Επομένως όταν φτάσει η ώρα να πιάσει ο έρμος και τίποτα άλλο πέρα απο αυτό το ρημάδι το μπούτι, φαντάζομαι αφού αλληλοσυμπληρώνεστε θα προσφερόσασταν και για ανταλλαγή, αφού του πρόσφερε η μία αυτό το ένα το μπούτι της επι κάτι μήνες ξέρω γω, ας έρθει η άλλη να του προσφέρει το δικό της για άλλο τόσο.
αχχχχ!!!..δεν το ξέρω νομίζεις??
ααααα!!!όπαααα…όλα και όλα…:lol:
μην το ξεφτιλίζουμε…
μία θα τον έχει…και στην προκειμένη…ΕΓΏ…
Ωπ να το, έγινε το κονέ.
Ε ρε προσφορές μπουτιού που χουν να γίνουν.
Γιατί μόνο μπουτιού?:roll:
ωχ…ηρθες να μας καψεις σε αυτο το φορουμ εσυ…
ακούτε και οι δύο σας??
μόνο εγώωωω…
και αυτό μέσα από δημοκρατικές διαδικασίες πάντα…:lol:
χαχαχαχαχα…
ΜΠΟΥΡΛΌΤΟ!!!:lol::lol::lol:
:blow::blow::blow:
Ρε παιδιά…επειδή βλέπω ότι τσαντίζει πολλούς το “σε βλέπω σα φίλο”…Υπάρχουν και οι (ελάχιστες βέβαια) περιπτώσεις που μπορεί να τύχει και να μην είναι μούφα δικαιολογία…Δηλαδή να πει μια κοπέλα ότι αξίζει τον κόπο…ας το προσπαθήσω και βλέπουμε…και τελικά να μην της βγει το ερωτικό, ενώ όντως να τον συμπαθεί τρελλά σαν άτομο…
Η αγάπη είναι θέμα χημείας…το σεξ είναι θέμα φυσικής!!Αν δε σου βγαίνει φυσικά…τι να κάνουμε τώρα??..με το ζόρι??
Αν και άλλο ψήφισα, το “σε βλέπω σα φίλο” είναι για τα μπάζα. Είναι τραγική δικαιολογία, καλύτερα πες του του άλλου ότι “άστο μην το προσπαθείς δεν παίζει” παρά σε βλέπω σα φίλο. Ειναι κοροϊδία και προσωπικά έχω εκτιμήσει πολύ περισσότερο κοπέλα που μου χει πει “άστο, δεν παίζει” πάρα “σε βλέπω σαν αδερφό/φίλο” κλπ.
Συμφωνώ ότι είναι κοροϊδία όταν το λες για να χαλάσεις πχ μια σχέση που έχει υπάρξει καιρό…επειδή δεν έχεις τα κότσια!Αλλά αν δοκιμάσεις και δεις ότι όντως δε σου βγαίνει ρε παιδί μου…είναι πολύ πιο έντιμο να το πεις στον άλλον…παρά τις μ@λακίες του στυλ “θέλω να μείνω μόνη…δεν έχω τίποτα να προσφέρω…περνάω φάση κτλ…κτλ…”
Τα βυζγιά σας μπορούμε να τα κοιτάξουμε και χωρίς να βρισκόμαστε σε καμία εβδομάδα.
τα βυζγια τα κοιταμε πριν καν αρχισει η χρονομετρηση…
εσυ κλαις τη γκομενα η το 5ευρο?
Ρε μη τις κερνάτε παρά μόνο αν είστε ήδη μαζί. Αν είστε μαζί δώστε τους τον κόσμο ολόκληρο. Αλλά πριν… Αφήστε να λένε, για κεράσματα και μπούρδες.
Αλλά θα πει κανείς, εδώ υπάρχουν ορισμένες που το “απαιτούν” αυτό (άρρητα φυσικά), αν “ο άντρας δε κεράσει στο πρώτο ραντεβού” τον κοιτάνε με μισό μάτι…
αστες να κοιτάνε λοιπόν.
στο πρωτο ραντεβου ειναι κανονας, σε ολα τα υπολοιπα κανε οτι θες
Ναι ρε γαμώτο. Είναι κάτι τύπησσες … έλεος δηλαδή…
Γιατί να είναι υποχρεωμένος ο άλλος να σε κεράσει ρε κοπελια?? #-o
Κανένας κανόνας.
Κανενας κανονας…ακριβως. Αμαν με αυτη τη λογικη, ο αντρας κερνα. Προφανως και αμα γουσταρει να κερασει ο αλλος να το πραξει, οχι ομως γιατι το απαιτει καποιος δηθεν κωδικας, και βεβαια αμα γουσταρει η γυναικα να κερασει να το κανει. Το χω ξαναπει…δυστυχως τον σεξισμο τον προωθουν πρωτα οι γυναικες.