Αχ μωρε, χιλια συγγνωμη

-μαρεσεις
-δε γαμιεσαι ρε Ninpo!

βεβαια αυτα παθαινεις αμα μπεις στο φρεντ ζοουν
οπως ειπε και ενας φιλος αυτα η γινονται απο την αρχη η δε γινονται καθολου.
σκατα!

:lol::lol::lol::lol: θεούλης!

σε αγορι το πες;

χυλοπιτα στην ιντερνετικη σου περσονα

[B][I]Who [SIZE=“4”]says [/SIZE]that?!! [/I][/B]:expressionless: Έλεος!

Μήπως μετά σε πλάκωσε και στις μάπες?

[SPOILER]…ή δεν είπε αυτό και είμαι ψάρι?[/SPOILER]

ετσι εγινε απλα δε γραφω το ονομα για λογους εθνικης ασφαλειας.
φυσικα ακολουθησαν τα κλασσικα σε βλεπω σαν φιλο κτλ
τεσπα τωρα μου φαινεται αστειο,εκεινη την ωρα τα πηρα λιγο

Εγω εχω καταληξει στο συμπερασμα οτι οταν μια γυναικα μας ριχνει χυλοπιτα κ μας λεει σε βλεπω σαν φιλο στο 99% των περιπτωσεων δεν μας γουσταρει κ για να μην μας το πει ετσι μας ριχνει μια διακριτικη χυλοπιτα στην οποια δεν θιγεται κ κανενας στην τελικη… Κ το ερωτημα ειναι, αμα αντι για σε βλεπω σαν φιλο μας εριχνε καμια ατακα του στυλ δεν μου αρεσει η φατσα σου, θα το δεχομασταν η θα το παιρναμε κατακαρδα?:roll:

Ενώ το ξεκίνησε δυναμικά, το συνέχισε φλώρικα:p

για πειτε ρε παιδια οι γυναικες: οταν μια γυναικα στην πεφτει εμφανως και ομως σ κανει και λιγο λογο για το οτι εχει γκομενο (υποθετικα και ως πλαγια σποντα-οχι γκομενο μακρας διαρκειας βεβαια) τοτε τι παιζει? απλως παιζει η ριχνει αδεια και αν πιασει καλα γεματα κανει “αναστροφη”?

οπως λεει ο ντεντμητ μου χει τυχει τετοια φαση (δεν ξερω αν μπορει να θεωρηθει χυλοπιτα) που σε φαση γνωριζω γκομενα αρχιζουμε βγενουμε φασωνομαστε κανα 2 φορες και μετα ξερω γω αφου εχουμε φασωθει μου λεει δεν μπορουμε να συνεχισουμε γιατι εχω γκομενο#-o (ναι ενω οταν φασωνομασταν δεν ειχες γκομενο) :stuck_out_tongue:

το πιο ασχημο και ανωμαλο και περιπλοκο ειναι οτι ειμαι σιγουρος οτι γουσταρε και το ελεγαν αλλα 5-6 ατομα. και ειναι λες και το θεμα του γκομενου το ειπε απλως για να “το ξερω” αλλα οχι με την εννοια της χυλοπιτας γιατι ουτε το ειπε στα ισια ουτε το υπερασπιστικε. γυναικες ρε πουστη μου…

Aν σας παρηγορεί, το’χω πάθει με γκόμενο. Η ατάκα “ξέρεις, τα’χω 25 χρόνια με κάποια και δεν θέλω να την απατήσω” έπεσε μετά από 2 μήνες ανελέητης πολιορκίας, λίγο πριν την τελική παράδοση.

Με τον ήλιο τα μπάζω με τον ήλιο τα βγάζω, τι έχουν τα έρμα και ψοφάνε?
Τι τα θέτε και τα ψάχνετε

πολιορκια απο ποιον ομως? απο σενα η απο κεινον?

Aπό εκείνον ρε εγώ είμαι σοβαρό παιδί δεν κάνω τέτοια

"και μενα μου αρεσεις αλλα νυσταζω τωρα"
wtf

επική ατάκα:lol::lol:

πλακα κανεις… ουδεν σχολιο λοιπον…

Τι πυροβολημένα άτομα υπάρχουν?!! Πού πάτε και τα βρίσκετε?! (ή σας βρίσκουν αυτά)

δεν έχω φάει ποτέ χυλόπιτα γιατί πάω μόνο στα σίγουρα.
my life is average.

Μπα, το average είναι αυτοί που και στα σίγουρα τις μισές φορές δεν πάνε. :roll:
Και πάλι όμως είσαι θλιβερός.:stuck_out_tongue:

[SPOILER]Τώρα που το σκέφτομαι, ο Μikeius στις αντρο-συμβουλές του ξέχασε το “Μην είσαι κότα” νομίζω. Θα 'πρεπε να το προσθέσει, μάστιγα![/SPOILER]