Μαζόχα η δικιά του…
και ομως οχι απλα σηκωθηκα και εφυγα:D:D:D
εκει με 2-3 χαστουκακια την ειχες δεμενη για μια ζωη. και αν τις ελεγες και κανα “την επομενη φορα θα φας καμια με τη ζωνη” την κοβω να σε παντρευοταν επιτοπου! :lol:
τσο κ λο ρε:blues:
Υποθέτω πως εννοείς στον τομέα της αντιμετώπισης της γυναίκας, αλλιώς είναι βαρύ αυτό που λες. Που και πάλι δηλαδή, υπήρξαν στοχαστές που υποστήριξαν την ισονομία και την ισοτιμία των δύο φύλων. Επίσης, ο Αριστοτέλης (δίχως να το έχω καλοψάξει) δεν ήταν αυτό που λέμε μισογύνης. Θεωρούσε ότι η γυναίκα είναι βιολογικά κατώτερη του άνδρα, δεν είχαν το ίδιο ισχυρό σώμα. Έκανε λάθη, αλλά δεν τον ακυρώνουν ως φιλόσοφο.
edit/ και sorry για το off topic.
Δεν ξερω βεβαια αν εχει αναφερθει και η αλλη φανταστικη περιπτωση. Ξερετε, να σε γουσταρει μια και να πρεπει να μασησεις φυλλα δαφνης για να το καταλαβεις. Και μετα απο κανα μηνα να μαθαινεις απο τον ξαδερφο του αδερφου της κολλητης της οτι σε γουσταρε, να ειναι καλη περιπτωση και να μενεις μαλακας επειδη θα μπορουσε να βγει καπου αλλα αυτη δεν εβρισκε τροπο να στο πει. Θεσπεσιο.
- οτι πλεον ειναι αργα γιατι βρηκε αλλον γκομενο:?
η να παιχτει κατι…να ψοφας για παρτη της και αυτη να ειχε γκομενο και μετα να στο παιζει δυσκολη
εμένα μου χει τύχει να με γουστάρει μια κοπέλα και να μου το λέει φίλη μου και μόλις το μαθαίνω παρότι προσπαθώ μια βδομάδα μετά μου λέει ότι γουστάρει κάποιον άλλον επί 2 χρόνια και ότι δεν μπορεί να κοιμηθεί τα βράδυα γι’αυτόν και άλλα διάφορα, μέχρι που τα φτιάξανε και γω ξενέρωσα για την υπόλοιπη ζωή μου. :?
Δλδ απλα σε δουλευε η φιλη σου βασικα.
η μπορει να σε γουσταρε η φιλη σου μαν…
όχι ρε το δειχνε και μου το παν κι άλλοι γιατί είμασταν παρέα.
μπα εγω λεω καλυτερα που εκεινη την στιγμη ετρεξα και εφυγα μακρια απο την ψυχοπαθη:lol::lol::lol:
“σε θελω μονο για το σεξ”
καημενουλη μου
πραγματικα με πληγωσε τουτη η απορριψη
Aυτό που έιπε ο σάμμαν μάθετε καμια τέχνη ρε. Και το θέμα είναι να μην τρως χυλόπιτες βασικά,να μαθαίνεις πως πάει το παιχνίδι κ να μη χρειάζεται να φτάνεις στο σημείο αυτό
Και μετά αρχίζουν τα ωραία, ρίχνεις ΕΣΥ χυλόπιτες
Το κλασσικο…’‘Εισαι πολυ καλο παιδι αλλα σε βλεπω μονο σαν φιλο’’[SPOILER]Αντε και γα**σου:blow:[/SPOILER]
Ρε μην την πέφτετε λέμε. Ψηστήρι,μέχρι να στην πέσουν αυτές Και μετά άμα θες ρίχνεις κι εσύ κανά σουτ κ γουστάρεις τη ζωή σου,χαχαχαχαχ
εχεις κανει διατριβη εσυ.