Λοιπόν, αυτό που έχω να πω εγώ για την ώρα είναι πως η βλακεία αφορά γενικά το ανθρώπινο είδος, δεν είναι μόνο γένος θηλυκού ή αρσενικού. Απο όσα βλέπω να γίνονται γύρω μου σε σχέσεις, επιλογές, απορρίψεις κλπ, βλέπω ΠΟΛΛΗ ΤΕΤΟΙΑ ΒΛΑΚΕΙΑ. Γνωρίζω γυναίκες στα 25 τους και στα 30 τους και στα 35 τους που σκέφτονται με εντελώς στερεότυπο και χαζό τρόπο. Και στα ναι τους και στα όχι τους. Τώρα θα μου πείτε, μόνο οι γυναίκες είναι? Όχι φυσικά… όπως είπα, η βλακεία αφορά τους άντρες εξίσου. Σε πολλά πράγματα…
Πάντως εδώ ειδικά θέλω να σταθώ στον παράγοντα “ελληνίδα γυναίκα”. Λυπάμαι πολύ που το λέω, αλλά εδώ η βλακεία και το ψώνιο είναι ακόμα μεγαλύτερα. Και αυτό δε το λέω μόνο εγώ, ή άντρες, αλλά και γυναίκες, οι οποίες έχουν ζήσει έξω και έχουν κάνει τις συγκρίσεις τους…
Λοιπον η χειροτερη εβερ ατακα ειναι το “εισαι πολυ καλος για μενα, δεν σου αξιζω”. Οταν την ακουω με εξαγριωνει τοσο πολυ που θελω να καψω ολα τα cd των Floyd που εχω!
Τωρα επειδη διαβασα καποια ποστς απο τα πανεμορφα και πανεξυπνα θηλυκα του φορουμ οτι στη χυλοπιτα χρειαζεται και τακτ, να ξερετε οτι το απλο “δεν θελω” ειναι μια χαρα.
Το “σε βλεπω σαν φιλο” το εχω βιωσει και με πονεσε αρκετα αλλα οντως η κοπελα ειχε δικιο, γιατι επι 9 μηνες που γνωριζομαστε η σχεση μας ηταν φιλικη ενω κι αυτη ειχε ηδη σχεση. Οποτε ηταν ειλικρινης, απλα εγω ηθελα να της το πω…
Το “ειμαι αλλου” ειναι επισης μια τιμια απαντηση…
Τα “θελω να μεινω μονη”, “δεν ειμαι ετοιμη”, “μολις βγηκα απο σχεση” κτλ. μπορει καποιες φορες να εχουν βαση αλλα δεν φανταζεστε ποσο αθλιο ειναι να στα εχει πει καποια που την αλλη βδομαδα εχει κανει σχεση με αλλον…
Αστεια/ελεεινη χυλοπιτα δεν εχω φαει αλλα εχει φαει φιλος μου στο σχολειο. Την επεσε σε κοπελα κι αυτη του ειπε “μια και δεν εχω χυλοπιτα, παρε τυροπιτα” και του εδωσε την τυροπιτα που κρατουσε…
Τελος θα ηθελα να πω οτι οι θεωριες οτι “οι αντρες δεν ξερουν να την πεφτουν” ή “οι γυναικες δεν ξερουν τι τους γινεται” που ολοι μας εκστομιζουμε καποιες φορες ειναι απλα θεωριες για να κανουν τις σχεσεις με το αλλο φυλλο πιο περιπλοκες και τις ζωες μας πιο δυσκολες…
Τουλάχιστον τα κορίτσια λένε και κάτι…και τις περισσότερες φορές σήμερα αυτές κάνουν την πρώτη κίνηση.
Κι επειδή κι εγώ είπα σε έναν φίλο μου που με έβλεπε διαφορετικά ότι τον βλέπω μόνο φιλικά δε νομίζω ότι είναι άσχημη απάντηση!Αφού τον θεωρούσα αδελφό μου τι να του πω?την αλήθεια είπα και δε νομίζω να τον ενόχλησε πολύ…χαθήκαμε βέβαια μετά αλλά αυτό είναι άλλο θέμα!
επειδη ολοι ειστε ντροπαλοι κ δεν λετε τπτ θα τα βγαλω ολα εγω στην φορα!
μου εχουν πειν ολες μα ολες τις ατακες που εγραψε o led!(ενταξει δεν ειπε οτι αγαπαει τον Μπραντ Πιτ αλλα καποιον αλλον κ ουτε με εχουν πει χλιμιτζουρα αλλα να δεις :-k ααααα θυμηθηκα παρταλι απλητο κατι τετοιο ηταν!)
να προσθεσω μερικες ακομα!
απο τις πιο θεικες μου εχει πει μια κοπελα με την οποια ειχαμε βγει μια φορα κ μετα ηθελα να βγουμε ξανα!
ε την στελνω ενα σμσ αφου το ειχα φιλοσοφισει λιγο το θεμα κ τις γραφω: “με μια πρωτη συναντηση δεν μπορεις να εχεις μια ολοκληρομενη αποψη για ενα ατομο αλλα σιγουρα η πρωτη εντυπωση ειναι πολυ σημαντικη! εμενα η πρωτη εντυπωση ηταν πολυ καλη για αυτο θελω να σε ξαναδω”
κ απανατει αυτη: “εχεις απολυτο δικιο αλλα ας το αφησουμε καλυτερα”!8O :lol: (κ τωρα που το γραφω κλαιω απο τα γελια)
μια αλλη μου ειπε:“με τρομαζει το ευρος της προσωπικοτιτας σου”
μια αλλη: “εισαι πολυ ψηλος κ χοντρος”
αν θυμηθω κ αλλα θα επανελθω.
παντως πελον δεν τρωω χυλοπιτες γιατι απλα καταλαβαινω που πρεπει να σταματισω! δλδ αμα δω οτι δεν τραβαει την κανω! παλια δεν επερνα χαμπαρι βουρ μεχρι τελος!
Εγω θα ελεγα και το "και ο τελευταιος αντρας να ησουν απανω στον πλανητη θα προτιμουσα να το γυρισω παρα να με αγγιξεις."Νταξει δεν θα το ελεγα ποτε αλλα σε πολλες περιπτωσεις μπορει να ειναι ιδιαιτερα αληθες. :lol:
Θεα! Σε εχω φιλη.-
Τι διαολο, αυτο urban legend ειναι; Το χω ξανακουσει.
By the way, το “δεν ειμαι για σχεση τωρα, δεν εχω ορεξη, ξυπνησα στραβα κ.λ.π.” ειναι καθαρα αντρικη χυλοπιτα, δεν εχω ακουσει γυναικα/φιλη/whatever να λεει κατι τετοιο.