Kι εγώ άσχετος εντελώς ήμουν και έμαθα τα βασικά. Το πρόβλημα είναι αυτά τα “κολπάκια” που λες. “Γύρνα το τιμόνι από την άλλη μόλις δεις τον τοίχο σε αυτή τη γραμμή (του καθρέφτη, του τζαμιού) -που υπάρχει μόνο στο εκπαιδευτικό αυτοκίνητο”, “κατέβασε τον καθρέφτη λίγο ώστε να βλέπεις το πεζοδρόμιο” και άλλα τέτοια.
Μα να μην έχεις βάλει 4η-5η και να έχεις πάρει το δίπλωμα; [-X
δε ξέρω, ποιό είναι το breakpoint που λες “ναι, τώρα ξέρω να οδηγάω”?
σίγουρα δε μου έσβησε, σίγουρα δε μπήκα στο αντίθετο ρεύμα, σίγουρα δε πήγα να καβαλήσω πεζοδρόμιο. αφού τα έκανες στην εξέταση, πιθανότατα θα μπορούσες να τα κάνεις και μετά, άρα ήσουν επικίνδυνος. ξέρωγω, πότε θα το δεχόσουνα και θα έλεγες “ναι, καλά κάναν και με κόψανε”? άμα τράκαρες?
εχεις δικιο,αλλα η αληθεια ειναι πως μαθαινεις να οδηγεις ΜΟΝΟΣ σου…καμια σχολη δε μπορει να βγαλει ετοιμους οδηγους…πραγματικα η οδηγηση ειναι ισως το μοναδικο πραγμα που εξαρταται τοσο πολυ απτην εμπειρια…
επισης αν καποιος περασει της εξετεασεις δε σημαινει πως ξερει να οδηγαει καλυτερα απο καποιον που κοπηκε…αμα ολοι οδηγουσαμε οπως πρεπει να “οδηγουμε” για να παρουμε το διπλωμα η χωρα θα ειχε καταστραφει…
εγω σε κανα 15ημερο δινω εξετασεις και ελπιζω να περασω με την πρωτη,αντε δευτερη φορα…ειμαι και λιγο ελληναρας στον τροπο οδηγησης πραγμα που δε με φερνει στην καλυτερη θεση:lol:…αν δε περασω και στις 2,θα ακολουθησω την πεπατημενη οδο δυστυχως η ευτυχως:roll:
Δεν είπα ότι δεν έπρεπε να κοπώ. Για την προσπέραση του αστικού μόνο (όπου αντίθετο ρεύμα, πάναπει ότι οι δύο ρόδες πέρασαν τη διπλή γραμμή, δεν μπήκα και όλος μέσα) και ήταν κάτι που έκανα λόγω ελλιπούς εκπαίδευσης, δεν το είχα συναντήσει και δεν είχα το καθαρό μυαλό να σκεφτώ εκείνη τη στιγμή ότι κάνω μαλακία. Αλλά από τη στιγμή που μου το’δωσαν να μην το δεχόμουν; Τουλάχιστον προσπαθώ συνέχεια από μόνος μου να βελτιωθώ έκτοτε. Νομίζω το εξαντλήσαμε και αν σε έπεισα ότι δεν είμαι βλάκας ακόμα καλύτερα