2ο account dark_of_the_sun
Κατά τ’ άλλα ναι, το πέσιμο από εκείνες έχει άλλη γλύκα 8)
2ο account dark_of_the_sun
Κατά τ’ άλλα ναι, το πέσιμο από εκείνες έχει άλλη γλύκα 8)
ρε σορρυ αλλα τι μαλακιες λες τοση ωρα? τι πουστικα ειναι αυτα? εχει κατηντησει νεα μοδα οι αντρες να μην την πεφτουν και να συναγωνιζονται μεταξυ τους ποιος εχει τις λιγοτερες χυλοπιτες. τι μαλακιες ειναι αυτες?
ειλικρινα πιστευω οτι οι περισσοτερες σχεσεις που ξεκινανε απο πεσιμο γυναικας σε συνδυασμο με κοτεμα του αντρα ειναι οι χειροτερες. αντε πεσ’τε την λιγο. βαρεθηκα τις γκομενες-λαγωνικα. δεν τους παει ρεεεε…!
ελα ντε σιγά λες και η χυλόπιτα είναι κάτι που θα ντροπιάσει τον άντρα.
στο φινάλε θα φάς 1-2 χυλοπιτες ε η επόμενη θα κάτσει…
Εντάξει να την πέφτεις δεν λέω το αντίθετο, αλλά είναι βασικό να βλέπεις πρώτα αν σε παίρνει. Γιατί πολλές χυλόπιτες μαζί κάνουν κακό στην ψυχολογία και την αυτοεκτίμηση. Θέλει μελέτη το θέμα(όχι την Ελεονώρα ρε, είναι σαβούρα!)
Fake7 και RedWaves ελπίζω να παραδίδετε και ιδιαίτερα σε καλές τιμές.
E ήρεμα όλοι μαζί,άλλο λέω άλλο καταλαβαίνετε. Δεν είπα να μην πιάνουμε κουβέντα,δεν κάθομαι στο μπαρ στη γωνία ν περιμένω τα κορίτσια να έρθουν σαν tην κότα. Άλλο πάμε μιλάμε κ κοιτάμε να φτιάξoυμε κατάστση κ άλλο την πέφτουμε
Εγω δεν ξερω απο αυτα.
Παντα οι γκομενες μου την πεφτουν πρωτες.
Ωραίο να ξερεις πως έχεις πηδίκουλες στη μπάντα σου. Προωθεί και την άμιλλα για ποιος θα ρίξει τις πιο πολλές γυναίκες στις συναυλίες. 8)
Koινώς, fake άσε και καμιά για μας.
δεν σου φταιω εγω που εχεις διαλεξει το “μακρυ” οργανο.
τα δικα μου τα κρουστα ειναι πιο “βαρια”.
αλλα…
…τι να πουν τυπακια που διαλεξαν κιθαρα για να ριξουν καμια κοπελια σε παραλια παιζοντας “ερωτα μου ολα, ερωτα μου τιποτα”, αλλα μετα το γυρισαν στο avantο-gardo-jazzo-math ντριγκι ντριγκι ;
Αξιοσημείωτο ειναι πως η ατάκα “σε βλεπω σα φίλο” συνοδεύεται συνήθως από το “είσαι καλό παιδί” αλλά ΠΟΤΈ από το είσαι “είσαι ωραίο παιδί”
είναι ζήτημα ορθολογικότητας των συλλογισμών.αν σου έλεγε ,σόρρυ αλλά σε βλέπω σαν ένα καύλαρο προφανώς δεν θα σου έλεγε σαν καύλαρο φίλο.είναι στα πλαίσια της τήρησης της λογικής
Ρε δειλοι, ειναι ΤΕΧΝΗ να εισαι ικανος να τρως πολλες χυλοπιτες, να τις χωνευεις στο τακα-τακα και να τις βγαζεις οταν πας για κακακια. Σιγα μην σκασουμε κιολα… (οχι πως δεν σκαμε και καμμια φορα)
Εχει πεσει μαλακια, εεε?
“Δεν θελω να χαλασουμε αυτο που εχουμε!!”
:lol::lol::lol:
πω το εχω ακουσει αυτο… και τι να της πεις? οτι “για μενα δεν εχουμε τιποτα, τωρα θα εχουμε. ψησου!”??? χαχαχα! απο τις πιο κωμικοτραγικες απαντησεις!
ego pantos xrhsimopoisa to parakato prosfata…
‘i know that we are young, and i know that you may love me, but i just can’t be with you like this anymore Alejandro’
Allaksa to onoma profanos.
ε, αυτο ειναι λιγο γενικο, αν μετα του εξηγησες τοτε εισαι τζιτζικι, πολυ οκ…
κι αν όντως έχετε κάτι? Δεν παίζεις με αυτά τα πράματα εύκολα, ε!
Και το έχω πει, και μου το έχουν πει, εκνευριστικό όντως, sad but true ομως. Γιατί έχει τύχει να χαλάσει και αυτό που είχαμε και χέσε μέσα μετά, τον ασυμάζευτο!
Κοβεεεεεται η μαλακιααααα???
Οχι,δεν το ειπαν σε εμενα.Το ειπε μια κοπελα σε ενα γνωστο μου.Και ενταξει πιστευω οτι σε δυο φορες που βγηκαν μαζι αναπτυχθηκαν ιδιαιτεροι δεσμοι που δεν επρεπε να χαλασουν
Ενταξι δεν μιλαμε να κανεις παρεα με μια κοπελα απο το δημοτικο και οντως να μην θες να χαλασεις τη φιλια.