα-ρασπουτιν \:D/ :dance: και θα μας την πει ότι κάνουμε ροζ το φόρουμ.

πες ένα κακό λόγο για τους Scorpions και κάνω στην άκρη… Σου αξίζει δικαιωματικά!!! (ειδικά με αυτό το avatar! )

Δηλαδή… Με πουλάς για τους παλιοΣκόρπιονς και τον βρωμο ημίγυμνο Μαινάρδο; 8O 8O

Όλοι οι άντρες είστε ίδιοι. Μοντς και μη μοντς.[-X

Χωρίς πλάκα δε μου αρέσουν καθόλου οι Σκορπς.
Μου τη σπάνε που ακούνε οι τρέντουλες :stuck_out_tongue:
Τώρα μπορώ να έχω την dexter μου; :oops:

Α οκ, σε πείραξε κιόλας; Εγώ φταίω που σε διεκδικώ και σε θέλω πίσω. Όχι πια όμως. I’m out.

Ρε Ρωσε γαμια εσυ δηλαδη που δεν αφησες Μαρουσκα ορθια καλυτερος εισαι?
Ασε εμας τα παιδοφιλα λυσσαρια να ορμησουμε στον μικρονικολα.
Τρεχουν τα σαλια μας.Σλουρπ.

Μικρενικολα μακρια απο το Παλαιοπωλειο στο μπιτ.Το κρασι και η ρετσινα του αποδειχτηκαν για αλλη μια φορα γιατονμπουτσο.