[SIZE=“3”]Cheers[/SIZE] για τον erDimitrio που μπήκε στο φόρουμ για να μοιραστεί μαζί μας την εμπειρία του! Να είσαι καλά φίλε και don’t worry, θα ρθουν άλλα, καλά αυτή τη φορά!!!
Ε αφού έκαψα ότι μου έμεινε να μου θυμίζει την συγκεκριμένη γκόμενα σαν τον κούρκουλο στο Ορατότης Μηδέν και έφτασα στο ψυχολογικό μείον άπειρο,άλλαξα σαν και αυτόν και λέω δεν γ…ται.
απλα τις λες:
ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ!
:lol: :lol:
ελεγα σε ενα φιλο να το κανει σε μια που ενω του την επεφτε κ αυτος την γουσταρε στην τελικη του ειπε οτι τα εχει με αλλον!8O αυτη συνεχισε να του στελνει σμσ κ διαφορα…
μια μερα που ηταν σκατα του λεω να στειλει σαν απαντηση αυτην την ατακα. ενοητε πως δεν το εκανε αλλα μετα απο κανα μηνα που τα πηρε μου ειπε" φιλε αυτο επρεπε να κανω τελικα" :lol: :lol:
(Τα αριθμησα κιολας! )
1.Μ’αυτην τη λογικη καλα θα κανεις να μη χασεις λεπτο με μια γυναικα που δεν αξιζει.Εγω ομως μιλουσα για μια κοπελα που πραγματικα να -σου- αξιζει!Και πιστευω πως οταν ενδιαφερεσαι πραγματικα για ενα ατομο, δυσκολα φλερταρεις αλλες!Εκτος κι αν εισαι μπιχτης.Εκει αλλαζει.
2.Συμφωνω.
3.Ναι, δεν ειναι πραγμα ή στοχος.Αν ομως ειναι μια κοπελα που πραγματικα ειναι σωστος ανθρωπος και εχει καλη ψυχη και τελικα δεν ανταποκριθει στο φλερτ, δεν θα την θυμασαι ως μια κοπελα που ναι, αξιζε?
'Η κρινεις μια κοπελα που αξιζει απο το αν σε θελει μονο?
δεν νομίζω ότι θα μπορούσα να το πώ αυτό,δλδ παραείναι καφρίλα.Μπορεί και το άλλο πρόσωπο να μιλά σοβαρά και με το να πείς κάτι τέτοιο να χαλάσεις κάθε πιθανότητα έστω να έχετε καλή σχέση,ή τουλάχιστον ξεκάθαρη.
Ναι,συμφωνώ,αυτό που ενοούσα είναι ότι σε αυτ΄ς τις περιπτώσεις προσπαθείς να δείξεις ένα κάποιο επίπεδο,όχι να φτάσεις εκεί που θέλει το πρόσωπο για το οποίο ενδιαφέρεσαι αλλά αυτή/ος παίζει μαζί σου. Τεσπά,αφού συμφωνούμε,γιατί κάνουμε πως διαφωνούμε?Ειρήνη αμήν:D :lol: