έλα μωρέ που το σοβαρεύεις
πες μου ναι να σου πω να prepare for battle ,να taste the steel of my axe κτλ κτλ κτλ 8)
σιγά μη παραξηγηθούμε από ποστ
α οκ όλα κομπλέ:D
Στο θέμα μας πάρτε ένα βίντεο από τον τρισμέγιστο Σερβετά:
http://www.youtube.com/embed/ijMITgb__1I?fs=1
Φταίτε γιατί όταν μεγαλώνετε, γίνεστε αθάνατες ελληνίδες μάνες.
Υπαρχουν και γυναικες που ξερουν τι θελουν, βασικα. Το εχω πετυχει, αληθεια.
Μάλλον δεν καταλάβατε την χιουμοριστική φύση του πόστ μου.Παραπονιέστε για τις χυλόπιτες και σας λέω ότι ο τελευταίος άνθρωπος που πέθανε από αυτό ήταν ένας κάλτ ήρωας ενός Άγγλου κάποιους αιώνες πρίν και εσείς το πέρνετε σοβαρά και το συζητάτε.Εννοούσα οτι απλά αυτό είναι μέσα στην ζωή και για τα δύο φύλα,απλά όταν θα σου έχει φύγει η κρυάδα και το πρώτο σόκ της απόρριψης θα έχεις την χαρά οτι προσπάθησες τουλάχιστον και διεκδίκησες κάτι που σου αρέσει,ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα.Ε,δεν έχουν πολλοί το θάρρος,ειδικά στις μέρες μας,να το κάνουν αυτό.Αυτό και μόνο,το ότι είχες τα κότσια ενώ οι περισότεροι απλά κλίνονται στο καβούκι τους,πρέπει να σε χαροποιεί.Και αυτό με τον Ρωμαίο ήταν ΕΙΡΩΝΙΚΟ#-o
Chris P,έχεις απόλυτο δίκιο εδώ.Ήταν μια παράμετρος που δεν είχα σκεφτεί (ότι στο μέλλον θα κάνω και εγώ τα ίδια και μάλλον με μεγάλη μου χαρά ως χαζομαμά)
Χαβαλε κανουμε. Ηρεμησε. Ουισκακι;
Aπλα, θεωρω πως αν καποιος θελει την αυοεπιβεβαιωση του να τον θελει ο αλλος, ειναι η κοπελα.
Συνηθως …κι απο τα οσα ξερω, παντα.
Κατα τα αλλα, ειμαστε χεστηδες και γουσταρουμε.
Την επιβεβαίωση την θέλει και ο άντρας. Ιδίως αν είναι κανας σφίχτης κάγκουρας που του την πέφτουν κάτι παντζούρες τσόλια και γουστάρει.
Μη το κάνουμε η Μάχη των Φύλων εδωμέσα. Εξάλλου μέρος όλης αυτής της χαοτικής εξίσωσης που λέγεται ερωτική σχέση είναι το πόσο καλά αισθάνεσαι επειδή είσαι με κάποια/κάποιον που σε θέλει όσο την/τον θέλεις.
Αν κι αυτό από μόνο του είναι μεγάλη κουβέντα…
Τέσπα για να μη φεύγουμε off topic το “Δεν είμαι σε φάση σχέσης” το βλέπω να φοριέται πολύ. Αφήνει και την πόρτα ανοιχτή για κανα one night stand άμα πλακώσουν αγαμίες.
Φταίει η σύγχηση που πήρα από άλλο πόστ για την διάλυση των Panzer.Η προοπτική να απομείνουν μόνο τα gaycore σχήματα στο τέλος δεν με αφήνει να σκεφτώ ψύχραιμα.:lol: :lol:
Αυτην εδω την αγαπαω τελικα !!! 8O
Παμε ρε ΤΡΟΥΜΕΤΑΛΛΟ !!! :thumbup:
Anna Planeftra
ΑΓΟΡΙΑ ΡΟΜΠΟΤ - ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΦΕΡΡΥ ΜΠΟΤ
Λολ, ουτε καν, το ακριβως αντιθετο, γυναικα που τρωει χυλοπιτα πεταει ΤΗΝ χολη, ο αλλος γινεται αυτοματα ο μαλακας/γκεη/ασεμεμωρεμετονγελοιοπουτουδωσαμεκαιαξια που δεν ξερει τι θελει κι εσυ γινεσαι η φιλη που πρεπει να της πεις ενα σωρο μαλακιζμενες δικαιολογιες για να μην την θιξεις λεγοντας της “μαλλον απλα δεν του αρεσεις ρε συ, σιγα”.
Λοιπόν εγώ είμαι κατά των διαχωρισμών των φύλων. “οι άντρες έτσι” “οι γυναικες αλλιώς” κλπ κλπ… Κ οι γενικεύσεις μ’ενοχλούν αφάνταστα. Πάντα εξαρτώνται απ’την περίπτωση οι αντιδράσεις του καθενός κ απ’το χαρακτήρα ανεξαρτήτως φύλου. Κ για τις χυλόπιτες άλλοι/ες το παίρνουν χαλαρά άλλοι πέφτουν να πεθάνουν κ άλλοι βγάζουν χολή. Καθαρά θέμα χαρακτήρα κ εγωισμού.
__:lol: :lol: :lol:
__Ναι μωρέ, ο άντρας συνήθως ξέρει γιατί την τρώει την χυλόπιτα () και μέσα του όχι απλά το παραδέχεται αλλά το ήξερε και από πριν ότι θα τη φάει την χυλόπιτα :lol: (+ένας σημαντικός λόγος που την έφαγε :lol:).
__Την προσπερνάει πιο άνετα και συνήθως λέει “μαλακία που δεν κατάφερα (ΕΓΩ) να την κερδίσω” (καλά αν ήταν μπροστά και άλλοι θα πει και καμιά μαλακία, που ξέρει όμως ότι είναι μαλακία και ΘΑ ΚΑΝΕΙ ότι την πιστεύει, δε θα προσπαθεί να την πιστέψει), κάτι στο οποίο συνήθως συμφωνούν οι περισσότερες γυναίκες: “μαλακία που δεν κατάφερε (ΑΥΤΟΣ) να με κερδίσει, καλύτερα που δεν ήθελε να βγούμε, θα κατάλαβε ότι δε του άξιζα, ο {*κοιτάμε πιο πάνω στο quote της Sofi-k :p}”
__Πάνω απ’ όλα είναι θέμα ανθρώπου σαφώς, αλλά κάποια πράγματα που συναντώνται συχνά δεν είναι τυχαία…
Για την ακριβεια προσπαθειτε να μας φερετε τοσο χαμηλα ωστε να νοιωθετε πως εχετε βγει εσεις απο πανω.
εχμμ,αυτό παίζει να κάνουν αμφότεροι…
μπααααα εχω φιλες και ξερω. ο αντρικος εγκεφαλος δε διανοειται το μεγεθος της χολης