Όλες οι απαντήσεις είναι δεχτές για εμένα αρκεί να είναι ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΣ.Αν δεν υπάρχει ειλικρίνια τότε είναι που πρέπει να τσαντίζεσαι…
Παράδειγμα φίλου μου:Του είπε η κοπελιά που της τα “ζήτησε” ότι τον βλέπει σαν φίλο,αλλά κάνανε παρέα μόλις καμία βδομάδα.Δηλαδή πως γίνεται να τον βλέπει σαν φίλο αφού ούτε ΚΑΝ τον γνωρίζει,έλεος…
Είναι λογικό να σπαζόμαστε πιό πολύ με το σε βλέπω σαν φίλο δίοτι ξέρουμε ότι κατά 90% ΔΕΝ το εννοείτε…
Οπότε ειλικρίνεια και πάλι ειλικρίνια.Δεν νομίζω να τον σπάει τόσο πολύ τον άλλον αν του λες την αλήθεια,ίσα ίσα το καλύτερο είναι:wink:
Αμα του πεις οτι τον βλεπεις σαν φιλο θα επιμενει ακομα περισσοτερο. Γιατι αμα κανετε παρεα, θα ειστε κοντα και παντα θα ελπιζει. Αμα παλι δεν κανετε παρεα, τοτε θα του εχεις πει ψεμματα οτι τον βλεπεις σαν φιλο οποτε θα νευριασει και θα κανει και τους ασεμνους χαρακτηρισμους μετα!
Αμα δεν κάνω παρέα δεν μπορώ να του πω οτι τον βλέπω ως φίλο γιατί πολύ απλά δεν τον βλέπω έτσι! Θα του πω κάτι άλλο, όχι ομως αυτό.
Αν είναι φίλος μου, θα απομακρυνθώ για να μη τον πικραίνω. Το θέμα είναι πως όπως και να χει μια κακεντρέχεια θα μείνει…
πραγματικά.
κάποιος είχε στειλει την ξαδερφη του να πει κάτι κι εγώ της είπα δεν θέλω.
μετά με ρώτησε κι αυτός και του είπα δεν θέλω και μετά άρχισε τα γιατί και πως και δεν σ’ αρέσω και τέτοια.
τι να κάνεις;
Ντροπή είναι να σου κολλάει κάποιος που γνωρίζεις 5 λεπτά και να σου λέει οτι οι Black Sabbath δεν αξίζουν και να σε ακολουθεί παντού. Και να χεις και μια αδερφή σα τη δική μου, που νομίζοντας οτι θα έκανε κάτι καλό να του δίνει το τηλέφωνο σου