Αχ μωρε, χιλια συγγνωμη

Εντάξει, συνήθως το “σε βλέπω φιλικά” είναι ο έμμεσος τρόπος να πει η κοπέλα “δε σε βλέπω ερωτικά” βασικά. Γιατί και η ίδια που το λέει ξέρει πως δε θα μπορούσαμε να είμαστε φίλοι. Υπάρχουν όμως και περιπτώσεις που το εννοεί, σε αρκετά μεγάλο βαθμό, ή τουλάχιστον αυτό πιστεύει η ίδια. Π,χ να της αρέσει η παρέα του άλλου απο πριν και να μη θέλει να την χάσει. Βέβαια αυτός δεν είναι ο κανόνας.

δεν θα μπορούσαμε να πούμε και: “δεν είσαι αρκετά καλός για μένα, νομίζω ότι μου αξίζει κάτι καλύτερο”;
:stuck_out_tongue:

Hail! Hail! Kai egw etsi ta katigoripoiw. Lepon pera apo tis epikes apantiseis “eisai xlimitzouras”, “agapw ton Brad Pitt” nomizw oti einai to “thelw na meinw monh mou” kai mallon apo proswpikh ebeiria, to evriska teleiws akatanohto, ti tha se kanw mwrh, tha se kleisw se bountroumi ama takimiasoume??8)
Oson afora to “thelw na meinoume filoi”, e tis les kai 'sy “giati eipa egw na eimaste exthroi?? pali filoi tha eimaste!” lol. Filoi, filoi, sou mamw to kariofyli eksallou…

Άσχετο, αλλά “Είσαι χλιμίντζουρας” θα έδινα τα πάντα για να το ακούσω… Νομίζω θα πέθαινα επί τόπου στο γέλιο!!! :lol:

εισαι καλο παιδι αλλα δεν θελω να κανω αυτη τη στιγμη κατι μαζι σου… ετσι δυστυχως μου ειπε… εκεινη την στιγμη ηθελα να ανοιξει η γη να με καταπιει

μπα κωστή μην σκάς έχει γίνει και σε μένα και ήθαλα να ανοίξη η γη να καταπιεί αυτήν…:lol: :lol:

Εισαι ''χλιμιντζουρας ρεεεε…

Αφου σου αρεσει τοοσο…αρπα το…:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Ρε συ, από κάποια που ξέρω και μ’ ενδιαφέρει εννοώ… Πραγματικά θα ήθελα να μου συμβεί κάποια φορά! :lol:

Αχαχαχα, Ολγα αφηνεις τον Στελιο παγερα αδιαφορο… :stuck_out_tongue:

:frowning: :frowning: :frowning: :frowning: :stuck_out_tongue:

μολις πριν λιγο εφαγα αλλη μια χιλοπιτα…:frowning: η δικαιολογια ποια αλλη??σε βλεπω σαν φιλο…:frowning: κ η μαλακια ειναι οτι ειμαι πολυ κολλημενος με την κοπελια …:frowning: παρα πολυ ομως…:frowning: να δω πως θα ξεκολησω:cry:

με τον καιρό…ή με μια καινούρια κοπέλα…:slight_smile:

η καλύτερη γκόμενα ποια είναι??η επόμενη αδερφέ!!

Μπορει να ειναι και η προηγουμενη!:stuck_out_tongue: ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ!

:wink:

Γυναίκες…

Κουνέλια:p :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Τranslation please…

ωχ οχι, είδες τι έκανες τώρα βρε πυραμιντ? #-o

edit: εξηγώ με εντιτ, βαριέμαι να ανοίγω άκυρο ποστ γι’ αυτό… βασικά ο ρεντ πύραμιντ έχει αναπτύξει μια θεωρία όπου συνδέονται τα κουνέλια, οι πυραμίδες της Αιγύπτου, οι κάλτσες, τα dvd-rom, και οι γυναίκες. Είναι μια πολύπλοκη μα άκρως ενδιαφέρουσα θεωρία, την οποία σκοπεύει να ανατπύξει περαιτέρω σε διδακτορικό.

ή αυτό, ή απλά έχω κατά καιρούς το nick “φονικό κουνέλι” και με αποκαλεί συχνά έτσι :slight_smile:

Είναι συνθηματικό.

ellanor,εξήγησε εσύ,και κόψε τη γκρίνια,άντε πολύ φόρα πήραμε:p :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: