Ε τότε η πρόοδος είναι γεωμετρική…Ξέρεις εσύ από αυτά…Υπάρχει όμως και ένα σημείο καταπόνησης πέρα από το οποίο χαρακτηρίζεσαι γελοίος και καραγκιοζάκος…You better watch out!
Νατη η καταραμενη λεξη…εκανε την εμφανιση της…
Επαληθευομαι παντως στα οσα εχω πει περι γλυκουληδων…ειναι το ναδιρ,καλυτερα χλιμιντζουρας.
Στο montecristo να τα λέτε, που μου καθιέρωσε το παρατσούκλι του λούτρινου!
Μήνυση για διαφυγόντα κέρδη θα κάνω!
Α, ναι το ξέχασα! Κορίτσα, μην πείτε ποτέ την λέξη “γλυκούλης” σε τόπικ που υπάρχει πιθανότητα να διαβάσει το μελωδικό αγόρι από τη συμπρωτεύουσα (a.k.a. hokam) γιατί άμα τη εμφανίσει του, βγάζει αφρούς, πετάει γαλαζοπράσινες φλύκταινες και κατόπιν μεταμορφώνεται σε Στέλλα Μπεζαντάκου.
Κι αυτό σίγουρα δεν κάνει ούτε κλ, ούτε ικ, ούτε κλικ. Σε καμία περίπτωση.
Το να της πεις “σήμερα δε θα βγούμε γιατί θέλω να δω τον Ολυμπιακό να τρώει 4 από την ΑΕΚ” είναι κλικ?
(για τον άλλον που την κυνηγάει? :lol:)
Αυτο ειναι κλαπ…Η πόρτα που τρως εννοω…
:lol: :lol:
Σε ξέχασα εσένα. Ναι έχε ελπίδες. Εξαρτάται βέβαια από την περίπτωση. Με σένα δεν θα έχω πρόβλημα…
Δηλαδή ο τζον_βλα κάνει κλ ή ικ σε κοπέλες του φόρουμ? 8O
ναι !αλλα νομιζω οτι ξεπερασες το ανωτατο επιτρεπτο οριο ερωτησεων για σημερα:p
Ρε ο βλα ειχε μεγαλη κ ατελειωτη πλακα!
ωχ
Νάτα νάτα νάτα σερεναααάτα
Τωρα το ειδα αυτο.
Θελω να κανω μια διεκρίνηση! Αυτο που πιστευω εγω ειναι οτι αυτο το “κατι” δεν προσδιορίζεται διοτι ειναι ενα συγκεκριμένο πραγμα αναλογα με την περιπτωση. Αυτο που θα σε γοητευσει σε καποιον δεν μπορεις να το προσδιορισεις εκ των προτερων. Εξαιρειται φυσικα η περιπτωση στην οποια ψαχνεις κατι συγκεκριμενο. Οταν ομως μιλας για αυτο το κατι δεν μπορεις να το προσδιορισεις γιατι δεν ξερεις ποιο θα ειναι.Ειναι κατι μαγικο που το αισθανεσαι αμεσα…:oops: Δεν ξερω αν βοηθησα καθολου:roll:
Χαχαχ, αυτό είναι, αλλά ο μόντε δε λέει να το καταλάβει. [-X
βλακείες. θα επιστρέψω με υπερποστ. αλλά για τώρα…
όταν κοπέλα που φλερτάρεις σε λέει οτιδήποτε τελειώνει σε “-άκι”, ή οτιδήποτε ομοιάζει με τα “γλυκούλης”, “καλούλης” κτλ κτλ ΔΕΝ θα σου κάτσει φίλε αναγνώστη. σε θεωρεί φλώρο, αλλά θέλει να την φλερτάρεις για να γουστάρει…
κάτω οι “άκιδες” ή “γλυκούληδες” και όλα τα συναφή…
για τον άλλο που την κυνηγάει όχι για σένα σίγουρα
άλλες εποχές άλλα ήθη άλλα έθιμα :-k :-k
εδιτ εμένα πάντως οταν ήμουν νέα αλλά και τώρα που όσο να πεις μεγάλωσα κομμάτι ένα πράμα πάντα μου κάνε κλικ
να είναι ο ευατός του να δέχεται το όχι να γνωρίζει την ακριβή σημασία της λέξης βλάχος α και να παραδέχεται ότι και εκτώς βπ ή νπ κατοικεί κόσμος που έχει το δικαίωμα να νιώθει άνθρωπος
Παρατηρώ πως υπάρχει αυξανόμενη τάση για θέματα που έχουν να κάνουν με τις γυναίκες πάντως στο off topic. Λες να σημαίνει κάτι αυτό? 8O
Λες να περιέχει κρυφά μηνύματα?
Δεν συμφωνω με αυτο!Τι κακο εχουν οι γλυκουληδες?Αν μιλαμε για τo συνδυασμο κουασιμοδος-γλυκουλης,τοτε το καταλαβαινω βεβαια… Αλλα στην αντιθετη περιπτωση?Γενικοτερα αυτο το ‘‘κλικ’’ που λεμε παντως ειναι υποκειμενικο.Και ειναι συνδυασμος χαρακτηριστικων που μεταμορφωνει καποιον σε γοητευτικο,στα ματια καποιου αλλου.Προσωπικα αυτο το κλικ ειναι αποτελεσμα αυτων:να ειναι1)Ευγενικος οχι υποκριτικα ομως 2)Καλοπροαιρετος αλλα οχι χαζουλης 3)Θαρραλεος αλλα οχι ψευτομαγκας 4)γλυκουλο-αρρενωπος!(σπανιος συνδυασμος αλλα ξεχωριστος!π.χ Jose Hartnen) 5)Εξυπνος αλλα οχι ξερολας 6)Με παρουσιαστικο γοητευτικο για μενα 7)Με χιουμορ αλλα οχι χαζοχαρουμενο(δηλαδη μην ειναι ολη την ωρα ετσι::lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ) Aυτα ειναι τα βασικα:)
Πού να περάσουμε και στα ειδικά δλδ…
Ελα ρε συ,πολλα τα θεωρεις?δηλαδη ποια θα επρεπε να ειναι τα βασικα?ωραια ματια?
Υποκειμενικά είναι αυτά. Απλά γλυκουκλο-αρρενωπό άντρα δε ξέρω. Ούτε, για παράδειγμα δυναμικό-νωχελική κοπέλα