Ουτε περιπλοκες,ουτε ρηχες,ουτε διχασμενες προσωπικοτητες.Οποιος θελει να γνωρισει μια γυναικα πραγματικα,με το περασμα του χρονου,καταριπτει τετοιους χαρακτηρισμους και βλεπει τη πραγματικοτητα.
:!: :!:
Γιατι προσθετεις λογια που δεν εγραψα και γινεσαι κυνικος? ισως εχεις πληγωθει καημενο σπουργιτακι:)
Νot cynic…realist…
Και οχι δεν ειμαι πληγωμενο σπουργιτακι…:lol:
Ληδα με το ωραιο ονομα το θεμα ειναι οτι εγω αυτα τα γραφω για πλακα. Εσεις παλι μιλατε πολυ σοβαρα οταν αναφερετε τα 7 απαραιτητα και βασικα χαρακτηριστικα του καλου γκομενου.
Ε πες το ετσι!! (Ευχαριστω για τη φιλοφρονηση.Το πραγματικο μου ονομα,ειναι ακομα πιο ωραιο!!!
:roll:
Και εσένα Δημήτρη σε λένε?
:lol: :lol:
Στην παρεα σου εχετε τσακωθει με το γουστο? :Ρ
Αστα αυτα τωρα…σε τα μας??? :lol:
Αν το είχες δεν θα ρώταγες, ποντίκι!
Μήπως το γούστο δεν τους κάνει “κλικ”?
ολο και κατι θα 'ναι.
[SPOILER]περαν πλακας. Σε μενα πχ αυτο το ‘‘κατι’’ ειναι η καλη αισθηση του χιουμορ, σε μια αλλη το ‘‘κατι’’ να ειναι η ευαισθησια του αλλου.
Αναλογως πανε αυτα, δεν ειναι κατι το καθορισμενο ντεεεεε :)[/SPOILER]
http://www.rocking.gr/modules/forum/showpost.php?p=353505&postcount=275
Χαίρομαι που σιγά σιγά αρχίζει και καταλαβαίνει ο κόσμος τι σημαίνει το “κλικ”.
By the way, χαίρομαι επίσης γιατί τελευταία το ακούω όλο και περισσότερο από boys.
Γιατι μηπως καταλαβε ο φρηντομ τι εγραψε?
γιατί,καταλαβαινόμαστε γενικότερα?:roll:
Κατα την ταπεινη μ γνωμη αυτο που λενε η γυναικες μ εκανε κλικ ενας αντρας ειναι οτι αυτος ο αντρας εχει ενα στυλ η καποιο τυπο που αρεσει στην συγκεκριμενη κοπελα, τωρα τι ειναι ακριβως δεν 8α μα8ουμε ποτε γιατι τα γουστα των γυναικων ειναι πολυ υποκειμενικα ενω εμας τις περρισοτερεσ φορες απολυτως αντικειμενικα…
To κλικ ειναι αλλη μια εφευρεση των γυναικων (σαν τον πονοκεφαλο)
για να δικαιολογηθουν.
-Μα ρε Μαρια εσενα δεν σαρεσουν οι κοντοι!
-Ε αυτος μου εκανε κλικ!
Όχι . το ‘ΚΛΙΚ’ είναι ο συμβατός χαρακτήρας με την προσωπικότητα κάθε γυναίκας. Αιώνιο ψάξιμο . Μια γυναίκα σπάνια είναι απόλυτα ικανοποιημένη, γεγονός είναι αυτό… αλλά και γενικά συμβαίνει.
Ωραία δεν ακούγεται; :lol: