εγω κουβαλαω τα τσουβαλια ο βακιλους τα προφυλακτικα
τελος το σπαμ επειδη αυτο το τοπικ μα ρεσει γιατι βγαζω το αχτι μου
εγω κουβαλαω τα τσουβαλια ο βακιλους τα προφυλακτικα
τελος το σπαμ επειδη αυτο το τοπικ μα ρεσει γιατι βγαζω το αχτι μου
αφού μιλάτε και στο ΜΣΝ, γιατί μας παιδεύετε και κουράζετε το δάκτυλο μας στη ροδέλα του ποντικιού?
Αυτή είναι η μία πλευρά όμως.Ο βάκιλλος δεν έχει απαντήσει.και πρέπει να είμαστε αντικειμενικοί
Δεν προκειται να ριξω το επιπεδο της συζητησης με χαμηλου επιπεδου δηλωσεις. αποσύρομαι στα ιδιαιτερα μου.
με το που εμφανιστηκαμε μερικες κοπελες,ξεθαβετε ολα τα παλια threads!:lol::lol::lol:
τεσπα επειδη ειμαι καλη κοπελα απαντησα και σε αυτο…
κατα την γνωμη μου οταν μια γκομενα σου πει: " δεν εχεις αυτο το κατι που θελω" σημαινει “δε σε γουσταρω ρε φιλε!! αντε στριβε τωρα!!”… καταλαβατε???
το χρησιμοποιουμε απλα για να ειμαστε ευγενικες και να μη σας δωσουμε κατευθειαν την χυλοπιτα στα μουτρα!!!:p:p
αυτα απο εμενα… αν εχετε αποριες εδω ειμαι βρε!!!:D:D
σιγά μη σκίσετε κάνα καλσόν από την ευγένεια ρε-ιιιιιιιι.
καλσον καλοκαιριατικα καλε??? θα σκασουμε!!!:D:D
ναι, αλλά το τόπικ δε ρωτάει αυτό! Ποιο είναι αυτό το “κάτι” για σένα;
Ψηφίζω Γαρμπή :lol:
πως να το προσδιορισω τωρα???
το “κατι” ειναι αυτο π σε τραβαει στον αλλον… η προσωπικοτητα του, η ματιά του…
ειναι αυτο που σε μαγευει και που δε μπορεις να ξεκολλησεις απο αυτον…
ειναι αυτο που σε κανει να κοιτας μονο αυτον ακομα και αν απο διπλα σου περναει ο πιο ομορφος ανδρας του κοσμου… ειναι η ελξη… ειναι κατι σαν αισθηση… πωωωω… καταλαβατε περιπου??? για μενα αυτο ειναι το"κατι"…
Το “κάτι” απλά δεν είναι προκαθορισμένο (εκτός αν είναι καμια χαζογκόμενα οπότε κάτι=αυτοκινητάρα, μεγάλο πορτοφόλι και πουλί), εξαρτάται από τη κοπέλα καθώς και από τον άνθρωπο που είναι απέναντι της. Παραδείγματος χάριν, έστω ότι στην κοπελιά αρέσει το καλό χιούμορ. Αμα απέναντι της είναι ένας βλάκας που λέει κρυάδες τότε όση καλή διάθεση και να επιστρατεύσει η κοπελιά, ο τύπος έχει ήδη φάει χυλόπιτα.:thumbdown:Το πιο σημαντικό για μένα σε αυτό το τομέα είναι να είμαι ο εαυτός μου, χωρίς υπερβολές και φιγούρες (είτε μας αρέσει είτε όχι έχουν παρέλθει οι εποχές που οι γυναίκες στη πλειοψηφία τους εντάσσονταν στη κατηγορία “χαζογκόμενα”). Και όπως πολύ σωστά ειπαν όλα τα κορίτσια: να είναι μετρημένος σε ότι λέει και ότι κάνει. Που σημαίνει ότι οι μουνόδουλοι είναι ξεγραμμένοι από οποιαδήποτε κοπέλα και χρησιμεύουν απλά σα γλύφτες/σφουγγοκωλάριοι που ανεβάζουν την αυτοπεποίθηση της (μιλάω εκ πείρας), καθότι σιχαμένοι.[-X
Αυτό το “κάτι” είναι:
στηριζουμε καινουργια μελη που ξεθαβουν ΤΙΜΙΑ θρεντ8)
τσιμπουκοχειλα
Παρακαλώ να προσέχουμε τις εκφράσεις και τις λέξεις που χρησιμοποιούμε.
Ευχαριστώ.
σορρυυυυυυυυυ σαρκωδη χειλη με τραβαν παντα!
ισχύει! το λένε και τα επιστημόνια.
[SPOILER]Στην ουσία είναι χημικές εκκρίσεις από τις ερωτογενής περιοχές.
Φυσικά δεν σημαίνει οτι αν τα παραπάνω δεν ταιριάζουν 2 ανθρωποι δεν μπορεί να είναι μαζί. Απλά δεν θα έχουν τόσο πάθος στο κρεβάτι :p:lol:
Discovery channel ρεεεεε
[/SPOILER]
κοιτα εγω εννοουσα κατι πιο τετοιο
τωρα οπως τη βρισκεις…!
Τό’χει η Γαρμπή…και πρέπει να κοιτάξει βαθιά μέσα την να το βρει…και να μας το πει:):!: