http://www.youtube.com/watch?v=tJ9VUcu0NP0
:lol:
Πιο πατος κι απο τα greek parodies:!:
ο κόσμος τούτος πήρε την κάτω βόλτα από τότε που άρχισαν να ψηφίζουν αυτές.
__Soul_Thorn, λες:
Οχι, δεν εχεις αδικο (αν και παλι ολα ειναι πολυ σχετικα) αλλα γιατι ολα αυτα να μην ισχυουν και για τους αντρες?Ε?
__Μα… γιατί αυτήν την ατάκη ΔΕΝ την έχω ακούσει ποτέ απο άντρα /πως την είπε άντρας… ΟΧΙ πως και οι άντρες δεν λένε “μαργαριτάρια”, αλλά αυτήν την ατάκα “θέλω χρόνο” κλπ, δεν την λένε. Εγώ έχει τύχει να το νιώθω, αλλά φυσικά δε το είπα. Αυτό που έκανα ήταν πως, όταν είδα πως κάτι πάει να εξελιχθεί σε ερωτικό, αλλά εγώ ΔΕΝ ήθελα (γιατί όντως δεν ήθελα να καταστρέψω κάτι μιας και το timing ήταν λάθος), οδήγησα τα πράγματα σε απομάκρυνση του ενδεχόμενου, παρά να αφήσω την κοπέλα να κάνει κινήσεις μέχρι να την απορρίψω.
__Νομίζω πως και οι άντρες και κυρίως οι γυναίκες που είναι και πιο διαισθητικές αλλά και πιο έξυπνες στο να αντιλαμβάνονται καταστάσεις, καταλαβαίνουν πότε θα έρθει ο άλλος να κάνει κίνηση, αλλά αντι να τον /την αποτρέπουμε, τους αφήνουμε (κολακευόμαστε, αυτοπροσδιορίζουμε την αξία μας μέσα απο τα μάτια και το ενδιαφέρον του άλλου!), και όταν τα πράγματα για εμάς σφίγγκουν και πρέπει να πάρουμε θέση, τότε του /της πετάμε τη πίτα στη μάπα και το παίζουμε και σωστοί… Μα τι εγωϊστικά και φιλάρεσκα πλάσματα είμαστε… [-X
Υ.Γ. 1 τους αγωνιστικούς μου χαιρετισμούς σε monte και ellanor… Στον πρώτο και με πολύ αγάπη!
Υ.Γ. 2 επειδή όπως ξαναδιαβάζω το ως άνω μήνυμά μου, φαίνεται σα να είμαι άσφαλτος (ναι είναι σωστό! αχ, καημένη Αντζελα, τσάμπα σε κατηγορούν φωστήρα μου!! :lol: ), θέλω να παραδεχτώ πως ΦΥΣΙΚΑ και έχω κάνει λάθη όπως όλοι μας, αλλά άλλο το ένα λάθος απ’ το οποίο μαθαίνεις και βελτιώνεσαι και άλλο ο κανόνας…
Διαφωνω…Μια χαρα κολλητηλικι γινεται…αντε ρε ? υπαρχει σχετικο τοπικ και δεντο πηρα χαμπαρι?
Συμφωνω μαζι σου, απλα κολλησες στο “λεω” και οχι στο “νιωθω” αυτο.
Ουτε εγω εχω ακουσει αντρα να λεει “Θελω χρονο” αλλα φυσικα θα το νιωθετε κατα καιρους…
Μονο αν μεγαλωσεις μαζι ή αν εξαρχης ξεκαθαρισεις οτι δεν τον βλεπεις ερωτικα. (Αν πχ ειναι μπαζο ή αν για πολλα χρονια δεν υπαρχουν προϋποθεσεις να εξελιχθει η σχεση σας και να προχωρησει απο το σταδιο “φιλοι” στο σταδιο “φικι-φικι”.) Αλλιως παπαλα.
γιατι το σταδιο φικι-φικι και φιλοι πρεπει να ειναι διαφορετικο? δηλαδη οταν γνωριζεις εναν ανθρωπο χρονια και ειστε φιλοι αμα γινει κατι σταματας να βλεπεις εναν φιλο και βλεπεις ενα “μουνι” απλα? τα βλεπετε λιγο απλουστευμενα τα πραγματα
'H ενα “πεος” αντιστοιχα…
:lol:
Οχι ρε συ,απλα αν γινει το φικι φικι παυει να ειναι φιλια,ασχετα αν συνεχιστει η παρεα.Ειναι κατι σαν το ολιγον εγκυος.Η φικι φικι ή not φικι φικι.
τεσπα βαριεμαι να γραφω τετοια σε φορουμ, απο κοντα και με κρασι. παντως θεωρω δεδομενο οτι μπορει να υπαρξει φιλια μεταξυ m/f
XΑΛΑΡΑ το πρώτο…
Το άκουσα τελευταία φορά πέρυσι κι από τότε ήμουν σε μαύρα χάλια για 2 μήνες…#-o
edit (μια και διάβασα όοοολο το thread): Συμφωνώ με αυτό που προειπώθηκε: δεν θα με πείραζε να μου το έλεγε αυτό αν ήταν ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ. Στην πραγματικότητα, το “σε βλέπω ως φίλο” είναι η συνηθέστερη πρόφαση που χρησιμοποιείται για να αποφύγει η λεγάμενη να σου πει αυτό που πραγματικά σκέφτεται (εν προκειμένω εμένα θα έπρεπε να μου πει ότι δεν γούσταρε τα μούτρα μου αν και με θεωρούσε πολύ εντάξει παιδί).
Βάλτε και το γεγονός ότι το ήξερε 3 ολόκληρους μήνες (της τα’χε προλάβει ένας σπιούνος που μου παρίστανε τον κολλητό… κυκλοφορούν και τέτοια καθίκια…) τι σκεφτόμουν εγώ… και έκανε την ανήξερη… ενώ της είχα πει ας πούμε ότι ήθελα να της πω κάτι και απορούσε “τι; τι; τι;” κτλ. κτλ.
Το χειρότερο πάντως ήταν ότι φασώθηκε με 3 φίλους μου… και τώρα τα’χει με έναν πρώην κολλητό μου. Εγώ μετά απ’αυτό που παίχθηκε σταμάτησα να βγαίνω με την παρέα και δεν την ξαναείδα από τότε μέχρι να ξαναρχίσουμε το σχολείο όπου μου’πε “Γεια” μια μέρα και ήθελα να την βρίσω μπροστά σε όλους αλλά κρατήθηκα… Γιατί σε γενικές γραμμές μπορεί να ανεχόμαστε πολλά, αλλά όχι να μας θεωρούν μαλάκες…
Ως τελική ετυμηγορία, θα’ρθω να συμφωνήσω με τον monte… ΓΥΝΑΙΚΕΣ!
Εχω παθει και χειροτερα. Ανοιξτε τοπικ.
8O
Καλη κοπελιτσα ρε… ελεος!Μακρια απο τετοιες γυναικες λεμε…
Αλλα δεν φταιει αυτη, η παρεα σας εφταιγε που χαλασε για μια γκομενιτσα!Αυτα ειναι.
όταν μάθουν οι γυναίκες τι θέλουν,ας το πουν και σε μας.από περιέργεια βρε αδερφέ,να μάθουμε.
Εμένα δε με είχε αφήσει μαλάκα η ατάκα, γιατί απλά δε μίλησε.
i-frit: “μπλα μπλα μπλα εξομολόγηση”
αυτή: με αγκαλιάζει, και περνάει τον δρόμο να πάει σπίτι της λέγοντας καθώς περπατούσε “θα τα πούμε”
Είναι απ’ τις πιο πρωτότυπες ε;
Αγκαλια=Αχου κακομοιρο ιφριτ, σορρυ αλλα δεν.
Περναει απεναντι να παει σπιτι της=Ντρεπομαι να σου το πω στα ισια ομως οποτε γεια.
Θα τα πουμε=Μπορουμε να ειμαστε φιλοι ομως.
Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα αθώο σόφι κάπα.
Μετά από ένα χρόνο θυμήθηκε ότι τελικά με θέλει.
Αβυσσος η ψυχη της γυναικας!Αλλα δεν ειναι λιγες οι φορες που μας φτυνετε και οταν σας ξεχασουμε μας θελετε εσεις.
Αβυσσος η ψυχη του αντρα…
Να σου πω…Αυτο ισχυει και για σας αγαπη μου…τουλαχιστον για πολλους απο σας…
Εχω χωρησει απ τον Απριλιο και ο ‘‘λεγαμενος’’ δεν εχει παψει να μ’ενοχλει…εχει μαλιστα επιστρατευσει και μαμαδες, φιλες…ΕΛΕΟΣ ΠΙΑΑΑΑΑΑΑ!!![-X [-X :?