αμα δεν μπορει να ξεκολλησει απο τη φαση αυτη που περναει απλα απομακρυνεστε και ουτε γατα ουτε ζημια . και φυσικα πιστευω οτι μια κοπελα μπορει να διακρινει ποτε ενας ανδρας τη βλεπει ερωτικα ετσι δεν ειναι??
και να εχει ετοιμη την αντιδραση της !!!
Μη το λες , εγώ για παράδειγμα δεν το καταλαβαίνω… Τα παίρνω όλα στην πλάκα!
η πλακα απο το σοβαρο ειναι μια τριχα αποσταση για μενα. οποτε αλλη φορα να προσεχεις περισσοτερο τι πλακα σου κανει καποιος … μπορει να ειναι και φλερτ:p
8O Ωχ!!! :-s
Αυτό που είπε ο Sentiel δεν νομίζω ότι ενοούσε ότι κέ φορά θα είναι φλέρτ,απλά κάποιες φορές θα συμβεί και αυτό.
Έντιτ:οπότε δεν χρειάζεται να κάνεις ωχ:)
:lol: :lol: :lol: :lol: Νομιζεις οτι στη πεφτω απο το net ??? και μαλιστα μπροστα σε ολο το φορουμ ??? :lol: :lol: :lol: αμα δεν δω το προϊον δεν μιλαω
Εμένα δεν μου τη πέφτει κανείς… Είμαι μαγισσα και με φοβούνται χαχαχαχα
Καλά προηγείται τόσο πολύ το “σε βλέπω σαν φίλο”? Δεν καταλαβαίνω… Αφού πάρα πολλές φορές είναι αλήθεια. Δλδ, πολλές φορές μπορεί κάποια να σε βλέπει σαν φίλο, δε σε κοροϊδεύει. Τώρα το γιατί σε βλέπει σαν φίλο και όχι ερωτικά είναι άλλο θέμα.
Η μόνη απάντηση που θα μου έσπαγε τα νεύρα γιατί είναι πολύ δήθεν είναι η “είσαι πολύ καλός για μένα/δε σου αξίζω”… Με αυτήν θα είχε φάει βρισίδι.
Μα… γιατι; Εγω θα συμφωνουσα οτι οντως ειμαι πολυ καλη για δαυτονε και δεν του αξιζω.
Παντως οντως ειναι χαζο, γιατι ποιος εχει τετοια ταπεινοτητα που να πει τετοιο πραγμα και να το εννοει; Δηλαδη αν την πεσει σε καποιον η Αντζελινα Τζολι θα της πει “Εισαι πολυ καλη για μενα, δεν σου αξιζω”; Τις περισσοτερες φορες μαλλον το αντιθετο εννοει ο ποιητης δηλαδη “δεν ειμαι για τα μουτρα σου”.
Ε ναι…
Γι’αυτο ειναι και εντελως υποκριτικο.
Αντε με πεισατε, κατοπιν ωριμου και βαθιας σκεψεως και λαμβανοντας υπ’οψιν τα επιχειρηματα ολων των παραταξεων αποφασισα να ψηφισω τη δικη σας!!
__Ελα μωρέ… “Να 'χαμε να λέγαμε”… Απαντάω στην φίλη Ηλέκτρα και τις λοιπές γυναίκες του φόρουμ που αναρωτιούνται (ή και άντρες ακόμα), γιατί αυτή είναι τόσο άκυρη ατάκα. Το 99% (και ΠΟΛΥ ΠΑΡΑΠΑΝΩ) απ’ αυτές τις κοπέλες που το λένε, θα έλεγε ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ναι σε κάποιον που έχουν τρελή καψούρα, κι ας είχαν χωρίσει μόνο δευτερόλεπτα πριν. ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ. Και δεν λέω πως δε χρειάζεται να μείνει μόνη για κάποιον καιρό μία κοπέλα, όπως σωστά ανέφερε κάποια απ’ τις κοπέλος του φόρουμ. “Απλά”, ΕΛΑΧΙΣΤΟΤΑΤΕΣ είναι αυτές που θα πουν σε κάποιον που πραγματικά γουστάρουν “θα ήθελα να κάνω κάτι μαζί σου, αλλά σου λέω όχι, γιατί θα πληρώσεις εσύ τα σπασμένα και πραγματικά δε το θέλω καθόλου”. ΣΩΣΤΑ? Αλλωστε, όταν προτάσσεις ως δικαιολογία το “όχι τώρα” παει να πει πως “ΘΕΛΩ αλλά όχι τώρα” -κάτι που 99 φορές στις 100 είναι οφλαμοφανέστατο ψέμα, γι’ αυτό και εκνευρίζει τους άντρες, όχι γιατί δεν καταλαβαίνουμε πως πράγματι χρειάζεται χρόνος για να επουλωθούν πληγές και για να κάνεις ένα μικρό (συναισθηματικό /ψυχολογικό ΚΑΙ σωματικό) refresh /restart… ΕΧΩ ΑΔΙΚΟ…?
__Χαχαχα!! ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ! Αυτή δεν είναι ελεεινή, είναι κορυφαία ατάκα! Respect στην κοπέλα!! :lol: 8) Σοβαρά τώρα, αν μετά έλεγε και κάτι του τύπου, “μη μου κρατάς κακία, απλά δεν ενδιαφέρομαι, αλλά ήθελα να σου κάνω και λίγο χιούμορ, άλλωστε δεν συμβαίνει και τίποτα που δεν ενδιαφέρομαι, απλά δεν υπάρχει σεξουαλικό /συναισθηματικό ενδιαφέον απ’ τη μεριά μου”, θα σου ζητούσα το τηλέφωνό της! :lol: Εκτός και αν ο φίλος σου ήταν γνωστός και /ή άθλιος “πέφτουλας”, οπότε καλά του έκανε… :lol: 8)
__Λοιπόν, εγώ δεν ξέρω ποια “δικαιολογία” με νευριάζειιπερισσότερο… Γενικά ότι έχει να κάνει με υποκρισία μάλλον…
__Οσο για 'μένα, δεν έχω φάει ποτέ χυλόπιτα (αλήθεια). Αλλά αυτό έχει να κάνει ΟΧΙ με το ότι είμαι ακαταμάχητος εμφανισιακά ή με κάποιον άλλον τρόπο και “τις έχω όλες κλπ”, ΑΛΛΑ με τις συμβουλές που έδωσε ο μαμα του φόρουμ και που και άλλες κοπέλες ανέφεραν έκτοτε… Διαλλέγεις προσεκτικά και δίνεις τον καλύτερό σου εαυτό χωρίς να υπερπροσπαθείς και να προσπαθείς να δείξεις κάτι που δεν είσαι! Οχι πως έτσι δε μπορείς να πετύχεις τον σκοπό σου, αλλά μάλλον δε θα αξίζει σε βάθος χρόνου και θα ξενερώσεις (μιας και δε θα σου /της ταιρίαζεις και αυτό θα γυρίσει μπούμερανγκ στη σχέση).
__Α! Υπάρχει και μία περίπτωση (3η γυμνασίου νομίζω) που έχω ακούσει το “σε βλέπω σαν φίλο” (το οποίο είναι 100% λάθος βασικά, μιας και “σαν” σημαίνει “σαν να είσαι”, δηλαδή δεν είσαι -το σωστό φυσικά είναι “ως”… ίσως πάλι να είναι και μία περίπτωση τύπου “γλώσσα λανθάνουσα…” -χοχοχο…). ΟΜΩΣ, μου το είπε κοπέλα που μία βδομάδα πριν μου την είχε πέσει πάρα πολύ χοντρά, οπότε δεν πιάνει, γιατί το έκανε για να με εκδικηθεί. Καλό μου έκανε βέβαια, γιατί την προσέγγισα (ΛΑΘΟΣ ΜΟΥ) γιατί με είχαν πρίξει οι φίλες της για το πόσο πολύ με θέλει και πόσο καλό κορίτσι είναι και πόσο λάθος είμαι που δεν κάνω κάτι μαζί της κλπ, κλπ, κλπ… Το ζήτημα είναι πως κοιμηθήκαμε μαζί (λόγω περιστάσεων που οι φίλες της έφτιαξαν -μεγάλη ιστορία) και ενώ με αγγάλιασε (“έκανε κίνηση”), εγώ δεν της έκατσα (ήμουν πολύ φρόνιμος γιατί, πραγματικά την έβλεπα φιλικά). Τι να πεις, συμπλέγματα είναι αυτά, τα κατανοείς και προχωράς…
Μετά το τελευταίο ποστ του ΘΕΟΥ _ έχω πάει κορμό δέντρου κ σκαλίζω το τοτέμ του να το βάλουμε στην μέση του φόρουμ να το προσκυνάμε κάθε μέρα…
Το “σε βλέπω σαν φίλο” είναι εκνευριστικό, γιατί συνήθως “η φίλη” έχει κάνει τα πάντα για να της την πέσεις… Έτσι για να περάσει την ώρα της… Είστε φιλαράκια, σε προκαλεί, κ αν τσιμπήσεις, είστε “φίλοι”…
πφφφφφ… γυναίκες…
Μάλλον το είσαι πολύ καλός για μένα εξερετικά σπαστικό μα άμα είμαι τόσο καλό για σένα τι σε νοιάζει εσένα σκάσε και …:lol: :lol: :lol: :lol:
Αχ+ εγώ έχω φάει χυλόπιτες.Όπως όλοι μάλλον ε? Χαρακτηριστικό είναι ότι όταν πάω σε λαιβ κλπ νιώθω σαν να πηγαίνω στη λαική…Θέλω ενα κιλό από αυτόν,ένα από εκείνον κλπ…Και ξέρω τι φταίει…το κατάλαβα μετά από χρόνια…Οι μεταλλάδες δε με γούσταραν γιατί δεν είχα το σωστό look(αν και ήμουν στη φάση full μεταλ ντύσιμο) δλδ μαύρα μαλλιά,πίσω και σας έφαγα ύφος,ψυχρή κακή κι ανάποδη κλπ.Αντιθέτως είμαι πολύ εξωστρεφής και χαμογελαστή,κάπως στη φάση “3 πουλάκια κάθουνταν” χαζοχαρούμενη.Έτσι αντί να είμαι η γκόμενά τους ήμουν η κολλητή τους και τρέχαμε σε όλα τα live μαζί.Καλά ήταν,δεν έχω παράπονο.
Από την άλλη οι μη μεταλλάδες δε με γούσταραν γιατί όπως και να το κάνουμε κολλητά,αρβύλες και t-shirt cannibal corpse δεν είναι ακριβώς η επιτομή της θηλυκότητας χχαχαχαχα.
Μετά ήρθε η δουλειά και το straight ντύσιμο:(
I am most unhappy
(Πόσα συγγνώμη πρέπει να πω,για όλες αυτές τις λέξεις?)
Mια συγγνωμη στον εαυτο σου
Το “σε βλεπω σαν φιλο”…Νιωθεις μαλακας γιατι ξερεις οτι ουτε σαν φιλο δεν σε βλεπει
Πωπω ρε παιδιά, τι σκάλωμα είναι αυτό; :-s Δηλαδή αν σας βλέπει όντως φιλικά τι να κάνει η κοπέλα;
Ακριβως! Δεν μπορουν να βρουν κατι καλυτερο;;; Τι μας αραδιαζουν ενα σωρο μαμακιες;
ΘΕΟΣ ΑΠΛΑ :bow2: :bow2: :bow2:
Ε, δεν μπορει να κανει την υπερβαση;;;