Αχ μωρε, χιλια συγγνωμη

Πωωωω,τι μου θύμισες!

Μια φίλη μου χώρισε,και μετά το χωρισμό ο πρώην άρχισε ν λέει μλκιες για αυτή,την έκανε να τσακωθεί με μια καλή της φίλη,τις έστελνε και sms του τύπου:‘γιατί με άφησες?τόλμα να σε δώ με άλλον,θα δείς τι έχει να γίνει’,‘είσαι $*#Υ&#’,κτλ.Μιλάμε για εγκεφαλική βλάβη.

Να μου τον γνωρισεις.Θα περασουμε καλα εμεις οι 2 :lol: :lol: :lol:

Ασε…εμενα οχι τωρα αυτος αλλα ο προιγουμενος…ειχε βαλει καποια γυναικα τρεις και μιση το πρωι να παρει τηλ στο πιτι μου και να το εχει συκβσει ο πατερας μου και να του λεει τωρα οτι ταχα μου της διαλησα το σπιτι…οτι ταχα με τον ανδρα της…και τετοιες μααακιες…το χειροτερο??? Ο πατερας μου την ειχε πιστεψει κι ηταν ετοιμος να με σραγγαλησει…ευτυχως την περιελαβε η μητερα μου και τελικα ολα οκ…
Τουλαχιστον δεν ξερω τι ειστε οι αλλοι αλλα εγβ ειμαι αρκετα ως παρα πολυ ατυχη στο θεμα ‘‘σχεσεις’’[-X [-X

Only the good are unlucky:p :smiley:

and the evil seems to fuck forever :smiley:

:κλισε:

πες το ψέμματα:(:stuck_out_tongue:

:ταπ ταπ σε κεφάλι πυραμίδα:

Αυτό είναι συγκαταβατικό ταπ ταπ,ή ταπ ταπ που δέρνει?:roll:

:σπαμ-σπαμ σε τοπικ λεντ:

Μιληστε ρε για ηλιθιες δικαιολογιες και για ωραιες χυλοπιτες που φαγατε κι αφηστε τις κλαψομουνιες “εχω μαλακομαγνητη” “εμενα κανεις δε μ’αγαπαει” και τα συναφη εμο-παραπονα.

Μια κοπέλα που μου άρεσε με είχε απορίψει γιατί λέει ήμουνα πολύ μικρός και αυτό την ξενέρωνε.Εκείνη ήτανε 25,εγώ 18.Το ίδιο είχε γίνει και στο γυμνάσιο,που μου άρεσε μια κοπέλα της πρώτης λυκείου.Βασικά είναι κάτι που έχω παρατηρίσει σε πολλές φίλες,ότι δεν γουστάρουνε καθόλου σχέση με μικρότερους.

Καλά, δε μίλησα γενικευμένα, υποννούσα πως το συγκεκριμένο άτομο δε ντη μπαλεύει.
Και πόσο μάλλον εγώ που τελικά δέχτηκα να είμαι μαζί της μέχρι να χωρίσουμε για λόγο που δε μου είπε ποτέ :lol:
Ρε σεις, τελικά σε απαλεψιά κοπέλας με περνάει κανένας; :stuck_out_tongue:

Κορυφαια σκηνη απο δημοτικο,να τα εχουμε ζητησει εγω ο ιφριτ κ ενα αλλο παληκαρι απο την ιδια κοπελα,και να μας εχει βαλει στο ιδιο δωματιο να περιμενουμε ενω αποφασιζει:lol: :lol:
Μου εχει καρφωθει μια σκηνη που διαγωνιζομασταν ποιος κανει πιο πολλα πους-απς ενοσω περιμεναμε…:lol:
Δε θυμαμαι ποιον ειχε διαλεξει ομως:p
Μου θυμιζει αντρες ετοιμοι για ολα στυλ:lol:

:lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol3:

εμενα μου ριχνουν χυλοπιτες επειδη με φοβουτναι γιατι την εχω πολυ μεγαλη :frowning:
καμμια δεν με πλησιαζει… ζω ενα δραμα

Δεν σε πλησιαζουν επειδη η τσουτσουνα σου τις κραταει μακρια? Ωωω. Θα δω αν μπορω να το προσθεσω στις επιλογες του πολλ.

Καλό!!!:lol: :lol:
Φαντάζομαι τη σκηνή!Τρελά γέλια τώρα που το θυμάσαι όμως!
Δεν μπορείς να το πουλήσεις ως ιδέα για σκηνή σε κωμωδία??!

:lol2: :lol2: :lol2:

Ρε ηταν πολυ μεγαλυτερη σου.Αλλο να εισαι 18 και η κοπελα 21,22 το πολυ.Η 25αρα παει για γαμο σιγα σιγα, θελει να τεκνοποιησει… lol τι να κανει με το 18χρονο?
Οσο για την κοπελιτσα του λυκειου, δεν ειχατε διαφορα, απλα σ’εκεινη την ηλικια τα κοριτσακια νομιζουν οτι οι μικροι δεν εχουν τιποτα να τους δωσουν και πανε στους μεγαλους.Μεχρι να πανε με τον μεγαλο και να συνειδητοποιησουν οτι… τι μεγαλος, τι μικρος… δεν εχει ουσιαστικη διαφορα.Οποτε μην απελπιζεσαι!:stuck_out_tongue: :wink:

Ισχυει οτι οι περισσοτερες δεν θελουν μικροτερους αλλα ειναι ακομα που ειμαστε μικρες.Οταν εχουμε 40αρισει και δεν εχουμε παντρευτει, εκει να δεις τι πιπινι θα πεσει!:lol:

Οι 40αρες=με 2 20αρες…

:lol: :stuck_out_tongue: