Αχ μωρε, χιλια συγγνωμη

puh-lease. http://www.youtube.com/watch?v=PKrLxyqc7yA

proud for you silent 8)

Συνδιαλεγόμουν σοβαρά με παπαρδέλα εδώ και το καταστρέψατε. [-X
Υπάρχει και το εμεσέν παιδιά. Υπάρχει και το εμεσέν.

[SPOILER]Σοβαρά τώρα, add each other.[/SPOILER]

ναι ρε αλητες.τωρα η κοπελα εχασε την ευκαιρια της 8)

[SPOILER]η μηπως οχι? :afro:[/SPOILER]

Ποοο.Ψησου βρε Domino να του πεις οτι τον βλεπεις σα φιλο :lol:

Η οτί δεν μπορείς να τον δείς καν λόγω του οτι είσαι τυφλή να ξενερώσει και να έχουμε και εμείς μια ποιό προτότυπη δικαιολογία να λέμε.

[B]

[/B]

[B]Υπάρχει και το εμεσέν παιδιά. Υπάρχει και το εμεσέν.[/B]

Είναι πολύ καλός για μένα/Δεν του αξίζω βασικά.

Έχει μια βάση αυτό εδώ που τα λέμε, με τη μυωπία που έχω.

Πιο σπαστικη ατακα με διαφορα ειναι η πρωτη!

ναι μπορεί. αλλά η πιο ηλίθια ατάκα είναι σίγουρα η… ‘‘είσαι πολύ καλός για μένα/δε σου αξίζω…’’ :cry:

Πολυ σωστη μου εχει τυχη τετοια περιπτωση και την κοιταγα καπως ετσι :eek::eek::eek:[SPOILER]αλλα κατα βαθος ηθελα να της σπασω τα μουτρα :roll:[/SPOILER]

Ίσως είναι χαζή σαν ατάκα για να την πεις… αλλά δεν έχει τύχει να αποτελεί πραγματικά λόγω χωρισμού ή απόρριψης πρότασης; :-s Από την άποψη: “είσαι πολύ καλός για μένα, δε σου αξίζω”= έχω τύψεις, γιατί προφανώς δεν αισθάνομαι το ίδιο με σένα και θα σε πληγώσω στο τέλος…;

Πάντως ο πιο θεός ήταν ένας φίλος μου, που χώρισε την κοπέλα του με την ατάκα: “Δεν μπορούμε να είμαστε μαζί, γιατί με αποσπάς από τα μαθήματά μου και τώρα έχουμε εξετάσεις…”

[SPOILER]ΥΓ: Τότε ακόμα πηγαίναμε γ’ γυμνασίου8)[/SPOILER]

δεν ξέρω τι λέτε πάντως αυτό που ξέρω είναι ότι θέλω μια σοβαρή κοπέλα. τώρα να υπάρχουν κοπέλες που να σου λένε “είσαι τόσο θεός που δεν σου αξίζω, πήγαινε με μια άλλη που να είναι ισάξια όμορφη όσο εσύ”. λες και ξέρω γω αυτή έχει έναν κούκλο μπροστά της και δεν το εκμεταλεύεται. πωπω κάτι ηλίθιες αυτές και οι δικαιολογίες τους!
η δικαιολογία με το σχολείο είναι δεκτή από προσωπική άποψη γιατί υπάρχουν φορές που αυτά τα θέματα με αποσπούν και ειδικά όταν έχουν εξετάσεις.

“Με αποσπας απο το σχολειο και πρεπει να χωρισουμε” = “Εχω συναισθηματικο δεσιμο με τον αυνανισμο”

Τις πρώτες φορές όλες οι ατάκες είναι εξοργιστικές. Όσο περνάνε τα χρόνια δε φταίει η ατάκα μόνη της αλλά η κατάσταση-γιατί όσο περνάνε τα χρόνια έχεις δώσει κι έχεις φάει κάποιες, οπότε κάποια πίπα θα χεις πει κι εσύ. Ε μετά ανάλογα το πόσο την ήθελες, η κλίμακα ξεκινάει από το “άκου τι μου είπε το γίδι ρε μαλάκα, κλάιν μάιν, άντε γεια μας” και φτάνει μέχρι τους My Dying Bride, χωρίς να έχει τόσο νόημα η ατάκα. Το πολύ πολύ αντί για The Light at The End of the World να την ακούσεις με A Sea to Suffer In.

Εγώ πάντως ψήφισα το πρώτο γιατί 9,999999999/10 είναι ανειλικρινές.

Οι πραγματικά γελοίες ατάκες όμως είναι οι 4-6, γιατί έμμεσα υποδηλώνουν το “δε σου κάθομαι, αλλά συνέχισε να ασχολείσαι μαζί μου μαλακάκο”.

ισχυει.και οταν σκασεις μετα μυτη με αλλη γκομενα ξαφνικα σε θελει η πρωτη.

Το τελευταίο είναι και ειλικρινές και άμεσο και αποτελεσματικό.

γαμανε οι χλιμιτζουρες.

μονο αυτοι με το χλιμπι χλιμπι

σκρατς δατ,αυτοι ηταν οι τυροβρωμικουλοι