…πατ πατ on the shoulder??
Βραβείο διεκδικεί και το “Παρεξήγησες τις προθέσεις μου”. Επειδή μωρή ήθελες επιβεβαίωση, ή απλά έπαιζες δε παρεξήγησα καμία πρόθεση.
…αλλά είσαι μεθυσμένος!
Τουλάχιστον αυτό κατάλαβα ότι έγινε,γιατί ήμουν μεθυσμένος
Το ‘σε βλέπω σαν φίλο’ το πιο συνηθισμένο,και το ‘είσαι πολύ καλός για μένα/δεν σου αξίζω’ το πιο γελοίο που συνεχίζει να συμβαίνει όμως!
sintoma tha simvei enas sindiasmos se vlepo san filo/ den psaxno gia sxesh ayth thn stigmh… Stay tuned
Το τίμιο “Δεν σε γουστάρω” δεν παίζει ποτέ??? πφφφφφφ
αντρίκια πράματα…
Παίζει,το είπα μια φορά εγώ.Μετά από 4 χρόνια ακόμα ψάχνει να με δείρει(δεν κάνω πλάκα).Το παίζουν ότι τους τσαντίζουν οι δικαιολογίες,αλλά σπάνια αντέχουν την αλήθεια.Γιατί άμα τους πείς “απλώς δεν σε γουστάρω” θέλουν να ακούσουν και τους λόγους και αν οι λόγοι είναι αλήθειες που ε,χμ,πονάνε,δεν τις αποδέχονται με τίποτα.Γενικά έχω παρατηρήσει ότι οι άντρες είναι κάργα κομπλεξικοί με τις χυλόπιτες,ακόμα και αν είναι από γυναίκες που δεν γουστάρουν καν.Μια γυναίκα θα στενοχωρηθεί λίγο,ένας άντρας το παίρνει προσωπικά,νομίζει ότι είναι θέμα γοήτρου.Αθάντατη Ελληνίδα μάνα που μεγάλωσες τον γιό σου να πιστεύει ότι είναι king of the universe,εμείς τι φταίμε,μας εξηγείς;:lol:
εμείς φταίμε που σας γουστάρουμε και σας δίνουμε αξία ρε
Δεν γουστάρετε εμάς.Γουστάρετε να σας γουστάρουν,ανεξάρτητα το άτομο που το κάνει.Και την τελευταία φορά που θυμάμαι κάποιος να πέθανε από αυτο, ήταν το 1951 στην Βερόνα,τον έλεγαν Ρωμαίο και ήταν φανταστικό πρόσωπο.
Bασικα, οσον αφορα το “Γουστάρετε να σας γουστάρουν”, θα ελεγα πως ισχυει το ακριβως αντιθετο.
και γιατί νομίζεις αυτοκτόνησε ο ρωμαίος;
για μια ΓΥΝΑΙΚΑ:!:
οι γυναίκες δεν ξέρουν τι θέλουν και είναι ανισσόροπες. οι περισσότερες τουλάχιστον.
Επίσης ήταν φανταστικό πρόσωπο.
Αυτός http://www.youtube.com/watch?v=PsD0NpFSADM
την έκανε καλύτερα.
Υπάρχουν και ‘‘ανισόρροπες’’ γυναίκες -ή μάλλον γυναίκες που δεν ξέρουν τί θέλουν- υπάρχουν όμως και τέτοιοι άντρες που δεν ξέρουν τί τους γίνεται… Μη βγάζετε την ουρίτσα σας απ’έξω… Ποτέ δεν φταίει μόνο η μία πλευρά… μπορεί βέβαια να κάνω και λάθος… απλά όταν κάτι δεν πάει καλά, ‘‘στραβώνει’’ ή δεν ξέρω κι’εγώ τί τότε πολύ πιθανό να’χουν και οι δύο πλευρές μερίδιο ευθύνης και να μην φταίει αποκλειστικά ο ένας. Τέλος πάντων…
και μπαρούφες να λέω (ως συνήθως) συγχωρέστε με… είναι και περασμένη η ώρα, τα μάτια κλείνουν!
Δηλαδή;
αντιστροφο εννοει
Ω, bitte!!
Όποιος έχει διαβάσει το έργο και δεν έχει μείνει στο να ξέρει περιληπτικά την ιστορία μπορεί να καταλάβει ότι αληθινά ερωτευμένη ήταν η ΙΟΥΛΙΕΤΑ και ο Ρωμαίος ήταν ο εξαιρετικά επιπόλαιος… Άντε μη θυμηθώ τι έλεγε στην πρώτη πράξη για τη Ροζαλίνα και πώς “του πέρασε” ίσα για να ξαναβάλει την κασέτα γι΄άλλη…
έλα μωρέ τώρα,ποια ιουλιέτα! με τις εξυπνάδες τις τον έφαγε τον άνθρωπο!! τσάμπα και βερεσέ πήγε το παλικάρι!
Που να ξερε ο Shakespeare ότι μετά από 5 αιώνες το έργο του το οποίο υμνεί την ανιδιοτελή αγάπη θα καταντούσε βάση για να βγάλει ο κάθε πικραμένος τα κομπλεξ του και τη χολή του απέναντι στις γυναίκες. Σοβαρευτείτε κερατάδες![-X
για μένα το λες αυτό??? ε???:evil:
Κοίτα να δείς εσύ μάλλον έκανες χαβαλέ οπότε όχι (αλλιως ναι είσαι και συ μέσα). Για καναδυό εξυπνάδες που διάβασα παραπάνω το είπα. Πως συνδέσανε μερικοί την ιστορία αυτή με τη διαμάχη χρόνων σχετικά με το “ξέρουν τι θέλουν οι γυναίκες?” είναι κάτι πέρα από την αντίληψη μου. :dunno:
[SPOILER]Δεν έκανα και quote τα υπόλοιπα οπότε λογικό να παρεξηγήθηκες. Συγνώμμη εκ των προτέρων αδερφέ.:)[/SPOILER]