Καταρχήν κανείς δε θα γαμήσει κανέναν. Up the zippers, θα μας μπανιάρουνε και μόλις έκανα μπάνιο.
Ρε Θέριον ΦΥΣΙΚΑ και είναι γτμπ το κρασί και η ρετσίνα στο Μπιτ Παζάρ Έχω πάει 3 φορές… και οι 3 ήταν ΟΜΑΓΑΔ. Από τότε; Nevermore. Και Τουλς.
Καταρχήν κανείς δε θα γαμήσει κανέναν. Up the zippers, θα μας μπανιάρουνε και μόλις έκανα μπάνιο.
Ρε Θέριον ΦΥΣΙΚΑ και είναι γτμπ το κρασί και η ρετσίνα στο Μπιτ Παζάρ Έχω πάει 3 φορές… και οι 3 ήταν ΟΜΑΓΑΔ. Από τότε; Nevermore. Και Τουλς.
δικιά σου ρε!!! Έχεις καλό γούστο από ότι βλέπω, άρα είμαι βέβαιος και ότι έχεις κάνει καλή επιλογή με τη dexter!
ΥΓ. το καλύτερο κορίτσι μας πήρες!
Εγω εχω παει 1003.Και συνεχιζω να παγαινω.Αλλα ειναι ΓιαΤονΜπεο.
Γι’αυτο Παρασκευη Ραστωνη που ειναι και ποιοτητας.
Να πεθανουμε ηρεμοι.Dark Tranquillity.Death.Gogol Bordello.
Σκαω.
Νταξ δεν έχω πάει 3. Το πολύ 5! :lol:
Oi Gogol Bordello δεν κολλούσαν αλλά ΤΑ ΣΠΑΝΕ!!!
Κολλουσαν.Παντου κολλαει ο τσιγγανος.Ειδικα ο πανκ τσιγγανος.
Το μπιτ μια χαρα ειναι μωρε γενικα.Αλλα το Παλαιοπωλειο οχι.
Μαστιχα και Παλαιων Αρχων rule the bit.Εχουν και πιο ευγευστο κρασι και αρκετα καλο τσιπουρο.
Αλλα το ΣοφιΚ θα πιει αρσενικο σε λιγο αρα παω σε αλλο τοπικ να την ωθησω στην αυτοπυρποληση.
Αγαπες, καρδουλες, αγκαλιτσες.
Μαθετε να ξεχωριζετε την πλακα…Σιγα μη σκασω (αν με ενοχλουσε κιολας) που το thread εχει 147 post…δεν εχασα και τιποτα…Αν με ενοχλουσε οντως θα απειχα…Και γιατι να μην ειναι ροζ το thread…Λενε πουθενα οι κανονες του forum οτι απαγορευεται…??
Νοου φιλε.Δεν σε αντιπαθησαμε.Γω σε εκανα πλακα και πιστευω το αντεληφθηκες.
Μπες και συ στο ροζ θρεντ.Θα φερουμε και ρωσιδες.
Γιατί είναι ροζ; Επειδή είπαμε για τους Gogol Bordello?
Καληνύχτες!
ε ναι. αμα πια! σιγα μη τον λενε και κορφου!
νυσταζω και λεω κρυαδες. καληνυχτα.#-o
Νταξ δεν ήταν πολύ κρύο, καλό ήταν Μην ανησυχείς, δεν παρεξηγούμε!
…ακομα. θα ακουσεις πολλες κρυαδες εδω μεσα.
Που να γνωρισει και το Χοκαμ…
Για πηγαινε μια βολτα απο τα “Ανεκδοτακια”…
Συκοφαντη μπαστουνι…\:D/
Οι κρυαδες ειναι καλες ρε(ειπε η κοκκινοσκουφιτσα και τραβηξε προς το δασος πηδωντας απο κλαδακι σε κλαδακι.).
Mπουχαχα. Χόκαμ, να ρωτήσω κάτι; Οι Nu Virgos παίζουν progressive tr00 death metal?
Tο καλυτερο συγκροτημα του γαλαξια δεν μπορει να περιοριστει κατω απο τις ταμπελες που εφευρισκουν οι απλοι θνητοι.Παντως ειναι κατι τοσο ρηξικελευθο το προιον τους που νομιζω μιλαμε για παρθενογενεση…Virgos ειναι αλλωστε…και για να αποδειξω την αγνοτητα,τη σεμνοτητα και την αρτιοτητα τους οριστε και ενα σχετικο λινκ αγαπητη dexter.
http://www.youtube.com/watch?v=YP-z_HyzlAU O:) O:) O:)
*Προτεινω να τις συστησουμε στον Μαυναρδο για κανα προσεχες βιντεο των Perfect Circle παρεμπιπτοντως…
Ε τώρα που ο Μπέος έφυγε από τον Ήρα και γύρισε Αθήνα θα μπορείς να πηγαίνεις άνετα.
:-s
“Γούστα”, είπε ο Πίθηκος…και έφαγε το σαπούνι.
Τώρα που λέτε για Μαγαζά στην πολυαγαπημένη Σαλόνικα, θυμήθηκα τι τρελές μάσες έχω ρίξει εδώ:
http://www.ouzoumelathron.gr/
Επίσης, το νέο φετίχ του φόρουμ είναι η εξής λέξη: ΟΜΑΓΑΔ ! :lol: :lol3: :bow2:
η οποια σημαινει;
OMG!!!
Με 50 ποστ/ημερα που εχεις εσυ σε 3-4 μηνες το φριντομ θα τρωει τη σκονη σου!