:lol:καλο αυτο!!ειναι σπανια η περιπτωση,το διευκρινισα.Υπαρχει με μορφη εξαιρεσης!
Βρήκα απάντηση ! Βρήκα και ένα άντρα που έχει θεματάκι με το “κλικ”
ορίστε - > http://www.rocking.gr/modules/forum/showpost.php?p=338561&postcount=123
pot πες μας το μυστικό…
ρε παιδια, να ρωτησω…για τι κλικ μιλαμε???
αριστερο η δεξι???
διπλο η ενα κλικ κρατημενο???
Τι μου λέτε τώρα εσείς για κλικ και για κλακ. Εγώ αυτό που ξέρω είναι πως αν η άλλη σε γουστάρει, σε γουστάρει, συχνά για ακατανόητους λόγους, που ούτε η ίδια δε μπορεί να εξηγήσει. Άντε, ας πούμε κάποια “σταθερά” υπάρχουν. Αλλά.
Όλα αυτά τα όμορφα που λένε οτι:
“πρέπει να έχει εξυπνάδα (μη με κάνει και νιώθω και χαζή όμως), αρρενωπότητα (αλλά να είναι και γλυκούλης), χιούμορ (αλλά σοβαρός εκεί που πρέπει), κατανόηση και επικοινωνία (μη γίνουμε και φιλενάδες όμως), κοινά ενδιαφερόντα με μένα (ε, να έχουμε και τις διαφορές μας πάντως), εξωτερική εμφάνιση (ή μάλλον, γοητεία, ή μάλλον, στυλ, ή μάλλον, ε, δεν ξέρω, το γυρνάμε στην εμφάνιση πάλι), να με κερνάει, να με βγάζει, να έχει αμάξι, να μην έχει αμάξι, να έχει/να μην έχει μηχανή, να έχει χρήματα, σταθερή δουλειά, να με πάει βόλτες, να είναι ρομαντικός (αλλά προσγειωμένος και στην πραγματικότητα), να είναι ρεαλιστής (αλλά να ξέρει να μιλάει τρυφερά σε μια γυναίκα), να έχει άποψη (ναι, αλλά ΤΙ άποψη?), να είναι μηχανή του σεξ (γιατί πως θα νιώσω γυναίκα στην τελική αν δε με βάλει κάτω ο άλλος και δεν με… σαν ζώο), να ΜΗ σκέφτεται συνέχεια το σεξ αλλά το συναίσθημα κλπ (γιατί δε θέλω να με αντιμετωπίζουν σαν κομμάτι κρέας αλλά σαν άνθρωπο, με συναισθήματα), να με βλέπει όχι μόνο σαν γυναίκα/γκόμενα αλλά και σαν φίλη και αδερφή, να ΜΗ με βλέπει σας φίλη/αδερφή παρά μόνο ως γκόμενα, να μιλάει για φεγγάρια (αλλιώς είναι γουρούνι), να ΜΗ μιλάει για φεγγάρια (αλλιώς είναι φλώρος), να δέχεται την ισότητα ανάμεσα στα 2 φύλα (αλλά να ξέρει να επιβάλλεται σε μια γυναίκα), να με κάνει να νιώθω ΓΥΝΑΙΚΑ στην τελική, τόσο απλά”…
… τι σας βγάζουν εσάς όλα αυτά? Θέλετε να σας πω εγώ? ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΑ. Και εμείς να προσπαθούμε να καταλάβουμε ποιά είναι η μαγική εκείνη λύση της εξίσωσης που δίνει απάντηση στο ποιό είναι το περίφημο εκείνο κλικ λοιπόν, που ούτε οι ίδιες δεν ξέρουν καλά καλά. Ίσως γιατί τελικά είναι ένα θέμα που οι γνώσεις και ο ορθολογισμός έχουν τα όρια τους… δυστυχώς.
Ναι, όμως γιατί όλες οι γυναίκες λιώνουν όταν βλέπουν τον Τζακ από το Lost? Ακόμα χειρότερα, γιατί λιώνουν και όταν βλέπουν και το Σιώγερ?
για να μας την σπάσουν που στο τόπικ με τις πιο όμορφες ηθοποιούς, θα πρέπει να ανοίξουμε σε λίγο part II.
“οι άνδρες ερωτεύονται τις ποθητές γυναίκες (κ τα κριτήρια ποικίλουν). Οι γυναίκες ερωτεύονται εκείνους που τις ποθούν” - Θάνος Ασκητής
Μεγαλο quote ρε.Καλα που εβαλες και αυτον που το ειπε.
Είναι τόσο απλό. Άντρες διάσημοι, πετυχημένοι, σταρ μιας πολύ δημοφιλούς σειράς, νέοι, όμορφοι, αρρενωποί, πλούσιοι. Και ποιός ξέρει τι “μοιραίο συναισθηματικό κόσμο” βγάζουν στη σειρά (δε τη βλέπω για να ξέρω). Και φυσικά οι γυναίκες θα γουστάρουν όλα αυτά τα πρώτα, αλλά τη στιγμή που ο άλλος δείξει την ευαίσθητη πλευρά του είναι που θα ξεφωνίσουν όλες μαζί “ααααααααχ”.
Όντως, είναι τόσο απλό τελικά.
Χμμμ, δε νομίζω πως αρκεί να ποθείς μια γυναίκα για να σε ερωτευτεί…
όχι δεν αρκεί. αλλά η γυναίκα δεν ερωτεύεται έναν από όλους. ερωτεύεται έναν από αυτούς που την ποθούν…
ο άντρας πάλι… εξ’ου και οι χυλόπιτες…
Αααχ, και μόλις τελείωσα ένα επεισόδιο… :lol: (τρία μάλλον :p)
ellanor, το προηγούμενο ποστ σου είχε γέλιο, αλλά νομίζω η Λήδα το έχασε λίγο με το κλικ. Ή τουλάχιστον δε λέμε όλες για το ίδιο κλικ. Αν και πιστεύω με τις περισσότερες καταλαβαινόμαστε. Η Μαριάννα μίλησε ορθά.
OK, τουλάχιστον καταλαβαινόσαστε μεταξύ σας, κάτι είναι κι αυτό, κάποιος καταλαβαίνει κάτι σε όλη αυτή την ιστορία…! :?
Πού είναι το δύσκολο στο να γίνει κατανοητό ότι σε κάθε άνθρωπο μας τραβάει κάτι διαφορετικό, κάτι μοναδικό που θα μας αρέσει, το οποίο και φυσικά δε μπορούμε να ξέρουμε από πριν; (και αυτό ισχύει και για τα δύοφύλα νόρμαλλυ) Πέρα βέβαια από τα αναγκαία που πρέπει να έχει ένας άντρας (πχ. χιούμορ, εξυπνάδα, αρρενωπότητα κλπ. -διαφέρουν ίσως από κοπέλα σε κοπέλα) Αλλά δε συνεχίζω γιατί αρχίζω να Ληδοφέρνω και να μου θυμίζω παράλληλα το ποστ του ελλανορ και αντίστοιχο ανέκδοτο.
Να σε κοιταει και να σου κοβονται τα γονατα ειναι αρκετο.
Κάτι σαν τον Τσάκι την κούκλα του Σατανά?
¶μα τα κόβει χειρωνακτικά? Οχι? :-s
τζικσο:)
Οχι δεεεεεε. Φτανει.
Στη θεση σου,θα καραγουσταρα…
Ρε το έχετε καταλάβει ότι είναι πάναπλο; Απλά η καθεμια από μας ζητά κάτι διαφορετικό! Κάποια θέλει έναν με αμάξι (καλό αμάξι) που να την πηγαίνει βόλτες και να την κερνάει, κάποια άλλη θέλει έναν ρομαντικό και τρυφερούλη, κάποια θέλει ένα ζώο γιατί αυτός της βγάζει αντρίλα και αρρενωπότητα, κάποια θέλει έναν προσκολλημένο πάνω της και κάποια άλλη θέλει έναν άνετο και χαλαρό κοκ! Δεν υπάρχει κανόνας…
Nα το αγαπημενο σας ρημα.