Αχ μωρε, χιλια συγγνωμη

Ηταν ο γιουζερ που ειχε μπει για να γραψει τον πονο του? Πληγμα το οτι μας παρατησε, ελπιζω να φαει χυλοπιτα συντομα.

Συνηθως η σωστη απαντηση ειναι εισαι χλιμιτζουρας η αγαπω τον Μπραντ Πιτ και τα υπολοιπα δικαιολογιες.

Εξαιρετικη απαντηση παρα το νεαρο της ηλικιας σου.
Οι αντρΕ τωρα. Θα προτιμουσατε την γυμνη αληθεια ή μια επικαλυψη τυπου “σε βλεπω φιλικα”?

Εισαι πολυ καλος για μενα/Δε σου αξιζω !!!

Θάνατοοοοος:thumbdown: :? :dizzy: :blow: :blow: :blow:

Ω ναι.

Επισης υπαρχουν και εναλλακτικες απαντησεις για τις φαν του Τομ Κρουζ ή του Ρασσελ Κροου

:stuck_out_tongue:

Η σωστή απάντηση είναι να πεις αυτό που νιώθεις, στα ίσα. Γιατί πρέπει να βρεις κάποια δικαιολογία?? Αν είσαι αλλού το λες. Αν πάλι δε γουστάρεις το λες. Αλλα το λες απο την αρχή. Γιατί Βεβαια μερικές είμαστε ηλίθιες και πρώτα σας επιτρέπουμε ας πούμε να είστε 100% σίγουροι ότι γουστάρουμε και οταν το φέρει η συζήτηση και πάει να δέσει το γλυκό τοτε τα μασάμε… ναι… οχι… μα, μου δεν ξέρω… θα σου πω αυριο… και μαλακίες τετοιες… Είναι ρε παιδί μου λες και μας αρέσει να απορρίπτουμε μερικές φορές. Δεν το καταλαβαίνω. Γι αυτό κι εσείς ξενερώνετε μαζί μας και καλά να παθουμε.

Και επίσης γιατι σας εξοργίζει αν κάποια σας πει κάποια οτι σας βλέπει φιλικά? Είναι πολύ συνηθισμένο να μας συμβαίνει αυτό. Και εμένα αν μου συμβαίνει το λεω.

περα απο την πλακα, δεν μπορουσες να τα πεις καλυτερα :slight_smile: Βασικα αλλες ειναι ετσι κι αλλες ειναι αλλιως. Οπως ειπες εχουμε δωσει πλεον την εντυπωση οτι μας αρεσει να απορριπτουμε… και μαλιστα στην αρχη (οπως πολυ σωστα ειπες παλι) δινουμε ενα καρο ελπιδες, για να πουμε μετα ‘‘μα δεν… μα οχι… μα…’’

ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΤΕ ΡΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΥΠΟΤΙΜΗΣΕΙ. Σας βασανιζουμε :frowning:

Lol κοριτσια σαν εξομολογηση ειναι!
Αλλα ειναι αληθεια, δε ξερουμε τι θελουμε και μερικες φορες κολωνουμε να πουμε την αληθεια η δεν την ξεκαθαριζουμε απο πριν, οπως λεει και η fenia

Ρανια σε προσπερνω οπως καταλαβες :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Χμμ, παρά το νεαρό της ηλικίας τους τα κορίτσια (Wretch, Fenia, Rania) μίλησαν πολύ σωστά. Ξέρουμε όλοι (?) πως οι περισσότερες επιλογές δεν είναι παρά δικαιολογίες, και φυσικά το σε βλέπω φιλικά. Βέβαια η άλλη μπορεί να λέει κάτι εκείνη τη στιγμή για να ξεφύγει απο τη δύσκολη θέση, αλλά… δεν οδηγεί και πουθενά αυτό. Καλύτερα να του λέει του άλλου “δεν είσαι ο τύπος μου” να τελειώνουμε.

Όσο αφορά το πως το δεχόμαστε εμείς… Κακά τα ψέματα, μερικές φορές μια παρηγοριά δρα ως ναρκωτικό, αλλά αυτό πιστεύω έχει να κάνει στην τελική με το πόσο ψηλά τοποθετούμε τον εαυτό μας και πόσο απαγκιστρωμένοι είμαστε απο την άλλη. Όσο λιγότερο ανάγκη την έχουμε, τόσο ευκολότερα μπορούμε να δεχτούμε την αλήθεια.

Πάντως όταν μιλάω για παρηγοριά, δεν αναφέρομαι σε δικαιολογίες του τύπου “είσαι πολύ καλός για μένα” και άλλα τέτοια τραγελαφικά! :lol: Όχι τίποτ’ άλλο, αλλά κάτι τέτοια βγάζουν και μάτι οτι λέγονται έτσι!

Κοριτσια, ναι!

Θελουμε τη σκληρη αληθεια! Πειτε μας οτι δε σας αρεσουμε, οτι βρωμαμε, οτι γουσταρετε αλλον. Κανενα προβλημα, ειλικρινα…

Το “εισαι πολυ καλος, δε σου αξιζω” σηκωνει ξυλο, ε! Και το “σε βλεπω φιλικα”, ενω με καθε προηγουμενη κινηση ενισχυετε το φλερτ απο πλευρας μας…

Η αλήθεια είναι ότι έπρεπε να της είχα ρίξει της συγκεκριμένης και πολύ μάλιστα…αλλά τελικά αρκέστηκα στο να της πω ότι δεν περιμένω να βρω κάποια που μου αξίζει γιατί απλά δεν υπάρχει τέτοια…μετά άρχισα και να την βρίζω κατάμουτρα και ηρέμησα:p

Θελω να παντρευτω την Φενια.

Κinky!:vibrate:

To “εισαι πολυ καλος, δεν σου αξιζω” το δεχομαι απο καποιον ΜΟΝΟ ως πλακα.Γιατι αν μου το πει ποτε καποιος, θα λιωσω στα γελια, δεν παιζει!:lol: Οταν καποιος θελει κατι το διεκδικει κι ας ξερει οτι ειναι ρεμαλι του κερατα.:roll:

Σολ_θορν αμα σου πει καποιος “εισαι πολυ καλΟΣ” εχουμε προβλημα… :lol:

:lol: :lol:

Οχου…:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:
Το υπολοιπο κομματι του κειμενου ομως ηταν respect.8) :stuck_out_tongue:

ρε σεις, σε εναν φιλο μου ειχε κανει μια

‘‘εισαι τοσο καλος που σε θελω μονο για φιλο’’

χαχαχαχαχαχαχαχα δεν ειναι τραγικο?? χαχαχαχααχχαχα ελεος…

Αυτο ειναι κατηγορια κοριτσιων που θελουν τα λεγομενα " bad boys".'Η πιο απλα μαζοχες!:smiley:

Xαλαρότατα το πρώτο…

Υπάρχει και η περίπτωση να μη σας αφήσουμε να μας πείτε τίποτα(ξερουμε τον τροπο:p )και να είμαστε όλοι ήσυχοι…ΧΑΧΑΧΑΧΑ