Αχ μωρε, χιλια συγγνωμη

Βασικα νομιζω οτι το χειροτεροτερο,το πιο ποταπο,το γλοιωδεστερο,το πιο υποτιμητικο,το πιο καταπτυστο,το πιο
ντροπιαστικο,ο πατος,το απολυτο μηδεν,το ναδιρ,το πιο εξευτελιστικο πραγμα που μπορει να ξεστομισει μια γυναικα σε μια τετοια περισταση ειναι το:Eισαι γλυκουλης.Νομιζω πως απαξ και καποιος υποπεσει στην κατηγορια των γλυκουληδων,δεν υπαρχει πλεον ελπιδα.Επομενο βημα θα ηταν ο ευνουχισμος ή η στειρωση ωστε να μην υπαρχει περιπτωση να αναπαραχθει το ειδος του γλυκουλη.
Ο γλυκουλης δεν εχει ΠΟΤΕ ελπιδα για κατι παραπανω απο φιλικη σχεση
Ο γλυκουλης ειναι κατ’ευφημισμον χλιμιντζουρας
Ο γλυκουλης ειναι ο εν δυναμει ή ο ηδη υπαρχων φιλος
Για τον γλυκουλη η γυναικα θα ειναι παντα αλλου ή μολις θ αεχει βγει απο σχεση
Ο γλυκουλης παντα θα φτανει στη βρυση και δε θα πινει νερο
Ο γλυκουλης θα ειναι παντα πολυ καλος γι αυτην,γιατι ειναι γλυκουλης
Ο γλυκουλης δεν ειναι καν γλυκας,τζουτζουκος ή λουκουμακι.Θα ειναι μια ζωη μετριοτητα.Γλυκουλης.
Κοινως ο γλυκουλης συνοψιζει ολες τις αρνητικες ατακες που μπορει να ακουσει καποιος.

Καλυτερα κοινως,αξεστος,κτηνος,κρεμανταλας,τυροχλιμιντζουρας,μπρουταλι,αγροικος,σαρδαναπαλος κτλ…

ναι το πρωτο ακυρο το θυμασε το γαμηνενο δεν γηνετε αλλιως .
τεσπα παμε και για αλλες χυλοπιτες:p :lol:

Στην καλυτερη των περιπτωσεων δε, ο γλυκουλης ακομα και να τα φτιαξει με την τυπισσα το μονο που θα καταφερει ειναι να αλλαξει κατηγορια και να γινει “ο μαλακας”.:stuck_out_tongue:

Νομίζω ότι το έχετε κάνει μεγάλο θέμα με τις χυλόπιτες… Ολοι μας έχουμε φάει και έχουμε δώσει χυλόπιτες και δεν πιστευώ ότι αυτό που φταίει είναι το πόσο γουρούνια είναι οι άντρες ή πόσο τιποτένιες είναι οι γυναίκες, αλλα΄ότι δεν είναι το κατάλληλο άτομο στο όποιο απευθυνόμαστε! Για να ξεκινήσει μια σχέση θα πρέπει να υπάρχουν τα ανάλογα συναισθήματα και από τις δύο πλέυρες, άλλωστε κανένας μας δεν θα έκανε σχέση με κάποιον τον οποίο δεν θεωρεί τουλάχιστον συμπαθητικό! Ο πιο σωστός τρόπος να δούμε το θέμα είναι να βάλουμε τον εαυτό μας στην θέση του άλλου , στην εκάστοτε περίπτωση είτε του ένδιαφερόμενου έιτε του μη ενδιαφερόμενου.

Χοκαμ εγραψες! “Γλυκουλης” ο,τι χειροτερο μπορει να εκστομισει μια γυναικα…

Ενα μπαν στην μαγισσα για το υπερβολικα politically correct post της…

Πάντως εγώ βλέπω πολύ κόσμο που πρώτα ξεκινάει κάτι και μετά, σκέφτεται, θα έρθει και το συναίσθημα. Καλά, περίμενε…

ΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧ:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Σοβάρα έτσι σκεπτομαι. Οχί πως δεν θα στεναχωρηθώ αν δεν μου κάτσει το γκομενάκι που έχω βάλει στο μάτι αλλά δεν θα πεθάνω κιόλας.
Αλλώστε δεν μπορούμε να αρέσουμε σε όλους , ούτε αντιστοιχα να μας αρέσουν όλοι…:wink:

Για μένα τραγικά λάθος τρόπος σκέψης. Γαμάτο κάνω μια σχέση για να μην με λένε μπακούρη! Και μετά αναρωτιώμαστε γιατι υπάρχει΄τόσο ψέμα στις ανθρώπινες σχέσεις… Εδώ δεν μπορούμε να είμαστε ειλικρινείς με τους εαυτούς μας!

Eternal respect to Ana Maria…
8)

110 ποστ σε 8 ωρες!

Αμα ειναι για γκομενες/γκομενους/σεξ μας πιανει η πολυλογια… :stuck_out_tongue:

Το χειρότερο είναι να σου πούνε

“Ξέρεις, κι εσύ καλός είσαι, αλλά ο άλλος είναι…”

:lightsabre:

παντα!!!8)

Πάντα, μόνο όταν το συζητάμε παρεϊστικα (ας μου επιτραπέι η έκφραση)
γιατί αν είναι να εκφραστούμε σε αυτόν που μασ ενδιαφέρει τότε καταπίνουμε τισ γλωσσίτσες μας! χαχαχαχαχαχα:p :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :lol: :lol: :lol:

Mόνο μια ηλίθια μπορεί να κάνει τέτοιες συγκρίσεις ειδικά όταν ο ενδιαφερόμενος κάνει ερωτική εξομολόγηση![-X
Τουλάχιστον σε βοηθάει να ξενερώσεις μία και καλή!

Γιατί το ''Σε βλέπω σα φίλο ‘’ σας τη δίνει τόσο πολύ???:-k

Eγώ πιστεύω στην τελική είναι θέμα διπλωματίας,αυτοπεποίθεσης και εμπειρίας…Αν διακρίνεις πρόσφορο έδαφος και βλέπεις οτι οι οιωνοί ειναι θετικοί τότε προχωράς ακάθεκτος γιατί ο τολμών νικά πάντα…:wink: :lol: Αν διακρίνεις κακομοιριά,σκουντουφλιά και αρνητικότητα κάνεις πίσω…Μερικές φορές τα πράγματα είναι πολύ πιο απλά από οσο νομίζουμε…(Υπάρχουν βέβαια και οι τραγικές εξαιρέσεις στον κανόνα αλλά είναι λίγες…:lol: )

απλα καλυτερα να πεις για μενα την αληθεια παρα κατι του τυπου " σε βλεπω σαν φιλο" :wink:

Μα, αν ειστε φιλοι ειναι ειλικρινες νομιζω…

κ εγώ έτσι νομίζω!Υπάρχουν άτομα που δεν μπορείς να τα δεις διαφορετικά.

Κι αν πραγματικά τον βλεπεις σαν φίλο? και δεν μπορείς να δείς τον άλλον ερωτικά τότε τι πρέπει να πεις?:?