Λοιπον θα την πιασεις και θα της πεις οτι “ολα καλα οκ,τωρα που ειμαστε φιλαρακια και επισημα,θες να βγουμε το βραδυ να γινουμε κροκοδειλοι απ το ποτο και μετα που θα ξερασουμε να βαλουμε φωτια στις κλανιες μας αφου κανουμε χαζι στα πιπινακια που θα περνανε απο μπροστα μας?Συμφωνεις φιλαρακι μου?”
+10000000
:-s 8O
Aυτο που μου κινει την περιεργεια να μαθω περισσοτερα ειναι οι καλτσες…:roll:
Χθές,καναδυό ωρίτσες πριν την συνάντηση,έφαγα χυλόπιτα. Ευτηχώς το meeting αναπτέρωσε το ηθικό μου,αλλά μέχρι εκείνη τη στιγμή ήμουνα χάλια.
Λόγια της χυλόπιτας:θέλω να παραμείνουμε φίλοι.Αν μπορώ να ποντάρω σε κάτι,δεν το ενοούσε…τώρα δεν ξέω αν έπρεπε να αντδράσω και να δείξω πάθος ή τίποτα,αλλά εγώ το πήρα ολίγον τι βαριά και δεν είπα πολλά.Δεν ξέρω αν έκανα σωστά όμως ρε γαμότο…:-s είμαι βέβαιος ότι η απάντηση είναι κλασσικά απλή και μπροστά στα μάτια μου,αλλά επίσης κλασσικά είμαι σίγουρος ότι μέχρι να τη βρώ,θα έχει χαθεί κάθε πιθανότητα.#-o
Προχτες χωρισα.Ζμπουτσας ρε.Μη μασας.Εχουμε ξαναπει.Το συνθημα ειναι:ΓΥΝΑΙΚΕΣ?ΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Με αναλογη κινηση των δαχτυλων…
Οχι ρε δε φτανουν τα δαχτυλα
Αντρικό άβατο το τοπικ ε?Γιατί θεωρείτε χειρότερο το Δεν είμαι σε φάση/Σε βλέπω σα φίλο κ.τ.λ.απο το" Πως είσαι έτσι ρε,ούτε νεκρή μαζί σου…“Αν μητοι άλλο έχουμε τακτ ώρες-ώρες…Εμένα δε μου πάει να πώ καφρίλα στον άλλο εκτός αν μου πεί"Ωραία πόδια,τί ώρα ανοίγουν?”…Οπότε γιατί δε δέχεστε μια συμβατική απάντηση που και όχι σημαίνει και ένα clue το βγάζεις…Το" δεν είμαι σε φάση" λέω συνήθως που εχει κάποιες φορές και μια δόση αλήθειας και που πρέπει να καταλάβει ο άλλος οτι αν ήταν ο άντρας που περίμενα μια δεκαετία ,ε δε θα το πολυσκεφτόμουν κιόλας…Όσο για τις πληγές απο άλλη σχέση δεν παίζει αυτό γιατί και οι 7 πληγές του Φαραώ με κάποιον που σου πάει θεραπεύονται…Αυτά το ολίγα φιλικά προς τους ελαφρώς μπερδεμένους άντρες του φορουμ:p
Bασικα (κατα την ταπεινη και φτωη μου αποψη) απο μια ηλικια (μυαλου) και μετα δεν υφισταται θεμα χυλοπιτας.Δλδ εισαι 26-27 χρονων και πας και λες σε καποια “θες να τα φιαξουμε?”.Ελεος.Βγαινεις με καποια/καποιον και οταν δεις οτι σε παιρνει προχωρας και απο εκει και περα παει μονο του.Τι χυλοπιτες και αηδιες ειναι αυτες που λετε
Εξαιρειται η περιπτωση που ο αλλος ειναι ανισσορωπος.Σε αυτη τη περιπτωση απλα δεν ασχολεισαι καν
A θες να περασεις να περασεις ευχαριστα για ενα διαστημα βεβαιως!
Αν όμως ψαχνεις κάτι βαθυτερο δε συμφωνώ με τη φράση.
Kαι στο βαθυτερο θες να περνας καλα.Αλλα για εμενα κανεις δεν αξιζει περισσοτερο απο τον εαυτο μας και για κανεναν δε πρεπει να χαλιομαστε
Ναι εγω τα λεω αυτα :lol:
Φυσικά. Μόνο που είναι δυσεύρετο.
Αλλα για εμενα κανεις δεν αξιζει περισσοτερο απο τον εαυτο μας και για κανεναν δε πρεπει να χαλιομαστε
Ναι εγω τα λεω αυτα :lol:
Οι θεραπείες απέδωσαν επιτέλους!!8O
Μα δεν ψαχνεις ποτε κατι βαθυτερο. Στην αρχη ειτε ψαχνεις να περασεις καλα ειτε σου την εχει “δωσει” καποιο συγκεκριμενο ατομο και εχεις καψουρα. Το βαθυτερο ερχεται στην πορεια αν υπαρχει χημεια…
Γενικως το λαθος ειναι να ψαχνεις.Αν ειναι να ερθει κατι καλο θα ερθει απο μονο του.Αλιως θα προσπερασει
+1000 με Tolkki
Η γυναίκα θα σου δώσει να καταλάβεις από την αρχή αν είναι για κάτι σοβαρό ή κάτι περιστασιακό.
Από κει και πέρα εσύ επιλέγεις.
Εισαι πολυ καλος για μενα/Δε σου αξιζω… Ειναι γελοιο και μου τη σπαει…
Θες να τα φιαξουμε?
8O :oops: :lol:
Ειδατε?Ειμαι πολυ καλος γι’αυτην.Δε μου αξιζει :lol: :lol: :lol: :lol: