princess γνωριστήκατε με τον δατς γούαη?
ναι μωρέ μετά δεν την πέφτουμε ούτε σε εσάς, ούτε στις φίλες σας κ μετά
“δεν υπάρχουν άντρες, τους πάτησε το τρένο, είναι όλοι λούληδες κτλ κτλ”
ντροπή λέω
H φιλια μεταξυ αντρα-γυναικας ειναι urban legend,γι αυτο τσατιζομαστε.Και δεν εννοω να πινουμε κανα καφε ή κανα ποτακι,μιλαω για κολλητηλικια.Σιγα μη πηγαινουμε και για ψωνια στο Zara παρεουλα να δοκιμαζουμε σουτιεν ή να περναει μια κοπελα που μας αρεσει απο μπροστα και να λεμε στη"κολλητη"μας-πω και γαμω τα κ@λαρ@κια-και το αντιστροφο.Βεβαια αυτο ειναι αλλο τοπικ,το οποιο υπαρχει κιολας αν θυμαμαι καλα.
Οπως βεβαια εχω ξαναπει,τα καλυτερα γκολ μπαινουν στα φιλικα,οποτε οκ,ας μεινουμε φιλοι…
Οχι πια φιλοι,μονο σεξ.Τωρα που μας παιρνει ακομα…
πες καλύτερα ότι θέλεις να καταργηθεί το όχι σαν απάντηση και άσε τις ντροπές
το όχι είναι urban legend
Ποια κ@%*ολ@ σε έχει πικράνει παλικάρι μου να την κανονίσω; Ποια; Κάτω τα χέρια από τον Monte!! Άντε!
εγώ για τους συντρόφους πολεμάω…
είμαστε ζευγάρι με τον cozou χρόνια κ έτσι δεν έχω πρόβλημα με τα παλιοθηλυκά…
Και θα εχει χαλασει μια φιλια… Διοτι αυτο ειναι το πιο σημαντικο…
πω καλα. ποτε εφτασε το τοπικ 21 σελιδες; α καλα εγω χασει πολλα επεισοδια.
αν θελετε πατνως τη γνωμη μου κρινοντας απο τις τελευταιες σελιδες το εχετε υπεραναλυσει ολιγον τι. και τα δυο φυλα εχουν “θανασιμα” ελλατωματα που μπορει να πληγωσουν τον αλλο. δηλαδη μεν οι γυναικες μπορει να ειναι αναποφασιστες / ανικανοποιητες και να ξεγελανε ακομα και τον εαυτο τους οτι ξερουν τι ακριβως ψαχνουν, αλλα και μεις καλοι μ@λ@κες ειμαστε. δεν ειναι λιγοι αυτοι που εχουν φερθει σκαρτα σε μια χρυση κοπελα για να πανε με το πρωτο πορνιδιο που βρεθηκε στο δρομο τους. και πολλες φορες η κοπελα πληγωνεται και φερεται σκαρτα στον επομενο και παει λεγοντας.
προσωπικα δε τα πολυσκαλιζω αυτα τα θεματα επειδη σε καθε κανονα υπαρχουν εξαιρεσεις. η τραγικη μλκια που συμβαινει ειναι οτι πολλες φορες ΚΑΙ τα δυο φυλα σε καταστασεις γνωριμιας προσπαθουν να κρυψουν τον πραγματικο τους εαυτο και τα κολληματά τους… εξου και η ολη φορουμο-συζητηση ως αποτελεσμα αυτου του φαινομενου.
Μπραβο στον Μαυρο Πειρατη!
εχμ. μη λες τα παρατσουκλια δημοσια. #-o θα μας περασουν για τιποτα barbarosa.
το εχω εδω και 5 χρονια το συγκεκριμενο. βγηκε μετα απο καταστροφη εγκεφαλικου συστηματος aka ουισκο-συνευρεση.
Γιατι να νοιωθεις ασχημα και να θες να αλλαξεις? Υπαρχει τιποτα καλυτερο στον κοσμο απο εναν εξωστρεφη ανθρωπο που να ξερει να χαμογελα? Αν οι “μεταλλαδες” που ανεφερες δεν σε θελανε επειδη δεν ησουν πολυ “κακια”, μοχθυρη και αναποδη τοτε μαλλον μ@λ@κς ηταν και οχι “μεταλλαδες”. Τι ειναι αυτα τα δηθεν? Και καλα ακουω μεταλ και πρεπει να δειχνω “κακος”! Υπαρχουν πολλα καθαρματα εκει εξω στην κωλοκοινωνια μας που δεν εχουν ιδεα απο μεταλ…
Οσο για τα μπλουζακια cannibal corpse καλα εκανες και τα εβγαλες γιατι δεν μ’αρεσουν καθολου αυτοι!! Παντως περα απο την πλακα, μια κοπελα μπορει να εχει οσο “μεταλ” νυσιμο θελει (αν πραγματικα της αρεσει και οχι επειδη “πρεπει”) και ταυτοχρονα να διατηρει τη θυληκοτητα της στο αρτιο και να ειναι ο εαυτο της. Δεν μπορω να καταλαβω ποιος δεν θα ηθελε εναν χαμογελαστο ανθρωπο διπλα του…
Δεν εννοω τον Τζοκερ απο το Μπατμαν!!
Δυστυχως εχεις πολυ μεγαλο δικιο. Και μετα την πληρωνουν ανθρωποι που δεν φταινε οι οποιοι με τη σειρα τους “αλλαζουν” γιατι νιωθουν προδομενοι κλπ… Φυσικα αυτο ισχυει και για τα δυο φυλα.
Αυτο ισως ειναι η μεγαλυτερη αληθεια που ακουστηκε μεχρι τωρα. Και οπως ειπε και ενας αλλος φιλος πριν, δεν υπαρχει ειλικρινεια… και χωρις ειλικρινεια,καλυτερα να παμε για ψαρεμα!
Απορία:όταν λες θυλικότητα εσύ πως το ορίζεις?Δλδ κάποια συγκεκριμένη συμπεριφορά,τα ρούχα,τι ακριβώς?
Το επισημένω αυτό επειδή ο καθένας μπορεί να την αντιληφθεί διαφορετικά τη λέξη.
Και εσεις δεν πατε πισω. Αρχιζετε παρεα εμεις γουσταρουμε εκδηλωνουμε τον ενδιαφερον μας με τον τροπο του ο καθενας και μετα σκαει η κεραμιδα… και οταν σκασει και η χυλοπιτα απο τον κολλητο μην τον ειδατε τον Πανη (την Παναγιωτα στην προκειμενη περιπτωση).
Μαλακια αυτο οντως, αλλα ποιος θα ηθελε σε μια νεα γνωριμια να φανει ενα κακο κομματι του εαυτου ??? Κανεις οχι γιατι εχει ανασφαλεια η ειναι κολλημενο μυαλο αλλα γιατι η πρωτη εντυπωση δεν θα ειναι καλη και δυστυχως η πρωτη εντυπωση ειναι σαν να μενει σταμπα, θελει καιρο για να ξεχαστει και δυσκολα αλλαζει γνωμη η άλλη ή ο αλλος. Κια αυτο ειναι για ολες τις ανθρωπινες σχεσεις οχι μονο για τις ερωτικες.
Αστα αυτα. Αλλη ιδιοτητα προδιδει το παρατσουκλι.
Σπαμ οφ.
Σκέψεις - συμβουλές - προτάσεις (και προς τον εαυτό μου)
Είναι βέβαιο πως κάποιοι/ες απο μας έχουμε πληγωθεί πολύ κατά καιρούς. Ή, αν όχι πληγωθεί, νευριάσει. Είναι λογικό.
Βλέπω πολλές κοπέλες γύρω μου που είναι ψωνάρες όσο δεν πάει άλλο, και δήθεν, και την έχουν δει γκόμενες (χωρίς να είναι σώνει και καλά κάτι το ξεχωριστό). Το παίζουν “ώριμες” και “συναισθηματικές” (βλέπε “το αδύναμο φύλο” εδώ να δείτε urban legend), αλλά ώρες ώρες φέρονται τόσο αναίσθητα και ξέρουν να πληγώνουν με έναν τρόπο που εμένα με έχει εκπλήξει. Είναι σεξουαλικά όντα κι αυτές, αλλά μπορεί και να “προσβληθούν” αν κάποιος τις βλέπει και σεξουαλικά. Λες και δεν είναι φυσικό. Είναι αναποφάσιστες, τα ζυγίζουν όλα απο 100 διαφορετικές πλευρές, δε ξέρουν τι τους φταίει, δε ξέρουν τι θέλουν. Και όταν πια το βρίσκουν, συνήθως είναι απλά επειδή τους την “καυ…σε” και μετά “πείθουν” τους εαυτούς τους πως βρήκαν τον Έναν. Μέχρι τον επόμενο.
Βλέπω άντρες που αντιμετωπίζουν τις γυναίκες σαν να είναι νούμερα σε μια λίστα. Με πόσες πήγες εσύ, α, εγώ με τόσες. Το σεξ είναι το παν, κι αν είναι και η φίλη σου μαζί καλύτερα. Κακό αυτό? Όχι, αλλά συνήθως αυτοί μένουν εκεί. Και πρότυπο ζωής για τους μεν το Maxim, για τις δε το Cosmopolitan. Και τα μυαλά στα κάγκελα. Οι ίδιοι άντρες με την ευκολία με την οποία ξεστομίζουν κάποια βολικά στερεότυπα για τις γυναίκες (λες και είναι όλες ίδιες, λες και δεν έχει η κάθε μια την προσωπικότητα της και τα ιδιαίτερα βιώματα της) συμβάλλουν στο να αναπαράγονται τα στερεότυπα αυτά στο τέλος απο τις ίδιες. Και φυσικά όσο υπάρχουν γυναίκες ψώνια, άλλο τόσο υπάρχουν και άντρες (με την αμαξάρα τους και τα λεφτά του μπαμπά στην τσέπη).
Και όταν ο άντρας θεωρεί πως είναι ΠΡΕΠΟΝ μια γυναίκα στο πρώτο τους ραντεβού να την κεράσει (δηλαδή: σκάω λεφτά --> εσύ τα δέχεσαι --> ο ρόλος μου συμβολικά είναι να σου σκάω λεφτά στο τραπέζι --> παραδοσιακό πρότυπο Άντρα-κυρίαρχου και Γυναίκας-νοικοκυράς), και η γυναίκα απαιτεί κάτι τέτοιο απο τον άντρα, τότε τι περιμένετε? Απο τα μικρά πράγματα φαίνονται μεγάλες αλήθειες.
Συμπέρασμα? Να είμαστε οι ΕΑΥΤΟΙ ΜΑΣ, να είμαστε ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΣ και αληθινοί, και σε όποιους και όποιες αρέσουμε. Γιατί όντως κάποια πράγματα ΔΕΝ είναι μόνο στο χέρι μας, όπως για παράδειγμα το αν μας βλέπει μια κοπέλα ερωτικά ή όχι. Ας είμαστε απλά ο εαυτός μας λοιπόν, και ας σκεφτόμαστε όσο λιγότερο στερεοτυπικά γίνεται και μας επιτρέπουν οι καταστάσεις…
ΥΓ - Το σε “βλέπω φιλικά” δεν ακούγεται άσχημο τόσο επειδή η άλλη προτιμάει τη φιλία μας, αλλά γιατί πολύ απλά συνήθως λέγεται επειδή η κοπέλα θέλει απλά κάτι να πει εκείνη τη στιγμή, ή, καλύτερα, να πει με έμμεσο και πλάγιο τρόπο το οτι δε μας βλέπει ερωτικά. Γιατί ούτε και η ίδια που το λέει αυτό πιστεύει πραγματικά πως θα μπορούσαμε να είμαστε “φίλοι”.
Δεν το λες σωστά μάμι, σωστό είναι όπως το δίδαξαν οι Kafrillion δλδ έτσι:
[SIZE=“4”]Μην κάνετε sex, κάντε ασύστολο sex![/SIZE]
o ellanor ηταν ο πιο σωστος εως τωρα κατα τη γνωμη μου. και θα συμπληρωνα οτι θελω σε μια γυναικα να δειξω απλα τον εαυτο μου, επειδη η ουσια ειναι να με δεχθει οπως ειμαι και οχι οπως θα ηθελε να ειμαι. αν παρουσιασω π.χ. αυτο που θα ηθελε να ειμαι, είτε η σχεση θα ηταν βραχυχρονια ειτε εγω θα υπεφερα. απλα τα πραματα. σε βαθος χρονου χαμενος θα εβγαινα και οχι κερδισμενος.
οι περισσοτεροι αντρες βασικα φοβουνται πολυ την απορριψη ενω δε πρεπει. δηλαδη οκ, θα φας μια χυλοπιτα. ε, και; σοου φακιν γουοτ; ουτε ο πρωτος εισαι ουτε ο τελευταιος. απλα εχουμε τη νοοτροπια του “κυνηγου” που δε δεχεται να φαει κατραπακια απο το θηραμα. οταν δεν εχεις αυτοπεπειθηση ομως, οσο και να το κρυβεις κανει μπαμ.
εγω βεβαια πιστευω οτι η γυναικα ειναι ο κυνηγος στην πραγματικοτητα. αν και ειναι οφ τοπικ για την ωρα. επιστρεφω στο διαβασμα, τα λεμε παλι το βραδακι.
Γραψατε παιδια!!! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ!!!:thumbup:
Eλπιζω να κανεις πλακα…
Οχι, δεν εχεις αδικο (αν και παλι ολα ειναι πολυ σχετικα) αλλα γιατι ολα αυτα να μην ισχυουν και για τους αντρες?Ε?
Ναι, συμφωνω αυτο συμβαινει.Αλλα υπαρχουν εξαιρεσεις!
Αυτο δεν μου εχει τυχει αλλα στη συγκεκριμενη περιπτωση αν ριξει και τις δυο, τοτε δεν φταιει το παλικαρι αλλα οι “φιλες”.
hokam εχεις αδικο… Οι γλυκουληδες ειναι απιστευτα ελκυστικοι.Δεν χρειαζεται ολοι να ειναι βαρβαταντρακλες για να αρεσουν!
Μου πηρε 2 μερες μεχρι να διαβασω οοοολα τα posts:-s