Το "κάτι-κλικ" θρεντ

η λύση βρίσκεται στα ΜΑΤΙΑ!!

εμένα πάντως η κοπέλα μου λέει πως το έχει βρει :bounce:

Δηλαδή όποιος πηδάει καλά, το πουλί του μυρίζει γαρδένια…

ρε.

Δεν είναι ισχυρή μυρωδιά. Είναι χημικές ουσίες που τις αντιλαμβανόμαστε σχεδόν υποσυνείδητα και συμβάλουν στο να ξέρουμε αν με κάποιον τεριάζουμε σωματικά ή όχι.
Η φύση έχει εξελίξει ενα ολόκληρο σύστημα αναγνώρισης τέλειου συντρόφου το οποίο έχει να κάνει περισσότερο με το σώμα παρά με το πνεύμα.
Και αυτό ώστε να αυξήσει τις πιθανότητες σύληψης ενός υγειούς νεογνού.

Είναι αυτό που λέμε έρωτος με την πρώτη ματιά. = βιολογία :p:p:p

Κάτσε να πούμε καμία μαλακία ρε να περάσει η ώρα. αμέσως να απαντήσεις εσύ… :stuck_out_tongue:

1. Πως γίνετε να πεις μια μαλακία ;
    Αυτό δεν είναι φυσικά παρείσακτο και άκρως πλεονεκτικό;

2. Η ώρα περνάει με τον ίδιο ρυθμό συνεχώς. δεν νομίζω οτι οποιαδήποτε πράξη απο μέρους σου θα μπορούσε να επιταχύνει το χωροχρονικό συνεχές.

on topic:

Υπάρχουν ισχυρσιμοί οτι οι μελαχρινές προτιμούν ανοιχτόχρωμους και το αντίθετο. Discuss.

xaxaxxa το 2. ειναι οντως ατακα sheldon χχαχαχαχαα

ον τοπικ: οποιον μου κανει

:thumbup: :thumbup: :thumbup:
i love sheldon cooper!!! <3 <3 <3

on topic: ειμαι μελαχρινη και προτιμω τους μελαχρινους… :stuck_out_tongue:

Βασικά ναι.
Η όσφρηση είναι μεγάλη τσούλα.

Νot necessarily. Depends on where you stand, I suppose.

Έχω αλλοιωμένο κριτήριο, καθότι βαμμένη, αλλά ποτέ δεν κατάφερα να κρατήσω χρωματική συνέπεια. Όταν επέμενα πως μου αρέσουν οι ξανθοί τράκερνα μελαχρινούς. Όταν αποφάσισα πως το κάρμα μου είναι οι μεσογειακοί, ξαφνικά άρχισαν να μου κάνουν κούκου οι άρειες φυλές.

Ώσπου το βρήκα. Αυτό το κάτι. Που μου κάνει κλικ εμένα. Δεν ξέρω για τις άλλες, αλλά νομίζω πως γενικά ισχύει. Και προσωπικά σίγουρα ισχύει.

[SPOILER]

Εξαρτάται πώς το εννοείς το παρείσακτο και το πλεονεκτικό, γιατί εγώ όταν μου λένε πολλές μαλακίες συνήθως “πέφτω” :roll: 'Ο,τι μαλακίες και να είναι αυτές!
Το έχουν περιγράψει και ως μυαλό, αυτοπεποίθηση και χιούμορ παραπάνω, αλλά ας μη γελιόμαστε, έχω γνώθι σ’αυτόν :-s :p[/SPOILER]

almighty C

διχως να σε ξερω (και οτι πω παρακατω ειναι καθαρα υποθεση , οποτε κ να πεσω εξω παλι στα λεφτα μου ειμαι)

θες αντρες με χιουμορ , γιατι το χιουμορ = μεταμφιεσμενη ευφυια

θες να λενε μαλακιες γιατι μαλακια = δεν παιρνει τον εαυτο του στα σοβαρα =δεν ειναι μαλακας και εχει κρατησει ζωντανο το ‘παιδι’ μεσα του και εχει αυτοπεποιθηση

(αν παρατηρησετε ,μονο οσοι εχουν πραγματικα αυτοπεπποιθηση για την παρτη τους αυτοπεποιθηση,λενε μαλακιες)

δεν ξερω τι στυλ κινεισαι εμφανισιακα αλλα σε εχω καταλαβει 100% τι τυπος σε κλικαρει εγκεφαλικα . παιζεις σε μειοψηφιες αλλα νταξ he who seeks,finds.

ον τοπικ (γενικοτερα)

παντως εχει αποδειχθε ΚΑΙ επιστημονικα,οτι έρωτευομαστε’ υποσυνειδητα λογω μυρωδιας του αλλου.και γι’αυτο στα 2-3 χρονια ξε-‘ερωτευομαστε’ γιατι η ρινικη κοιλοτητα εχει πλεον ‘μπουκωσει’ κ η μυρωδια του αλλου δεν μας τα ‘σκαει’ πλεον

αχ,ερωτας.το πιο ωραιο ψεμα (ενω η αγαπη πουναι κατι το αληθινο,καταληγει κ παιρνει τα @@ μας), το Ε φτιαγμενο απο την μητερα-φυση

αυτα.

Συμφωνώ απόλυτα, και η απάντησή μου παραπάνω ήταν σοβαρότατη!

Όσον αφορά στο πρώτο μέρος, το έχεις πετύχει πόλυ καλά, με μία μόνο εξαίρεση: δεν μιλάω για χαριτωμένες μαλακιούλες, για ευφυή λογοπαιγνιάκια κλπ. Ναι, και αυτά. Αλλά όχι μόνο. Μιλάω για φαφλατάδες, πολυλογάδες, μεγαλόστομους, ξερόλες, ευφυείς ή όχι τόσο, μεγαλομανιακούς ή όχι τόσο που μπορούν να μιλάνε πολλή ώρα για θέματα σημασίας ή άνευ (από πολιτική έως εντερικές κενώσεις), που κατέχουν καλά ή όχι και τόσο. Αναφέρομαι δηλαδή σε κανονικές μαλακίες, δώσε μου πολυλογία και πάρε μου την ψυχή, πως το λένε!
Είναι το “κλικ” μου αλλά το παλεύω :stuck_out_tongue:

Και εννοείται πως δεν γίνεται και τόσο απλά, εννοείται πως χρειάζεται ένα κάποιο charisma κι ένα λαχταριστό μοσχομυριστό περιτύλιγμα φερορμονών 8)

Πω, Φέθρυ παίζει να σαι η πρώτη γυναίκα που απαντά κανονικά στο θρεντ.
Να το κοιτάξεις…

Ναι, το κοιτάω, κάνω πολύ καλή δουλειά με το θεραπευτή μου.

@ Awake:

Άγγιξες αλήθεια και πάλι αγουέικ, μπράβο.=D>:bow2:

@ AlmightyC:

Μετά από το reply σου το μόνο που έχω να πώ έιναι οτι έχεις το ποιό επικό avatar στο
forum.

Τώρα ειδικά πάνω στο θέμα.

Όσες φορές έχω πιάσει τον εαυτό μου να νιώθω… ερχμμ… μπίπ ερωτευμένος;(μισή φορά νομίζω έχει γινει κάτι τέτοιο) ήταν επειδή μόλις είχα αναπαραστίσει στο μυαλό μου την Χ,Υ,Ζ φατσικά, σωματικά, χαμόγελο, μάτια. Δεν έχει υπάρξει ούτε μια φορά που να ένιωσα μπίπ επειδή με κέρδισε ο χαρακτήρας η κάτι τέτοιο.
Αντίθετα έχω νιώσει θαυμασμό, μα όχι μπίπ.

Ορθολογικό συμπέρασμα: Έρωτας = επιφάνεια / περιτύλιγμα άντε ρομαντισμός για να μην τα ισοπεδόνουμε όλα :smiley:

Το θέμα τις μυρωδιάς πιστεύω το λύσαμε. Move on

Προσωπικά παρατηρώ συνεχώς μια αφυσική(ή φυσικά ανεξήγητη) έλξη προς θυλικά που αντιτίθενται ως προς τον χρωματισμό του δέματος / μαλιών κτλ. Ειδικά για μένα μιλάω για ξανθιές με λευκό δέρμα. Συμπληρωματικές δλδ.

Αν μάλιστα το προχωρήσουμε το θέμα θα δούμε οτι πέρα από χαζά συμπλέγματα (οιδιπόδεια / πλατωνικά κτλ) Τα συμπληρωματικά λειτουργούν ΚΑΙ στο θέμα της προσωπικότητας. Και πάλι η εξέλιξη μεριμνά για να μεγιστοποιήσει τις πιθανότητες επίβιωσης.
πχ. Αν ο άντρας είναι αρκετά αποφασιστικός το πιθανότερο είναι να βρεί τον χαρακτήρα που του τεριάζει σε μια όχι και τόσο αποφασιστική γυναίκα. Και vice versa.
Αλλιώς μπορεί να υπάρξουν ακόμα και προστριβές.

ΥΓ. Sorry για την έκταση καθώς και την ηλίθια φρασεολογία που επιλέγω να χρησιμοποιώ σε τέτοιου είδους θέματα.

fixed,no worries8)

xaxaxaxa Θεός :stuck_out_tongue:

πλακα πλακα η διορθωση οντως ισχυει 8)

ποιος ειπε οτι εκανα πλακα;8)

fixed :stuck_out_tongue:

μλκ λουπιν δεν εισαι ενταξει ομως

περιμενω τιμιο ποστ-σεντονι σου στο θεμα για τον σαμαν

τπτ ουτε ψηφο δεν εριξες…

ντροπης πραγματα ειναι τουτα

8)εριξα ψηφο με γνωμονα την ΚΟΙΝΗ ΑΛΗΘΕΙΑ που πηγαζει απο πολλα αληθινα περιστατικα, αλλα κωλυομαι στο να εκφερω αποψη, διοτι ειναι πολυ ευκολο να ξεφυγω-μιας και αποτι βλεπω η οδερ κανει γλυκα ματια αλλα απο την αλλη μας ειναι και λογοδοσμενη- και να αρχισω τα ‘αστεια’ περι χανιολες κτλ και καπου καποιος καποτε να το παρει στραβα…

Και εγώ ρε guys αυτό εννοούσα, έστω υποσυνείδητα.8)