Αχ μωρε, χιλια συγγνωμη

θεριον ελα και σου προσφερω στεγη και θαλπωρη.

σορρυ για το σπαμινγκ ρουδ:roll:

Παίζει να κατέβει καμιά αθήνα το καλοκαίρι? Αν ναι, πσίσου. Είμαστε πολλοί.
Τώρα που το σκέφτομαι όμως, μπορούμε να ρθούμε εκεί και να συνδυάσουμε διακοπές και δουλειά μαζί… :stuck_out_tongue:

χαχαχ ευπροσδεκτοι:p

οσο για το αλλο, θα σας ενημερωσω 1000%:!:

Ημουν ετοιμη να πω οτι εισαι σκληρη μαζι του γιατι ειναι αγαπουλης και σε θελει και καιγεται για σενα αλλα με το που ειδα αυτο… (αυτο που εχω κανει bold) σε συγχαιρω.Αν και για να επιμενει τοσο, ισως να ειναι αληθινα καψουρης.
Ελεγξε αν ειναι ειναι πεινασμενος, γιατι το να εβγαλε βρωμα οτι παρθηκατε δεν ειναι και ο,τι πιο αισιοδοξο!:-s :stuck_out_tongue:
Παντως αν ειναι πεινασμενος, θελει να σε παρει.Προσεχε!

ανάλογα για πόσα κιλά μαλάμα μιλάμε. Αν μιλάμε για ποΛΛά κιΛά μαλάμα, τότε όπως και να το 'πεις θα’σαι “η καριόλα που έριξε χυλόπιτα” αγνοώντας τους παλμούς της ντίκης του καρντιάς.
η περίπτωση πάει ανάλογα το κεφάλι.
Rania, υπάρχουν και χειρότερα. Μη προκαλλείς τη τύχη σου. Ένας τραχανάς καψούρης είναι ικανός για πολλά

Ενα ειναι το κλασσικο η σε βλεπω φιλικα η οταν πας εκει την κουβεντα η θα της τυχει κατι η θα ξεφυγει με οποιον τροπο μπορει

Συνηθως χρησιμοποιω το σε βλεπω σαν φιλο αλλα και το ειμαι αλλου αυτη τη περιοδο καλο ειναι

εχω παντα λεω οτι εχω γκομενα…και δεν λεω και ψεματα…

Όχι, όχι αυτό. Θα μπορούσε, αλλά όχι αυτό:

ΑΥΤΟ:

:wink:

:lol::lol:

Σ’αγαπώ!

Το σε “βλεπω σαν φιλο”.Το εχω ακουσει απο πολλες και μου αναβει τα λαμπακια μονο που το βλεπω.Πιο αληθινο θα μου ακουγοταν το “δε σε γουσταρω” οσο σκληρο κι αν ειναι.

Το έχουμε ξαναπεί. Αν όντως σε βλέπει σαν φίλο, τι σκατά να σου πει δηλαδή; :stuck_out_tongue:

Σε βλεπω σαν φυλλο…δηλαδη πρασινο,γεματο χλωροφυλλη,κοινως να αποδεχτει οτι ειναι και γκαβη και τρελη
Σε βλεπω σαν φυλο…δηλαδη ως εκπροσωπο του ανδρικου φυλου,κανοντας απλα μια διαπιστωση.

Βασικη παραλειψη το φυλλο της μπουγατσας.

:lol::lol::lol:

Σωστοοο!!

Μιάς και είναι poll για αγόρια… θα πω τί είπα εγώ…
Μολις χωρισα και ηταν μια τραυματικη σχεση, πρεπει να επουλωσω τις πληγες μου:lol::lol:

Γαμάτο θέμα! “Θέλω να μείνω λίγο μόνη” που πάντα συνεπάγεται ότι υπάρχει κάποιος άλλος στη μέση…:lol:

εγω ειπα πως ειμαι homesick και πως δεν εχω το μυαλο για σχεση :expressionless:

Είμαι σε Άρνηση/Θέλω να μείνω για λίγο μόνη… πφφφφφφ! έπρεπε να είχα ήδη τραβήξει το πανάκι που κάλυπτε το μυδραλιοβόλο όταν το πε…