Αχ μωρε, χιλια συγγνωμη

Συμφωνοι. Εγω λεω πριν ξεκινησει η σχεση…

:smiley: Τώρα το κατα πόσο το καθορίζουν οι γυναίκες αυτό είναι ένα θέμα…Εγώ πιο συχνά ακούω άντρες να μην είναι σε φάση για κάτι σοβαρό…και να θέλουν απλώς να περνάνε καλά…

Γιατι οι γυναικες θελουν να περνανε ασχημα? :-s :-s

'Όχι ρε συ…απλά το περιστασιακό είναι κάτι που διακρίνει κυρίως αντρική νοοτροπία,η γυναίκα κατα 80% ακόμα και στο onenight stand κάτι παραπάνω θα περιμάνουν…

One night stand και κατι παραπανω δε μπορουν να συνυπαρξουν.Αλλιως δεν ειναι one night stand

Κάτι που ξεκινάει έτσι για να είμαι politically correct…Δεν είναι πάντα σαφή τα όρια…

Όσο και να το μελετάμε παίδες… Οι άνθρωποι (άντρες και γυναίκες) απο τη μία είμαστε σεξουαλικά και απο την άλλη συναισθηματικά όντα. Σαν ένα εκκρεμές που άλλοτε τείνει προς τη μία πλευρά, άλλοτε προς την άλλη, και μερικές φορές ισορροπεί. Ορμές, επιθυμίες, φαντασιώσεις, απο τη μία, οι κοινωνικοί ρόλοι και πρότυπα απο την άλλη. Και κάπου στη μέση, εμείς, ο εαυτός μας, να προσπαθούμε να βγάλουμε άκρη! ~ :roll:

Γι’ αυτό λέω εγώ και επιμένω… ας είμαστε ο εαυτός μας, αληθινοί πάνω απ’ όλα, και ό,τι θέλει ας γίνει τέλος πάντων.

Aυτό που λές είναι μεγάλη αλήθεια γιατί τελικά μας μένουν ο εαυτός μας κ τα συναισθήματα μας…8)

+10000

Και απορω γιατι το κανουν(-με) τοσο δυσκολο μερικες φορες προσπαθωντας να δειξουμε ενα διαφορετικο εαυτο…

Γιατί νομίζουμε πως στην άλλη/ο “θα αρέσει” ένα συγκεκριμένο στυλ ή συμπεριφορά, ή οτι αυτό που είμαστε ήδη δεν είναι “αρκετό” και άλλα τέτοια ανόητα. Και έτσι χαλάμε τους εαυτούς μας πρώτα απ’ όλα, και είναι κρίμα.

Κοινως ανασφαλεια…

Ναι κριμα ειναι!

Koινώς κόμπλεξ…:lol:

Ε ναι,απλα το ειπα πιο κοσμια…:stuck_out_tongue:

just be yourself!

ξεχυθητε στους δρομους κ αγαπηθητε! αφηστε τα ολα διπλα κ δειξτε ποσο θελετε τον αλλον!

ριξτε και ενα μπαφους πιο πριν και ειστε οκ :smiley:

το μπάφος,του μπάφουσου?
ο μπάφος,του μπαφούσου?
:-k

:oops: :oops: :oops:

Χυλόπιτα από το τηλέφωνο έχετε φάει?

Το θέλω δεν θέλω είναι το χειρότερο πράγμα όταν κυνηγάς μία γυναίκα.Αν φας μία γρήγορη χυλόπιτα δεν είναι τίποτα όλοι το ξεπερνάμε και το ξεχνάμε.Αλλά όταν παίξεις με μία γυναίκα για κάποιους μήνες και σου πει κάποια στιγμή στο τηλέφωνο ότι δεν αισθάνεται τίποτα για σένα,ότι λάθος κατάλαβες και ότι από εδώ και πέρα θα σε βλέπει μονο ως φίλο τότε μιλάμε για μεγάλη ήττα.

Και όταν είσαι σε ώριμη ηλικία το ίδιο και η γυναίκα που σημαίνει ότι δεν ψάχνεις για ένα γρήγορο ξεπέταγμα ή γκομενάκι το οποίο έτσι και αλλιώς το έβρισκες έυκολα.

Μετάνιωσα για την καλή μου προσέγγιση που στόχο είχε να δείξω στην κοπέλα ότι με ενδιέφερε σοβαρά την οποία αντιμετώπισα με τον καλύτερο τρόπο.Γι’αυτό και το τράβηξα για τόσο καιρό.Δεν περίμενα να φάω χυλόπιτα αφού έδειχνε ότι με ήθελε.

Κι αυτη να επιβεβαιωθει ηθελε…

Aχ μώρε χίλια συγνώμη…

αλλά μόλις τα φτίαξα με μια και έτσι γλίτωσα να σας πω την εμπειρία μου από μια πίτα:p