Ενω οι αντρες δεν ψαχνουν επιβεβαιωση…:roll:
Εννοειται οτι ψαχνουν…
Δεν ειναι κατι κακο αυτο νομιζω…Αρκει να μην δωσεις στον αλλον να καταλαβει κατι λαθος, οτι ψαχνεις κατι παραπανω απο παιχνιδι…Εκει αρχιζουν τα ζορια.
Κακο ειναι. Γιατι οταν θες επιβεβαιωση δεν τα χεις καλα με τον εαυτο σου. Κι οταν δεν τα χεις καλα με τον εαυτο σου, δεν τα χεις καλα και με τους αλλους…
Επισης η επιβεβαιωση ειναι διαφορετικη για αντρα και γυναικα. Η γυναικα αρκειται να τη φλερταρει καποιος ενω ο αντρας πρεπει να πηδηξει…
Μάλλον διαφορετική από άτομο σε άτομο.Δεν νομίζω ότι όλες οι γυναίκες αρκούνται στο να φλερτάρουν,ή να τις φλερτάρουν.Ούτε ότι όλοι οι άντρες είναι πια αερογ$^%δες για να έχουν ανάγκη αυτό και μόνο για επιβεβαίωση.
Δεν ξέρω γαμώτο δεν μπορώ να την καταλάβω την μία έβγαζε φωτογραφίες αγκαλιασμένη μαζί μου στην παραλία και σε κάθε ευκαιρία με φιλούσε και τώρα μου λέει ότι όλα ήταν φιλικά και λάθος κατάλαβα.
Βγήκα μαζί της για καφέ οι δύο μας πρόσφατα και ήρθε άψογη και περιποιημένη με τρόπο που κάνεις μόνο σε άντρα που θέλεις όχι σε φίλο.
Πάντως είναι ότι χειρότερο μου’χουν κάνει στην ζωή μου,γιατί εντωμεταξύ αγνόησα τις άπειρες γυναίκες που με γυρόφερναν και δεν βγήκα άλλα ραντεβού με καμία στο ενδιάμεσο διάστημα.
Η απόλυτη ήττα:
Με ρώτησε τηλεφωνικά πάντα “Σου δωσα εγώ να καταλάβεις κάτι άλλο?”
Τι απαντάς εδώ?
Και μετά μην ανησυχείς από την πλευρά μου δεν έχει αλλάξει τίποτα και μπορούμε να βγαίνουμε ως φίλοι αλλά όχι οι δυο μας από εδώ και πέρα αλλά με κοινή παρέα.
Εγω την επιβεβαιωση την συνδεω με το φλερτ. Αρα και το φλερτ κακο ειναι; Δεν ειναι ουσιαστικα ενας τροπος επιβεβαιωσης; Δεν λεω σε καμια περιπτωση να περιμενουμε απο τους αλλους να μας βρουν ομορφους/ες κ.λ.π. βεβαιως…Βασικα η λεξη επιβεβαιωση ειναι λαθος στην προκειμενη αλλα δεν βρισκω την σωστη λεξη τωρα.
Τωρα για το δευτερο, διαφωνω, ειναι αναλογα τον χαρακτηρα κι οχι το φυλο.
Ειναι αναλογα το φυλο και τα στερεοτυπα συμπεριφορας που υπαρχουν. Δεν πιστευω ν αρνεισαι οτι υπαρχουν…
Είναι όμως τόσο δυνατά ώστε να επιρεάζουν τους ανθρώπους σε απόλυτο βαθμό?
Δεν αρνουμαι οτι υπαρχουν αλλα αμφιβαλλω για τον αριθμο των ανθρωπων που τα ακολουθουν…Τουλαχιστον θελω να πιστευω οτι δεν ειναι μεγαλο το ποσοστο.
Προφανως οχι ΚΑΘΕ ανθρωπο. Αλλα ειναι ενα γενικοτερο φαινομενο. Καθε γυναικα κολακευεται με το φλερτ και αφηνει να συμβαινει ακομα κι αν δεν της αρεσει ο αλλος. Χωρις να σκεφτεται οτι οσο το αφηνει τοσο περισσοτερες θα εχει ο αντρας…
Απο την αλλη ποσες φορες δεν εχεις ακουσει καποιον που πηδηξε μια που δεν του αρεσει μονο και μονο για να την προσθεσει στη λιστα…
Ως προς την αντρική πλευρά κατέληξα σε κάποια συμπεράσματα:
- Ποτέ μην ασχολείσαι με κάποια γυναίκα αποκλειστικά,δώστης λίγο ανταγωνισμό.
2.Όταν φας την χυλόπιτα να λες τώρα “με ποια συνεχίζω”?
3.Ξέχασε ότι υπάρχει η γυναίκα που στην έριξε.Delete of the world.
H χυλόπιτα πονάει όταν άντρας παίρνει σοβαρά την γυναίκα.
Αυτο μας δειχνει ποσο πιο αχορταγοι ειστε εσεις οι αντρες… Ουστ.
Η χυλοπιτα (ιδιως αν προερχεται απο ατομο που εχουμε καψουρα) παντα θα ποναει γιατι οπως λενε και οι Pain Of Salvation:
We will always be so much more human than we wish to be…
οι άντρες έχουν μπει σε βαθιά παρακμή
Και μιας και πιάσαμε τα lyric quotes:
In the end all you can hope for is the love you’ve felt to equal the pain you’ve gone through, όπως λένε και οι Editors…
:lol: :lol: :lol: :lol:
Παμε για χιππικο ερωτα στους κορμους των δεντρων!:roll:
- Ποτέ μην ασχολείσαι με κάποια γυναίκα αποκλειστικά,δώστης λίγο ανταγωνισμό.
2.Όταν φας την χυλόπιτα να λες τώρα “με ποια συνεχίζω”?
3.Ξέχασε ότι υπάρχει η γυναίκα που στην έριξε.Delete of the world.
H χυλόπιτα πονάει όταν άντρας παίρνει σοβαρά την γυναίκα.
- Δεν ξερω για αλλες, αλλα αν ο αλλος μου δειξει οτι ειναι γκομενιαρης και οτι γενικα φλερταρει, αλλαζω πεζοδρομιο.Να ξερεις οτι οι περισσοτερες γυναικες θελουν να νιωθουν μοναδικες!
2.Αν αυτο σε παρηγορει, καλα θα κανεις.Απλα θα σε γεμισει? (Ιδου η απορια!)
3.Εχω ακουσει οτι πολλοι αντρες τους μενει ως απωθημενο αυτο που δεν μπορουν να εχουν.Παιζει και να ειναι θεμα χαρακτηρα και οχι τοσο φυλετικο… απλα μπερδευετε κατι.Οταν καποια ριχνει χυλοπιτα, δεν σημαινει οτι δεν αξιζει.
Η χυλοπιτα ποναει οταν μια γυναικα παιρνει στα σοβαρα εναν αντρα.Ποσο μαλλον οταν εχει προχωρησει σε σχεση μαζι του και της βγαινει *αμησε τα πολυχρονη!Δεν ειναι θεμα αντρα/γυναικα παιδια…
Απο την στιγμή που δεν έχετε σχέση γιατί να μην φλερτάρει με άλλες γυναίκες.Μπορεί εσύ να στραβώσεις κάπου στην πορεία η οποία μπορεί να είναι μακρόχρονη και τι θα κάνει?Θα τρέχει μετά αφού έχει χάσει πχ ένα εξάμηνο από τον χρόνο του μαζί σου?Το βλέπεις δίκαιο αυτό? Ούτε ένα λεπτό δεν θέλω να χάσω από την ζωή μου ασχολούμενος με μία γυναίκα που δεν με θέλει.
Αν πείσεις ότι είσαι πράγματι μοναδική μόνο τότε θα απαιτείς μία τέτοια συμπεριφορά από τον άντρα.
Έτσι ξεχνάς ότι έφαγες χυλόπιτα,και υπενθυμίζεις στον εαυτό σου ότι αξίζεις κάτι καλύτερο από μία γυναίκα που δεν σε θέλει.
Η προοπτική να βρώ μία γυναίκα που μου αξίζει αυτό με γεμίζει.
Η γυναίκα δεν είναι πράγμα ή στόχος για να σου μείνει απωθημένο.Τι να την κάνεις έτσι και αλλιώς μία γυναίκα που δεν σε θέλει ακόμα και αν κάτσει μαζί σου,δεν θα την παρατήσεις κάποια στιγμή?
Ίσως πρέπει να μιλήσουμε και για το πως αντιδράμε μετά την χυλόπιτα.
Ας πούμε ότι την κοπέλα θα την βλέπετε συχνά μετά και δεν μπορείτε εύκολα να εξαφανιστείτε.
Τι κάνετε σε αυτήν την περίπτωση? Την αγνοείτε?
Σκαω με μια κουκλαρα διπλα μου…