Το εκανα edit γιατι πολυ το χω επηδησει το τελευταιο καιρο κι ειπα να απαντησω σοβαρα. Μια γυναικα τρωει πιο δυσκολα πιτα γιατι σπανια θα ειναι εκεινη που θα κανει τη τελευταια κινηση και για να γινει κατι τετοιο πρεπει να χει βρασει στο ζουμι της. Οποτε λογικο και το να βγαλει πολυ χολη μετα, αν της καθοταν χαλαρα παει να πει οτι δεν την ενδιεφερε και τοσο εν τελει.
Κάποιες φορές είναι και λίγο τρομακτικό όμως.Νομίζεις ότι ξέρεις κάποιον καλά για χρόνια,ότι είναι σκληρόπετσος,κάφρος κλπ και ξαφνικά διαπιστώνεις ότι όλοι οι άνθρωποι πληγώνονται το ίδιο.Μια εικόνα που αλλάζει από την μια στιγμή στην άλλη και ξαφνικά δεν μπορείς να χειριστείς τα πράγματα,δεν ξέρεις πως να αντιδράσεις για να μην τον-την κάνεις χειρότερα.Πάντα είναι πιο περίπλοκο από ότι νόμιζες αρχικά.:-k
νεανικοί έρωτες…τι ωραίο πράγμα! αλίμονο σε μας τους γέροντες!
παππού…:har::har::har:
[SPOILER]όχι, βρε…δε σε πήραν και τα χρόνια…[/SPOILER]
ο έρωτας είναι σα το λουνα παρκ. όσο πιο μικρός είσαι τόσο πιο πολύ τον φχαριστιέσαι.
Τώρα με αποθάρρυνες με αυτό που είπες. Δηλαδή σε καμιά δεκαριά χρόνια πάει; Θα χει περάσει η μπογιά μου; Ωχ Παναγία μου μεγαλώνουμε ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΜΕ (…κρίση)!!!
δε φταίω εγώ, η ζωή είναι έτσι
Καλά, καλά… Δε θα χω ανάγκη εγώ ρε, θα χω γίνει μεγάλη ‘‘νομιχέσ(τ)α’’ θα χω βγάλει φράγκα και θα αλλάξω τη μάπα μου…θα τις βάζω χάμω τις 20άρες:!:
Χαχαχαχα!Κλαιω!Πιστευω οτι ο βαρβαρος (Elric) ειναι ρομαντικος κατα βαθος!
Ο ερωτας ειναι υπερεκτιμημενο συναισθημα…[-X
παλιά ήμουν, πλέον αν θέλω μια γυναίκα της δίνω μια στο κεφάλι με το ρόπαλο και την πάω στη σπήλια μου
Κόψε τους Manowar ρε σε χαλάνε:!:
That’s the spirit boy!!!
Περα απο τα αστεια,οντως,οσο μεγαλωνεις γινεσαι πιο κυνικος.Sad αλλα ετσι ειναι…Συνηθως φταινε αυτοι/ες που περνανε απο τη ζωη σου.Αλλες φορες φταιμε εμεις οι ιδιοι,αλλα μαλλον ο κυνισμος ειναι αναποφευκτος…
Οι γυναίκες γίνονται καλύτερες μεγαλώνοντας, μη φοβού.
Το παρακάτω ισχύει
γιατί όσο μεγαλώνεις τόσο πιο επώδυνη είναι η όλη διαδικασία του έρωτος (του έρωτος, λέω, οι χυλόπιτες συνηθίζονται, και να τις τρως και να τις δίνεις, είναι μέχρι να πάρεις τον αέρα). Επειδή λοιπόν μεγαλώνοντας τα πράγματα σαφώς χειροτερεύουν, ισχύει ακολούθως και το παρακάτω
Οπότε περνάμε στο ότι οι χυλόπιτες από μία ηλικία και πάνω, όταν δεν εμπλέκεται υπερβολικός έρωτας, γενικά αντιμετωπίζονται σχετικά ψύχραιμα.
Τώρα, εμένα, άντρες-γυναίκες το ίδιο μου φαίνεται, τι να πω.
Τελευταία χυλόπιτα έριξα σε ένα ιταλάκι στη μύκονο προχθές, που μου είπε
open your mind open your pussy
και του είπα
oh really? με θυμάσαι ρε πούστη?
τρου στόρυ._
:lol3::lol3::lol3: Κλαιω απο το γελιο.Μπραβο καλα ξηγηθηκες
Εισαι η ηρωιδα μου,τελεια και παυλα!:thumbup:
Αλλα τι δουλεια ειχες στη Μυκονο?Εγω μια φορα πηγα με τη σχολη,καλα περασα δε λεω,βεβαια και σε βραχονησιδα να πηγαιναμε με τα συγκεκριμενα ατομα γαμω θα περνουσαμε,το νησι ομως το ψιλοσιχαθηκα…Δεν υπαρχει περιπτωση να ξαναπαω,η δηθενια στο φουλ της!
η μύκονος είναι μεγάλη τρουίλα :lol:
Fixed :hippy::dance:
…και καλα…
[SPOILER]ε τι; :-s[/SPOILER]
δίκιο έχει η ολμάιτη. απλά τα πράγματα: δες ένα κοριτσάκι πως είνα ιστα 18-19 του και δες το πως είναι στα 28-29 πχ. στο 80% των περιπτώσεων είναι 15 φορές πιο εμφανίσημη.