Παντού υπάρχει ένας μύθος
Ναι πολλες φορες ισχυει αυτο. Στα κιλα.
μπα μακριά οι σαραντάρες καλύτερα μία 20άρα να είμαστε ήσυχοι!!
Το μεγεθος δηλαδη δε μετραει τελικα?
άλλο ένα που μου είχε πει μία…
“σου αξίζει η καλύτερη…” και συ τι που μπορείς να ξέρεις τι θέλω και ποια θεωρώ καλύτερη για μενα!!!
Tεχνη φιλε μου, τεχνη…
Ε, μετραει και λιγο…:-s
δεν αντέχω, κολλάει
από το επικόεπικο φιλμ Clercs - τρέχτε να το δείτε !
“Make a woman cum and it’s art. Make a man cum, it’s a procedure. That’s the difference”
1.Εισαι πολυ καλος για μενα/Δε σου αξιζω
2.Δεν ειμαι ετοιμη για μια σχεση τωρα
Οταν τα ακουω αυτα ξυπναει ο Τεξανος μεσα μου … ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΩ.
Α και Led φοβερο τοπικ , ευγε .
Σωστός ο Luke… :lol:
Ρε σεις, υπάρχει ΟΝΤΩΣ κοπέλα που λέει “είσαι πολύ καλός, δε σου αξίζω;;;;”
OMFG.
Τελικά δεν είμαι αρκετά creepάς ώστε να έχω ακούσει κάτι τέτοιο. ΓΙΕΑΑ
Πλάκα πλάκα πολύ κάφρικη απάντηση… #-o Ίσως τελικά να ψήφιζα αυτό για χειρότερη απάντηση, είναι ανεκδίηγητη! :lol:
Σαφως και υπαρχουν τετοιες γυναικες. Και μαλιστα παιρνουν το πιο ενοχο υφακι, το πιο στενοχωρημενο, το πιο “σε απογοητευσα, ειμαι ενα σκουλικι” υφακι και το εξαπολυουν διχως δευτερη σκεψη. “Εισαι πολυ καλος για μενα./Δεν σου αξιζω”.
Ο μονος τροπος για να το σταματησει αυτο ειναι να πεταξεις κανα φαλλοκρατικο τυπου: “Το ξερω, αφου εισαι γυναικα και εισαι κατωτερη.” Εκει θα νευριασει και θ’αρχισει τα μπινελικια μεταξυ των οποιων θα σου πει τους πραγματικους λογους που σου ριχνει χυλοπιτα/σε χωριζει.
Απ’ οτι βλεπω εχεις doctora στο θεμα :lol:
Λωλ, θεός!!!
Δεν έχει άδικο. Τουλάχιστον το “σε βλέπω φιλικά” ΕΧΕΙ κάποια βάση, ακόμα και αν συχνά λέγεται ως πρόφαση… Αλλά αυτό το “είσαι πολύ καλός για μένα”… Να υποθέσω πως η κοπέλα που το λέει αυτό πάσχει απο μειονεκτικά σύνδρομα? #-o Πραγματικά, απίστευτη κουβέντα…
Απλά το “σε βλέπω φιλικά” έχει ξεφτιλιστεί
Και δεν είναι δυνατόν να ξέρεις μια κοπέλα μια βδομάδα και να στο πει
Καταντάει γραφικό.
το πιο γραφικο ειναι να φασωθεις μαζι της κ μετα να σου πει οτι σε βλεπει φιλικα!:lol: :lol:
Ναι, κι αυτό. Γενικά εκνευριστικό είναι ό,τι παρακάμπτει την ειλικρίνεια. Είδικα σε τέτοια θέματα, είναι απαραίτητη. Αλλά η ειλικρίνεια, όχι η αγένεια.
γενικα σε τετοια θεματα ολοι κολαμε να μιλησουμε…
σημασια για μενα εχει να προσπαθουμε να λεμε την αληθεια. γιατι σιγουρα μερικες φορες δεν την λεμε ολη.
Συμφωνω με τους bluezlick & ifrit απολυτα !