Πφφφφ, αφού συζητάμε για το κλικ! Υπεκφεύγεις και απομονώνεις ό,τι σου κάθεται πιο καλά
Παντα προτιμω αυτο που μου καθεται απο αυτο που δεν…
+1 σε αυτο.Καθε ανθρωπος ειναι διαφορετικος και αναζητα αλλα πραγματα απο τον/την συντροφο του.Συμφωνω με την dexter.
πφφφφ
υπεκφυγές!!! [-X [-X [-X
Ο καλός Θεούλης που είναι πάνσοφος, σαφώς και έδωσε σε όλες τις γυναίκες διαφορετικά γούστα, ώστε να έχουν όλοι οι άντρες την ελπίδα να βρουν κάποτε κάποια που να ταιριάζουν (όσο μπιχλιάριδες, γύφτοι και βλάκες αν είναι). Το ότι κάθε γυναίκα κοιτάει και συμβιβάζεται σε διαφορετικά θέματα, δε σημαίνει ότι δεν υπάρχει το κλικ.
Το κλικ υπάρχει! Για παράδειγμα. Τι είναι αυτό που έχει ο Τζόνυ Ντεπ και κάνει όλες τις γυναίκες να τον λατρεύουν? Προφανώς και έχει αυτό το “κάτι”. Ποιο είναι όμως αυτό το “κάτι”? Αυτό ψάχνουμε!
Παρακαλώ και τις υπόλοιπες γυναίκες του φόρουμ (δεχτσα, Αλόη, Λύδια, κλπ) να μας βοηθήσουν να καταλάβουμε επιτέλους τι είναι αυτό το κάτι που ΟΛΕΣ τις γυναίκες τις τρελαίνει και μη μας αποπροσανατολίζεται λέγοντας μας πως δεν υπάρχει το κάτι-κλικ
Μα, είπε κανείς ότι το κλικ είναι κάτι συγκεκριμένο; :-k
Για μας παλι το κλικ σε μια γυναικα ειναι να εχει ωραιο στοματακι αλλα ΟΧΙ για να μιλαει.
Να κανει καλο σεξ.
Συμφωνοι.
Μονο που ολες αυτες οι καποιες ειναι η διχασμενη (και τριχασμενη και και…) προσωπικοτητα της ιδιας γυναικας.
Το κατι-κλικ ειναι πλαστικες μεχρι να μοιασετε στον Τζονι Ντεπ.:-s
Τι είναι αυτό που έχει ο Τζόνυ Ντεπ και κάνει όλες τις γυναίκες να τον λατρεύουν? Προφανώς και έχει αυτό το “κάτι”. Ποιο είναι όμως αυτό το “κάτι”? Αυτό ψάχνουμε!
Ξέρω άπειρες που τον θεωρούν μπάζο. Αυτές τι ψάχνουν, το αντι-κλίκ?
κακές παρέες έχεις…
Δεν το είπε κανείς, αλλά είναι κοινή λογική ότι υπάρχει. Ψάξε το ποντίκι σου…
To κλικ που έχει ο Τζόνι Ντεπ είναι ότι είναι καύλα
Απλό δεν είναι;
Όσο για τη διχασμένη προσωπικότητα που λέει ο Χρισπ, ρε δεν είπα ότι όλα αυτά τα θέλει ταυτόχρονα μία γυναίκα Δε γίνεται να θέλει τον άλλον να είναι και ζώο στο κρεβάτι και να μην της φέρεται σαν ένα κομμάτι κρέας ξέρω γω, όλα ταυτόχρονα και από τον ίδιο άνθρωπο
Αλλά είναι τόσο δύσκολο να καταλάβετε ότι δε θέλουμε κάτι συγκεκριμένο, ούτε η κάθε μια από μας το ίδιο πράγμα; Επίσης, είναι τόσο δύσκολο να κατανοήσετε γιατί σας θέλουμε και ευγενικούς αλλά και χιουμορίστες, για παράδειγμα; Εννοώ, εσείς θέλετε μια κοπέλα που να είναι συνέχεια γατούλα και ευγενική; Δε θέλετε σε κάποια άλλη φάση να είναι πιο χαλαρή και χιουμορίστρια (
) και κουλ και τα ρέστα;
Δεν είπαμε ότι θέλουμε τον Ντόκτορ Τζέκιλ-Μίστερ Χάιντ, αυτό που λέμε είναι ότι θέλουμε η συμπεριφορά σας να είναι ανάλογη της περίστασης, πχ όχι σε μια παρέα που όλοι κάνουν χαβαλέ να είστε σοβαροί και μετρημένοι (δηλ σπασαρχίδες), ούτε για παράδειγμα όταν πίνουμε έναν καφέ χαλαρά να σας πιάνει η μαλάκινση και να θυμάστε ό,τι χυδαίο ανέκδοτο ξέρετε και να το βροντοφωνάζετε στην καφετέρια Ίσως, στην τελική, να εννοώ ότι το κλικ είναι ο άντρας να είναι ωραίος -όπως το εννοεί αυτό η καθεμια- και να έχει αποτινάξει τις πεντάχρονες συμπεριφορές
Και αν κατεβασει το παντελονι και ειναι μπαμιας?Τι κλικ θα σου καμει μετα?
Ρε πας πολύ μακριά, εγώ απλά λέω ότι τον βλέπεις και παθαίνεις Αν είναι μπάμιας οκ, θα δείξω κατανόηση
Αλλά η ερώτησή σου μοιάζει με “κι αν πας να πηδήξεις τη Μπελούτσι και δεις ότι φοράει άσπρο βρακί αντί για τάνγκα; δε θα ξενερώσεις;”
Oχι γιατι
α) δε μου αρεσουν τα τανγκα
β) δε μου αρεσει η Μπελουτσι
Ανοίξτε ένα θρέντ με τα κλικ των αντρών ε (Είπα να γράψω στρινγκ αλλά θυμάμαι ότι κάπου έγραφες πως δε σου αρέσουν, τώρα λες και για τα τάνγκα :lol: Φτάνει η βρακοσυζήτηση, μεταλλάσσομαι θαρρώ :roll: :-s )
Οχι απλα γινεται, αλλα ειναι και ο κανονας.
Το ότι είναι ο κανόνας ρε συ δεν μπορείς να το ξέρεις, εκτός αν έχεις γνωρίσει χιλιάδες γυναίκες Όχι ότι δε συμβαίνει…
Λέει Η Μπελούτσι, όχι Ο Μπελούτσι. Σε περίπτωση που διάβασες σωστά, πήγαινε σε γιατρό.
Κλασσικες ατακες, τις θεωρω ρε συ αυτες,χωρις ουσια.Με αποκορυφωμα ττην ατακα’‘αβυσσος,η ψυχη της γυναικας…’'Πιστεψε με,δεν ισχυει κατι τετοιο.Τα πραγματα ειναι πολυ απλα αν δωσεις βαση,σε αυτα που εχω αναφερει(τα βασικα) και πανω σε αυτα '‘χτισεις’'τα δευτερευοντα που κανουν τη διαφορα(συναισθηματικης φυσης).
Δηλαδη με λιγα λογια ειστε ρηχες?:-k