Αχ μωρε, χιλια συγγνωμη

Εισαι πολυ καλος για μενα/Δε σου αξιζω
Θελω να μεινω λιγο μονη

Αυτά τα δύο είναι τα πιο χιλιοφορεμένα και υποκριτικά.

αυτο το σε βλεπω σαν φιλο ποναει πολυ…

Υποκριτικά δε λες τίποτα … :frowning:

Εμένα μου’χει τύχει και το κροσόβερ:
Σε βλεπω σαν φιλο/Εισαι πολυ καλος για μενα

Ασταδιάλα!

Οταν μου λενε πως εισαι πολυ καλος για μενα, τους πιστευω 8)

:expressionless:

κριμα, και σε θεωρουσα απο τους σοβαρους εδω περα…

λωλ, απο που κι ως που :expressionless:

Η αληθεια ειναι παντως πως ποναει επισης αυτο που βρισκουν μια οποιαδηποτε χαζη δικαιολογια (που δεν στεκει ρε παιδι μου) να χωρισετε, απο το να προτιμησουν την ευθεια οδο του: Ξερεις, δεν θελω αλλο, δεν παει πουθενα.

Ότι ξεκινάει με το "Δεν φταις εσύ, με εμένα έχει να κάνει " όπως και να καταλήγει πρόκειται για μια άθλια δικαιολογία χυλόπιτας…

Αυτό.
Άμα έρθει απλά να σου πει “δεν πάει άλλο, ας το τελειώσουμε εδώ” με ειλικρίνεια πονάει πολύ λιγότερο (πρόσφατη εμπειρία)

Βασικά δε νιώθεις σα ζώο άμα σου το πούνε έτσι. Εμένα τουλάχιστον που δε μου χουνε πει ποτέ την “αλήθεια”, νιώθω μεγάλο κορόιδο. Και το καλύτερο είναι αυτό το “θα μιλάμε, ε?”… ναι sure! :smiley: :wink: eatshitan’die

στο κατβ κατω αυτες χανουν

πρόσφατος μου χωρισμός, μου λέει η κοπέλα απλά ξερά:
“γουστάρω άλλον. Ας το τελειώσουμε καλύτερα εδώ”
ούτε “θέλω χρόνο να σκεφτώ”, ούτε “ας μείνουμε φίλοι” ούτε μαμουσουτού.
Ένα βράδι στεναχώριας με Scott Kelly στο cd, και πάμε για άλλα.
ούτε “πώς” ούτε “μα”. Ευθέως και στα ίσα. Πολύ καλύτερα!

Ναι ρε παιδιά αλλά όπως και να έχει…πονάνε τα παλουκάρια ωρέ!!! :p:lol:

Hταν ΜΑΙΤΑΛ? Γιατι εχει σημασια…

Ντάξει… πάντα πονάει το πράγμα όταν έχεις την απορία : ΜΑ ΓΙΑΤΙ???:cry:
Άν ξέρεις την αλήθεια τότε το ξεπερνάς πιο εύκολα…

μέτσαλ όχι. ρωκ νε.

Μπορει βεβαια να γυρισει και μπουμερανγκ αν εισαι υπαρξιακακιας σε φαση: τι εχει αυτος που δεν εχω γω? Δεν ειμαι αξιος για κανεναν! Γιατι δεν μου ισιωνει η φραντζα? και αλλα τετοια ομορφα

@ Βληδιν. Ναι, ετσι ειναι αυτες κυριως, πιο ξηγημενες. Τις ρουφιανιες βεβαια θα τις βρεις απο παντου

Η ζωή μας έχει μάθει πως ο χωρσμός ή η χυλόπιτα είναι ευκαιρία για τσάρκες και διασκέδαση!!! Αντροπαρέες, μπύρες, κωλόμπαρα, μεταλλάδικα-at last!!! Παράδεισος!!

Μήπως να χωρίσω??? :stuck_out_tongue:

ναι πες της ορθά-κοφτά: “Ας χωρίσουμε. Γουστάρω τη Τσβετλάνα τη δίμετρη τη Ρωσίδα με τις βυζάρες απ’το Baby-Gold” Θα το εκτιμήσει! :p:lol::lol::lol:

Έχω να βάλω ξύλο και στην κωλότσεπη :lol::lol::lol: