Αχ μωρε, χιλια συγγνωμη

…Μοιάζεις με πατημένη κουράδα. Ρομαντικό και ευγενικό.

Αντι για πατημενη, μπορεις να βαλεις αλλα ωραια επιθετα.Οπως το βρωμερη και πλαδαρη!
Ειναι ακομα πιο γλυκο!:roll:

Ιου.

Όντως.

Μόλις πόσταρα το ίδιο βίντεο στα links, αλλά ταιριάζει και εδώ πιστεύω! Ένα μίνι, απλό, αλλά αφοπλιστικό καρτούν!..

γέα…σούυυυυρρρ

πολύ σπλάτερ ρε παιδί μ’

8O 8O 8O 8O

Χαααααχαχαχαχαχαχ!
Τα σπασε!!!

Βέβαια, να τονίσουμε πως όταν τη τρως τη χυλόπιτα, καλό θα είναι μετά να διατηρείς την αξιοπρέπεια σου και να μην ξεκατινιάζεσαι βρίζοντας αυτήν που σου την έριξε και διαδίδοντας βλακείες…

Σωστο!

Για ενα κουτελο ζουμε ρε!:roll:

Συμφωνω με τον Καρβουνιλο.

σωστος ο καρβου, μακαρι να σκεφτονταν και οι συνομηλικοι μου ετσι…

Προσφατα εριξα χυλοπιτα(δις) σε εναν που απο την αρχη της χρονιας μου χει κανει τη ζωη δυσκολη… Μετα την τριημερη μας αρχισε να διαδιδει φημες οτι ταχα μου κοιμηθηκαμε μαζι και κατι τετοια, ενω εγω με αυτον ουτε καλημερα δεν λεμε :? Εκτος του οτι αυτος ειχε μια κοπελα(καβατζα χαλαρα) η οποια τον χωρισε και με βριζει ακομα, μου χε βγει το ονομα εν αγνοια μου :!:

Ειλικρινα δεν παιζουν τετοια ζωα. Του εχω πει τοοοοοοσες φορες οτι πρωτον, ειμαι ερωτευμενη καιρο τωρα και εχω ηδη μια σχεση οποτε τονμπουλογλου, και δευτερον, και να μην την ειχα τη σχεση, δεν σε θελω! ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙΣ, ΔΕΝ ΣΕ ΓΟΥΣΤΑΡΩ, ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΜΑΖΑ ΠΟΥ ΠΕΡΠΑΤΑΕΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ. Να φανταστεις οταν του τα ειπα αυτα τσαντιστηκε πααααρα πολυ και εσπασε ενα στυλο πανω στο θρανιο. Εν τελει, του ειπα οτι δεν θελω καμια σχεση μαζι του, αν και δεν παιζει να γινω πιο πολυ ρεζιλι στο υπολοιπο σχολειο…

Με ποσους αλλους τροπους πρεπει να το πω για να το παρει χαμπαρι δηλαδη? Εσεις εδω λετε οτι αμα το πουμε τελειως πλαγια σας τη σπαει, ενω αμα το πουμε ευθεια το προτιματε και σταδιακα ξεκολλατε. Εγω που του ειπα καταμουτρα οτι δεν μου αρεσει ουτε στο τοσο, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΗΝΕΙ ΗΣΥΧΗ:!:

Μπορεις και εσυ να πεις -αφου κοιμηθηκατε μαζι και καλα- οτι εχει μικρο τσουτσουνι :smiley:

Βαλε 2 τραμπουκους να τον δειρουν.

Ψησου.

Πληρωνεις το ταξι και το φαι μου και ηρθα.

πού θα πας με ταξί μανάρι μου?

Στο νησι για μπανιο.

τέσπα,το θέμα μας είναι το ξεκατίνιασμα.

έχεις κάτι σχετικό να προσθέσεις?

Οχι.Θα’πρεπε?

τότε μη σπαμάρεις ζητώντας λεφτά για φαγητό